Astrologii au citit în stele viitorul lui Putin: Liderul de la Kremlin are o pedeapsă karmică, ar putea cădea în mai

Vladimir Putin este in prezent „omul negru” al planetei, cel mai detestat si urat personaj. Astrologii spun ca actiunile sale din acest moment se vor intoarce impotriva lui cu puterea unui bumerang.
Alina Costache
01 mai 2022, 13:01
Astrologii au citit în stele viitorul lui Putin: Liderul de la Kremlin are o pedeapsă karmică, ar putea cădea în mai

Vladimir Putin a fost analizat de medici, de psihologi de psihiatrii pe toate laturile, dar cea mai bogată literatură despre liderul de la Kremlin vine din partea astrologilor şi a numerologilor. Şi cei din ţara noastră au analizat astrolgrama lui Vladimir Putin, ajungând de cele mai multev ori la concluzii comune-

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țara noastră, a făcut predicții despre războiul din Ucraina. În urma astrogramei pe care a făcut-o, Mariana Cojocaru a ajuns la câteva concluzii interesante. Ce spune despre Vladimir Putin, dar și despre cât s-ar putea prelungi conflictul din Ucraina și care este legătura cu cifra trei.

Mariana Cojocaru a făcut astrograma războiului dintre Rusia și Ucraina și a ajuns la concluzia că cele două țări se află pe cicluri karmice diferite în raport cu cifra trei. Acest lucru înseamnă că războiul s-ar putea prelungi cu încă trei săptămâni, trei luni sau chiar trei ani. Astroloaga este de părere că Vladimir Putin nu este invincibil și că s-ar putea ajunge la un acord favorabil.

Mariana Cojocaru, predicţii despre război. Va ajunge şi în România? Cum arată astrograma lui Vladimir Putin
Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor.

Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani.”, a spus Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV. Mariana Cojocaru a explicat că în perioada următoare luna va fi în Rac, iar acest lucru ar putea influența evoluția conflictului. Astroloaga a mai explicat cum poate fi influențat Vladimir Putin de schimbările astrologice care vor avea loc în perioada următoare și ce legătură există între zodia care îi guvernează viața și deciziile pe care le-ar putea lua.

Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi.

Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a mai explicat Mariana Cojocaru, în cadrul aceleiași intervenții.

Cristina Demetrescu, harta astrală a lui Vladimir Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții. Eu nu am mai văzut așa ceva”

”Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap. Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Cristina Demetrescu: „Putin poate să fie şi otrăvit, poate să fie şi judecat, că e Balanţă”
Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructică, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții. Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.

Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă. Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid. Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug. Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Războiul din Ucraina ar putea să se încheie prin luna mai, aproximează unii astrologi. ”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel. Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv. Efectele războiului din Ucraina și o posibilă criză alimentară se vor resimți în plan economic abia începând din luna iulie, susțin astrologii. ”Magnetismul acestei situații, ce a ajuns ca un film, magnetismul aceste perioade este destul de puternic, dar nu neapărat pericolul este așa mare. Vestea bună este că nu mergem spre un război mondial”, spune Demetrescu.

Cum a rezistat Putin așa mult în Rusia și cum va sfârși. Cristina Demetrescu: ”Asta e data-limită”

Vladimir Putin a rezistat atât de mult la conducerea Rusiei grație unei compatibilități astrale, spun specialiștii care i-au realizat astrograma liderului de la Kremlin.  ”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, arătând o hartă. Întrebată dacă ar putea fi Putin dat afară din interior, Demetrescu a spus ce vede pe astrograma liderului de la Kremlin.

Mihai Voropchievici, analiza lui Vladimir Putin: ”Se alimentează din frica oamenilor”Când și cum îi va veni sfârșitul liderului rus

”Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete. Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite.

Mihai Voropchievici, previziuni sumbre pentru Putin: „Crucea cardinală influenţează 2022, dar anul 2023 este anul morţii”
Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici. În diagrama lui Vladimir Putin apare cifra 4, despre care maestrul Voropchievici spune că este o cifră care se poate divide.

”El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât”, a explicat acesta.

Când și cum îi va veni sfârșitul lui Vladimir Putin
”Zero este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic. Și urmează. În 2023 intră pe incidența lui (n.r. – Vladimir Putin).

Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu crează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord.

