Aventurier, rebel, iubăreţ? Ce spune luna în care te-ai născut despre sexualitatea ta

Te-ai gandit vreodata ca luna in care te-ai nascut iti poate influenta sexualitatea? Iata ce caracteristici au persoanele nascute in fiecare luna a anului.
Alina Costache
25 ian. 2014, 20:32
Aventurier, rebel, iubăreţ? Ce spune luna în care te-ai născut despre sexualitatea ta

Ianuarie – Aventurierii

Iti place sa stai in preajma unui om nascut in ianuarie. Vor tot timpul sa incerce lucruri noi, sunt foarte sexy, dar secretosi. Este foarte dificil sa-ti dai seama ce se petrece cu ei.Sunt foarte tacuti si vorbesc doar daca sunt tensionati sau excitati. Sunt onesti, se gandesc si la sentimentele celorlalti, prietenosi, abordabili, totusi, imprevizibili. Iarta, dar nu uita. Nu sunt insa razbunatori. Sunt usor de ranit si le ia mult timp sa isi revina.

Februarie – Rebelii

Inteligenti si atragatori, iti place sa stai in preajma lor. Sunt sexy si au un zambet sarmant. Saruta exceptional si sunt tot timpul pe fuga. Viata lor este pe repede inainte. Sunt temperamentali si onesti, se inconjoara de prieteni si sunt tot timpul pregatiti de distractie. Iubesc persoanele care-i fac sa rada.

CITEŞTE ŞI: Horoscop 2014: Cât eşti de predispusă să suferi din dragoste, în funcţie de zodia ta

Martie – Cuceritorii

Dintre toate lunile anului, cu cei nascuti in martie iti face o reala placere sa stai alaturi. Le place sa flirteze si au tot timpul cuvintele potrivite la ei. Este foarte posibil sa aiba diverse colectii (de filme, de carti, de discuri) cu care sa se laude si care sa impresioneze persoanele de sex opus.

Aprilie – Stralucitorii

Arata foarte bine, sunt incapatanati si foarte motivati. Isi ies repede din fire,sunt destul de timizi, insa atrag foarte repede persoanele de sex opus. Le place sa fie rasfatati si alintati.Au o imaginatie debordanta pe care o pun tot timpul la treaba. Sunt neobositi si nu prea le place sa stea in casa. De obicei au multi copii.

Mai – Sexosii

Suavi, amuzanti, incapatanati, vorbareti, simpatici, loiali, increzatori in fortele proprii. Vrei mai mult? Saruta foarte bine,sunt sensibili, au un zambet cuceritor, atitudine pozitiva, sunt inteligenti si poseda o memorie fantastica. Sunt seducatori, firi exuberante. Nu te vei plictisi langa o persoana nascuta in luna mai.

VEZI ŞI: Feng Shui în viaţa amoroasă. Cum te ajută culorile să-l cucereşti pe bărbatul pe care îl doreşti

Iunie – Vorbaretii

Le place sa stea de vorba. Sunt visatori, imprevizibili, nu vor sa-si controleze emotiile. Sunt iubareti… prea iubareti. Iubesc muzica, sportul si calatoriile. Sunt usor de ranit si, cu toate acestea, se refac foarte repede. Sunt sexy si iubesc sa fie in centrul atentiei.

Iulie – Iubaretii

Le place sa-si asume riscuri. N-au control, sunt increzatori in fortele proprii si foarte galagiosi. Au multa imaginatie si nu se feresc sa o puna in practica. Iubesc libertatea, sunt rebeli si nu tin cont te reguli.

August – Don Juan-ii

Sunt sexy si atragatori, pasionali si secretosi, dar totusi onesti si generosi. Vorbesc mult, saruta bine si se infurie repede. Iubesc sa fie in centrul atentiei, au bun gust,sunt inteligenti si nebunatici. Le place sa fie complimentati si sa faca complimente la randul lor. Le place sa flirteze si de multe ori iubesc si parasesc.

Septembrie – Amantii

Sunt foarte buni in pat. Au tot timpul chef si vor sa fie iubiti. Ofera, la randul lor, iubire. Sunt visatori, imprevizibili, sensibili, usor de ranit, dar se recupereaza repede. Desi mintea le functioneaza foarte bine, au tendinta sa amane actiunile.

Octombrie – Perfectionistii

Totul la ei trebuie sa fie perfect. Pasionali, salbatici, sexy,independenti si misteriosi.Socializeaza foarte usor, insa pot fi si foarte temperamentali. Atunci cand vor isi stapanesc foarte bine emotiile.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii primesc tot de la Univers începând cu 3 august. Vine norocul triplu, lucruri minunate se vor petrece în viețile lor
Capital.ro
NU mai e necesar să meargă la ITP. RAR vine direct acasă
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Novak Djokovici, la un pas de prima sa medalie de aur olimpică
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?