AUR avertizează: „Vom naționaliza companiile strategice ale României în 2024! / Vânzarea lor, un act de trădare națională”

Partidul AUR avertizează: formațiunea lui George Simion va naționaliza toate companiile de importanță strategică pentru România, vândute pe sume de nimic de guvernele care s-au perindat pe la Palatul Victoria, în ultimele trei decenii. 
Filip Stan
26 aug. 2022, 13:00
AUR avertizează: „Vom naționaliza companiile strategice ale României în 2024! / Vânzarea lor, un act de trădare națională

Marius Lulea, antreprenor și vicepreședinte AUR, a anunțat planul partidului conservator, în contextul în care se vorbește din ce în ce mai mult despre o nouă „rundă” de privatizări.

„Statul român creat de PSD și PNL se află astăzi în faliment. Pentru a se acoperi acest lucru se fac împrumuturi foarte mari de pe piața internă și externă. Problema este că am intrat într-o vrie a împrumuturilor, pe intern băncile nu mai găsesc bani, iar pe extern nimeni nu mai dorește să ne împrumute.

Tocmai de aceea BNR crește masa monetară pentru ca prin bănci să finanțeze statul. Așa am ajuns la această inflație.

Acum am ajuns într-un moment critic, motiv pentru care vor să dea drumul la o serie de privatizări valoroase: Hidroelectrica, Salrom, Tarom, Portul Constanța și multe altele.

Guvernul pregătește vânzări subevaluate de zeci de miliarde de euro. Ne vom vinde avuția națională către mafia internațională la prețuri de câteva ori mai mici, apoi ne vor face facturi lunare”, a declarat Lulea.

Marius Lulea si George Simion

 

Statul român, lăsat fără nimic în proprietate. George Simion (AUR): „Nu naționalizăm case, proprietăți private, ci companii strategice, care nu trebuiau privatizate”

 

Vânzarea companiilor de stat înseamnă trădare națională, avertizează Lulea.

„Toate aceste vânzări reprezintă acte de trădare națională. Avertizăm că dacă ele se vor face, cu AUR la guvernare în 2024 le vom naționaliza, iar cei care au comis trădarea vor trebui aspru pedepsiți. Vom întoarce tot răul făcut și de aceea e mai bine să nu vă băgați”, a mai punctat oficialul AUR, potrivit 60m.

În ultimul an, George Simion a anunțat că AUR are pregătit un plan de naționalizare a companiilor strategice. Astfel, statul român va redeveni proprier al companiilor importante, precum statele puternice din vestul și centrul UE.

„Naționalizare: e un punct care o să-i supere pe mulți. Nu pe modenul Partidului Muncitoresc Român (PMR), ci pe modelul AUR-ului. Nu naționalizăm case, proprietăți private, ci companii strategice, care nu trebuiau privatizate. Enelul, de exemplu”, a explicat Simion, pentru B1 TV.

 

Partidul AUR se pregătește de guvernare

 

George Simion este convins că actuala coaliția va eșua, iar partidul AUR va reuși să ajungă în curând la guvernare – altfel, sigur din 2024. În septembrie, șeful AUR va prezenta formula pe care o propune partidul conservator pentru Palatul Victoria.

„Ne pregătim din septembrie să prezentăm publicului român guvernul alternativ al AUR”, a declarat George Simion, la Antena 3.

Într-un interviu recent, și Claudiu Târziu a vorbit despre situația dezastruoasă în care a ajuns România. Potrivit ideologului AUR, țara noastră a ajuns din exportator de armament, un biet importator.

„În cazul unui conflict armat, sintem pregătiți să ne apărăm țara? Avem cu ce? Dintr-o țară exportatoare de armament, inclusiv tancuri și rachete, România a ajuns astăzi în situația scandaloasă de a importa pînă și praf de pușcă. În industria de apărare au lucrat în jur de 40.000 de oameni. Astăzi, această industrie aproape că nu mai există.

Deși România e condusă de un general, iar în vecinătatea noastră are loc un război, nici un proiect important de relansare a industriei de apărare și de dotare a Armatei nu există. Lipsa de responsabilitate, de decizie și de hotarire este șocantă. Cei care au condus România i-au sabotat cu bună știință sau din incompetență capacitatea de apărare, economia, educația, sănătatea.

Acum, în ceasul al 12-lea, nu trebuie să ne pierdem speranța că putem să ne recuperăm și să ne reconstruim țara. Avem datoria de a face asta pentru viitorul copiilor noștri.
Asta va face AUR!”, a declarat Claudiu Târziu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!