Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Declarația care îi va lăsa cu gura căscată pe fanii celor doi. ”Pe Monica am chinuit-o cel mai mult”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 27 de ani și nimeni și nimic nu părea să îi despartă, până când a apărut Divorțul Anului.
Alina Costache
17 nov. 2023, 11:56
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Declarația care îi va lăsa cu gura căscată pe fanii celor doi. ”Pe Monica am chinuit-o cel mai mult”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului!

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului! Aceștia sunt parteneri atât în viața de zi cu zi, cât și pe scena Teatrului Național din București, unde pe data de 4 decembrie 2023, pot fi urmăriți în piesa Divorțul Anului.

Citește și Care este dieta lui Aurelian Temișan. Actorul are o slăbiciune pentru un fel de mâncare: „Nu aș renunța niciodată la asta”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Divorțul Anului!

Piesa este o adaptare a unui film apărut în anii 1970, de către actorul Ion Lucian care a murit în anul 2012, în urma unei bronhopneumonii, iar în rolurile principale vor fi  Ovidiu Cuncea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Aurelian Temișan și soția sa se bucură de un real succes în lumea teatrului românesc. Însă, ca să ajungi pe culmile succesului este nevoie de foarte multă muncă, dar și de sacrificii, iar cei doi soți au făcut foarte multe de-a lungul timpului.

Recent, Aurelian Temișan a recunoscut că a chinuit-o foarte mult pe soția sa Monica, căruia spune că i se datorează toate aprecierile pe care le are în meseria lui, dovedind încă o dată dacă mai era nevoie că dragostea lor este extrem de puternică.

”Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă. Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului.

Jucăm împreună în toate spectacolele în care joc eu, ea joacă fiind și angajată la Teatrul Național din București, joacă în multe producții, dar așa fără diplomă, ne-am făcut compania noastră de teatru, în ultimii ani și jucăm împreună în producțiile pe care le-am pus până acum, respectiv în ,,Eu te cred, da’ tu mă minți!”, ,,Divorțul anului” și cea mai recentă dintre producții, ,,O noapte furtunoasă”.

Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago”, spre exemplu. Regizorul, Ricard Reguant, a pus „Chicago” cu un an înainte și a plecat în Spania pentru că mai avea și altceva de pus. După un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă în colo, doi ani de zile am jucat „Chicago” , a declarat Adrian Remișan în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanald. 

Citește și Aurelian Temișan, revoltat de condițiile de pe litoralul românesc. Ce nemulțumiri are artistul: „Nu cred că am învățat mare lucru”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'