Aurel Pădureanu va fi bunic. Fiul Corneliei Catanga va deveni tată: „Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ca eu să nu mai fiu singur”

Aurel Pădureanu i-a făcut parastas de trei ani regretatei Cornelia Catanga, chiar de ziua ei, la trei ani de când a părăsit această lumea. Durerea i-a fost atenuată de vestea frumoasă că va deveni bunic.
Alina Costache
20 mart. 2024, 23:20
Aurel Pădureanu va fi bunic. Fiul Corneliei Catanga va deveni tată:

Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, i-au făcut parastas de trei ani regretatei Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu nu s-a împăcat nici acum cu gândul că soția sa nu mai este printre noi și regretă enorm că nu mai poate face nimic. Nu poate decât să-i păstreze vie memoria și să prețuiască până la sfârșitul zilelor timpul petrecut alături de Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, lăsând în urmă un munte de dor și de durere. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au organizat parastasul de trei ani, chiar de ziua de naștere a artistei, pe 9 martie.

‘Am chemat niște femei, acasă, la masă, le-am servit cu tot ce îi plăcea Corneliei să mănânce, cu pește prăjit cu mămăliguță și cu sos de usturoi, dar și cu sărmăluțe, am făcut și un fel de ‘pomana porcului’. Am vrut mai degrabă să fie o serbare, ca de ziua ei, nu un parastas. Mai ales că ei nu îi plăcea să se serbeze, zicea că nu avem bani.

Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga nici acum, după trei ani: ,,Eu plâng mereu. A fost cea mai frumoasă femeie’’
Ținea banii pentru noi, pentru mine și pentru Alexandru, ca să petrecem de ziua noastră de naștere. Îmi amintesc ce chef mi-a organizat la împlinirea vârstei de 70 de ani!’, a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.

Există însă şi veşti bune pentru Aurel Pădureanu. „Acum câteva zile am aflat ca este soția mea însărcinată în 3 lunite, și nu mi-a venit sa cred !!!! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea , sa-i spunem plângând în gura mare ca va devenica bunica….Ptr ca știu ca isi dorea foarte mult….dintotdeauna defapt…Si ne-am tinut de promisiune ,sa mergem la ea , sa-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect , și va veni pe lume… nu pot sa descriu în cuvinte ceea ce simt…… este inexplicabil… după atâta amar de timp…si tristete , Probabil Dumnezeu și măicuța mea, au avut un plan bine pus la punct ca eu sa numai fiu singur, sa fiu responsabil în viata, sa continui ce am de continuat, și sa o fac mandra pe ea , și pe tatăl meu !!!

Care și el s-a bucurat de bucuria mea , si primu lucru care l-a făcut, a pus poza pe telefonul lui cu mama , spunând cu lacrimi în ochi : „Unde ești, Cornelia? Sa te bucuri de băiat… te-a făcut bunica…Ce făceai tu acum dacă aflai…. erai cea mai mare bucuroasa după fata pamantului !!” și când l-am văzut… eu am plâns mai rău….si exact la fel am spus, ca era cea mai bucuroasa , și nu o mai interesa absolut nimic….Dar….cu fericire dar si cu tristete in suflet…cu lacrimi in ochi va spun ca de undeva de acolo ea vede și se bucura…si ma rog la Dumnezeu sa coboare din ceruri , atunci când va fi momentul , sa vina sa îmi tina în brate copilul , și sa-i dea iubire multa și căldură , asa cum mi-a dat ea mie…si imi da in continuare…si sa se bucure … asa cum s-a bucurat ea de mine , și se bucura în continuare…Iar tatăl meu , sa mi-l iubească, și sa-i încălzească sufletelul asa cum ma iubește el pe mine…si îmi încălzește sufletul….Mami meu frumos, si tati meu cel mai elegant si cel mai bun !! Va iubesc mult de tot !!! Și ma bucur ca prin toate încercările, și obstacolele vieții prin care am trecut.. am reușit eu si Alina sa va facem bunici….. intr-un moment trist…dar si fericit !!! Deoarece e vorba de INGERUL MEU… dar va veni din Ceruri….Va iubesc pe toți va prețuiesc , care va bucurați de bucuria mea, si plângeți odată cu mine…..Dumnezeu cu voi cu parintii vostri , care-i mai aveti in viata, și cu copilașii voștri !!! Sa va bucurați de ei , sa-i creșteți frumos , și sa-i iubiți !!! Ptr ca este cartea noastră de vizita, și rămâne ceva in urma noastră !!! Ps: momentan nu știu ce este…. băiat sau fetita… dar rămâne de văzut….Si ca sa va fac sa radeti azi , tatal meu a fost , la emisiune la nasul nostru Cristian Brancu , pentru a da vestea, si s-a uitat mai bine la poza….si a spus ca pe acolo pe undeva are „virgulița”…😃 offff am emotiiii !!!!! 🫣🫣🫣🫣”, a scris Fiul Corneliei Catanga pe reţelele de socializare.

Aurel Pădureanu, despre ultima dorință a Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu nu poate uita ultimele cuvinte ale Corneliei Catanga, pe care i le-a adresat, în momentul în care ambulanța a dus-o de urgență la spital.

‘Am un regret, că nu i-am îndeplinit ultima dorință. Îi era rău, știa că are COVID-19, dar tot spunea că vrea să moară în patul ei, să nu o duc la spital. Vedea la televizor cum e prin spitale, că se moare pe capete. Eu nu contest că medicii au vrut să o ajute, dar nu s-a mai putut face nimic în privința ei, să i se salveze viața.

Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”
Când au urcat-o în ambulanță, Cornelia s-a uitat la mine și mi-a zis, cu tristețe: ‘Gata, mă duci?’. Se temea de moarte. Se temea că ne va lăsa singuri, pe mine și pe fiul nostru, Alexandru, pe care l-a născut cu greu, a fost chiar la un pas să orbească, atunci când l-a adus pe lume’, a mai spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și-a adorat soția, solista de muzică de petrecere Cornelia Catanga, pe care o consideră una dintre cele mai talentate cântărețe din România.

‘Cornelia va rămâne în nemurire, la fel ca Romica Puceanu și Gabi Luncă. Atunci când urca pe scenă, ți se tăia răsuflarea, eclipsa pe toată lumea cu talentul și cu frumusețea ei, avea o apariție electrizantă. Multe artiste se bucură de popularitate, dar ea a avut și celebritate, ceea ce e cu mult mai mult’, a mai menționat artistul de romanțe.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ministrul Mediului: Exploatația de Gaze din Neptun Deep va Continua conform Planului În Pofida Protestelor Greenpeace
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!