Au impresionat o lume întreagă: Lecţie de iubire şi curaj pe ringul de dans VIDEO

Un cuplu a reuşit să impresioneze o lume întreagă, după ce a fost filmat în timp ce dansa la o petrecere. Taylor Morris, un tânar de 23 de ani, şi iubita lui, Danielle, predau lumii întregi o lecţie înduioşătoare de curaj şi iubire.
Romania TV
20 sept. 2012, 10:03
Au impresionat o lume întreagă: Lecţie de iubire şi curaj pe ringul de dans VIDEO

După ce a trecut peste numeroase provocări cauzate de explozia în care şi-a pierdut ambele braţe şi picioarele, Taylor Morris demonstrează că mentalitatea de luptător te poate ajuta să treci peste orice obstacol în viaţă.

La prima vedere cuplul Taylor Morris – Danielle Kelly pare a fi o pereche obişnuită de tineri, însă la o privire mai atentă se poate observa că Taylor este însemnat pe viaţă cu trei proteze, două dintre acestea pentru picioare iar una pentru mâna dreaptă, scrie Daily Mail în ediţia electronică.

Cei doi au reuşit să impresioneze o lume întreagă după ce au fost filmaţi în timp ce dansau la o petrecere. Fostul soldat american a demonstrat că niciun obstacol nu poate să îl doboare.

Taylor Morris, în vârstă de 23 de ani, este considerat un adevărat erou în Statele Unite ale Americii. Pe 3 mai 2012, Taylor Morris şi-a pierdut ambele braţe şi picioarele după ce a călcat pe o bombă artizanală într-o misiune în Afganistan.

Recuperarea lui Taylor după accidentul suferit a fost uimitor de rapidă, iar moralul fostului soldat american a contat extrem de mult în acest proces. Bineînţeles că paşii importanţi spre recuperare au fost efectuaţi şi cu ajutorul sprijinului primit din partea familiei sale.

„Nimic nu se poate compara cu petrecerea timpului liber alături de familie şi preteni. Am fost foarte fericiţi pentru că am putut să petrecem mult timp împreună cu familiile noastre. La petrecerea nunţii la care am participat au fost prezenţi aproape toţi prietenii noştri din liceu şi ne-am simţit foarte bine. Am trăit o experienţă foarte specială fiind din nou în braţele lui Taylor după perioada de spitalizare a lui. Avem din nou asigurarea că vom putea duce o viaţă fericită împreună, aşa cum visam de mult timp”, a declarat Danielle pentru sursa citată.

 Apariţia lui Taylor în filmul din timpul petrecerii confirmă încă o dată evoluţia pe care fostul militar american a reuşit să o aibă după accidentul suferit în Afganistan.

Într-o postare pe blogul său personal Taylor spunea că „A fost foarte greu să trec peste acele momente, dar Danielle a fost acolo alături de mine pentru a mă ajuta. Dacă aş mai fi avut ambele mâini, aş fi decorat-o cu cele mai înalte distincţii militare posibile”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Eduard Ionescu – Victorie Spectaculoasă la JO Paris 2024 după Salvarea a Șase Mingi de Meci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!