Moare de moarte naturală. Dacă ultima cifră era un 5 sau 6 sau era 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, automat era plecarea la ceruri. Poate să stea foarte bine într-o expectativă, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru că singur și le pierde și singur și le îngrădește”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Putin şi Zelesnki, zodii compatibile

Ce soartă are Vladimir Putin din punct de vedere astrologic. Desi astrologii sustin ca exista pe harta cerului un potential crescut pentru tensiuni  politice si multiple surse de conflicte, alinierea planetara nu este totusi una specifica unui razboi de amploare. Mai degraba traiectoriile unor asteroizi sau pozitiile unor stele  ar putea fi cele care sa declanseze efectiv un razboi deschis intre Rusia si Ucraina.

Ce este interesant de remarcat in acest razboi  este că asistăm la o luptă intre doi conducatori nascuti in zodii de aer.  Vladimir Putin, președintele Rusiei  este născut în zodia Balanță (7 octombrie 1952), iar cel ucrainean, Volodimir Zelensky, în zodia Vărsător (25 ianuarie 1978).

Din punct de vedere astrologic, compatibilitatea nativior zodiilor de aer nu poate fi contestata, acestea putand fi aliati fideli și complici pentru cauze comune. La extreme insa,  ajunse in posura de a se ciocni in perspectivele asupra vietii, lucrurile nu mai stau deloc atat de rafinat si elegant si, de cele mai multe ori, Balantele vor fi cele care vor inregistra avantaje datorita firii lor reci si calculate. In plus, Balantele sunt recunoscute pentru ambitia de a duce la capat orice incep.

Cei doi presedinti, oricat de umana ar fi opinia astrologilor, au la baza o strucura negativa. Poate contextul il impinge acum pe Zelenski in postura de salvator, nici pe departe de victima, dar energia sa nu este una pozitiva. Intr-un context invers, presedintele Zelensky ar fi putut avea aceeasi strategie ca a lui Putin… poate in completarea celor spuse mai sus, ne raspundem singuri la intrebarea „de ce razboiul nu se incheie?”

Urmeaza o perioada in care energiile active se vor manifesta la cote maxime
Se vede deja cu ochiul liber ca ne confruntam cu forte malefice, ca raul a inceput sa iasa la supafata. Ca in cazul multor conducatori de state, vibratiile sunt negative, suntem condusi de intuneric  si nu putem trai in lumina.

Energia luciferiana prezenta in acesti conducatori poate duce la dezastre insa, sunt elementele actuale de pe  harta cerului indica o temperare a lucrurilor, sa nu vedem chiar ce poate fi mai rau. Este rau si ce este acum, dar nici pe departe atat de neplacut cat ar putea fi.

Mai departe urmeaza o perioada in care aceste forte si vibratii negative vor fi din ce in ce mai active, vor putea crea panica, frica pentru siguranta viitorului, greutati in viata de zi cu zi. Linistea noptii nu va mai fi odihnitoare ci apasatoare pentru cei mai multi dintre noi.

Hartile astrologice ale momentului nu arata ca lururile se vor opri curand. Vom avea parte si de alte situatii le fel de dure si in lunile care vor urma. Sunt cateva intervale critice, 23 Martie – 13 Mai si 13 – 25 Septembrie marcate de evenimente care ar putea schimba viitorul. Conducatorii lumii nu se vor opri insa cel putin pana la finalul anului, vor fi actiuni necugetate, orgolii si dorinta de distrugere.

Putin ar putea avea parte de o pedeapsa karmica
Cu totii ne intrebam ce soarta va avea Putin? Sa fie oare cel invins si sa pice din fruntea poporului rus?  Vladimir Putin este in prezent „omul negru” al planetei, cel mai detesatat si urat personaj. Astrologii spun ca actiunile sale din acest moment se vor intoarce impotriva lui cu puterea unui bumerang, dar nimic nu se va intampla imediat si nici nu poate fi previzionat pentru viitorul apropiat. Va fi vorba despre o pedeapsa karmica pe care va trebui sa o savarseasca, tot in aceasta viata, asa ca nu ne putem astepta la un sfarsit usor si aproiat pentru el. Iar in cazul unui eveniment rapid, perioadele riscante pentru liderul Rusiei sunt lunile MAI sau OCTOMBRIE – DECEMBRIE. Dar eliminarea lui nu va insemna, din pacate, salvarea omenirii. Va putea fi inlocuit de aceleasi forte negative dar in persoana altui conducator.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Ministrul Energiei convocă ședință cu producătorii de energie pentru a discuta despre investiții și stocare
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'