Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu: „Femeile care au fost răsfățate de el ar trebui să-l ajute”. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani

Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu. În această perioadă, fostul milionar trece prin momente dificile atât din punct de vedere financiar, cât și al sănătății. Printre vedetele care au reacționat se numără și soțul regretatei Cornelia Catanga, care este de părere că fostele iubite ar trebui să îl ajute acum pe bărbat.
Alina Costache
13 oct. 2023, 08:36
Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu:
Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu

Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu. Artistul a ținut să le transmită un mesaj dur fostelor iubite ale omului de afaceri și anume că cle care au făcut parte din viața fostului milionar, pe vremea când avea conturile pline, ar trebui să-i sară în ajutor acum și să nu-l lase să ajungă pe drumuri.

Citește și: VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariţie publică după ce a ajuns la azil. Omul de afaceri, de nerecunoscut: „Am hotărât să mă instituționalizez acolo”

Aurel Pădureanu, despre situația lui Irinel Columbeanu

După umila mea părere, cred că femeile care au fost răsfățate, cândva, de Irinel Columbeanu ar trebui să-l ajute acum, să-i dea diferența de bani, ca să-și plătească azilul și să nu ajungă pe drumuri.

Acesta i-a fost destinul, să piardă întreaga avere. El nu trebuie judecat, judecata este la Dumnezeu! Ar trebui ca toate acele femei să-l ajute, dacă au bani, că și el a fost boier cu ele!

Acum, când nu mai ai bani, nu te ajută nimeni, e și bolnav, e într-o situație critică. Criza financiară atrage după sine criza morală. În final, avem de-a face cu deformarea caracterului, fără să vrei, inconștient. Tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, a sfârșit tot la azilul acela, pare o karmă, eu l-am cunoscut, am cântat pentru el, pe la localurile vremii, era un om important, în comunism, avea funcții mari, făcuse avere.

Nu trebuie să ne bucurăm de necazul lui Irinel Columbeanu, căci se poate întoarce, ca bumerangul, și să ne lovească direct în cap!”, a fost reacția lui Aurel Pădureanu pentru Playtech.ro.

Ce iubite celebre a avut fostul milionar de la Izvorani

Chiar dacă erau deja celebre, fie că le-a făcut el cunoscute, fostul miilionar de la Izvorani a avut numai iubite tinere și frumoase, însă a fost căsătorit o singură dată și are doar o fiică, pe Irina. Înainte de Monica Columbeanu, singura femeie căreia i-a pus verigheta pe deget, în viața milionarului au mai fost femei cu care acesta a avut relații longevive, însă cu niciuna nu a ajuns la altar.

Irinel Columbeanu a format un cuplu cu Romanița Iovan timp de un deceniu, dar relația s-a spulberat în momentul în care toată lumea se gândea că vor ajunge la altar. S-a speculat atunci că de vină ar fi fost Anna Lesko, următoarea cucerire a lui Irinel Columbeanu.

Brianna Caradja, una dintre cele mai nonconformiste reprezentante ale unei familii ‘cu sânge albastru’ din România, a avut o relație de aproximativ 8 luni cu Irinel Columbeanu în anul 1996. Fostul milionar i-a oferit acesteia un Mercedes și multe amintiri fierbinți, dar prințesa a acceptat doar darurile sufletești și pe cele… trupești. A refuzat mașina de la Iri și a preferat să rămână doar cu clipele frumoase petrecute împreună.

Povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu a început pe litoral, în 1996, pe vremea când ea era doar o tânără dansatoare, iar el, un bărbat bogat, cu multă trecere la femei. Ea avea doar 17 ani atunci și nu știa o boabă românește, însă limbajul iubirii este universal, așadar Irinel a reușit să o cucerească rapid pe superba moldoveancă.

Anna Lesko a locuit cu Irinel la Izvorani mai bine de opt ani, iar povestea lor de dragoste a fost una foarte pasională. Anna a fost atât de importantă în inima lui Irinel, încât, chiar și după despărțirea lor, unul dintre tablourile pictate de Anna a rămas la Izvorani.

Monica Gabor avea doar 18 ani când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, care avea la acea vreme 49 de ani. Cei doi au divorțat în 2011 și ani la rând s-au luptat pentru custodia fiicei lor, Irina. În cele din urmă, micuța a rămas la tatal ei, iar în urmă cu patru ani, Irinuca, a decis să plece în America, la mama ei, care este căsătorită cu Mr. Pink.

Dintre toate poveștile de iubire ale milionarului, aceasta a fost și cea mai tumultuoasă, dar și cea mai mediatizată. Fanii lor își amintesc cu siguranță că cei doi soți au fost protagoniștii unui reality show care le prezenta viața 24/24. Din nefericire, relația lor nu a funcționat, iar faptul că au devenit părinți nu a ajutat la sudarea cuplului.

După despărțirea de Monica Gabor, Columbeanu a început o relație cu Oana Cojocaru, cu 40 de ani mai tânără decât el, iar cei doi au trăit o vreme la vila din Izvorani a afaceristului. Între timp, averea milionarului, care fusese estimată la 100 de milioane de dolari, s-a dus de râpă și acesta a trecut de la lux și opulență la o viață mai mult decât modestă.

După un timp, cei doi au decis să se mute într-un apartament în București, dar în 2020, Oana Cojocaru a decis să se despartă de Irinel. Deși aceasta i-a fost alături în momentele grele, relația lor s-a sfârșit în cele din urmă.

Ajuns la azil, unde azi este în imposibilitatea să plătească 3-40000 pe lună, Irinel Columbeanu nu a fost uitat totuși de Oana Cojocaru. Aceasta l-a vizitat chiar l-a invitat la masă, la un local pe care amândoi îl frecventau în perioada în care formau un cuplu.

M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. A vrut să mă ia la masă, să mergem la Laguna, unde mai mergeam noi pe vremurile bune. M-a impresionat faptul că a găsit timp să vină să mă vadă’, a povestit Irinel Columbeanu.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Taxe vamale provizorii pe vehicule electrice din China, impuse de Comisia Europeană
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!