AVERILE prezidenţiabililor. Cine sunt cei mai bogaţi candidaţi la Cotroceni VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pretendenţii la prima funcţie în stat sunt, aproape fără excepţie, oameni realizaţi profesional, cu averi frumoase. Cei mai avuţi prezidenţiabili sunt, de departe, Viorel Cataramă, Dan Diaconescu şi Călin Popescu Tăriceanu, informează România TV.
Ionela Marcu
29 iul. 2014, 14:18
AVERILE prezidenţiabililor. Cine sunt cei mai bogaţi candidaţi la Cotroceni VIDEO

Cel mai bine cotat candidat la Preşedinţie, Victor Ponta, deţine două apartamente de pe vremea când era avocat şi un apartament cumpărat împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu. Premierul a reuşit să economisească peste 50 de mii de euro şi are în garaj două autoturisme.

VICTOR PONTA cere sprijinul PSD pentru PREZIDENŢIALE, la Consiliul Naţional de la Craiova

Nici candidatul PNL la Preşedinţie nu este un om sărac. Klaus Iohannis are nu mai puţin de 6 imobile în Sibiu şi câştigă bani frumoşi din chirii. „Mă consider un om din clasa de mijloc, nu sunt nici bogat dar sigur, nu pot sa spun ca sunt sarac, am ce imi trebuie”, spunea recent Iohannis.

Viorel Cataramă şi Călin Popescu Tăriceanu, alţi doi liberali care vizează prima funcţie în stat, sunt printre cei mai bogaţi candidaţi.

Tăriceanu, relatează România TV, are o colecţie de maşini clasice şi o motocicletă, terenuri, apartamente şi case de vacanţă, dar şi peste o jumătate de milion de euro în conturi.

Klaus Iohannis, ATAC la trădători: Oameni pe care i-am făcut miniştri au devenit fraţi cu PSD

Viorel Cataramă se mândreşte cu o vilă superbă pe malul lacului Snagov şi cu o avere impresionantă: peste 130 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri cu mobilă şi din imobiliare.

Un alt candidat cu putere financiară este Dan Diaconescu. Averea lui, trecută mai ales pe numele apropiaţilor, constă în 11 terenuri, spaţii comerciale, case şi maşini de lux, dar şi un iacht şi un elicopter.

Cătălin Predoiu a câştigat foarte bine din activitatea sa de avocat şi a investit banii în pasiunile sale: bijuterii şi obiecte de artă. Potrivit România TV, democrat-liberalul are bijuterii, ceasuri, tablouri şi cărţi în valoare de aproape 75 de mii de euro, dar şi două terenuri, o casă şi două maşini.

Cristian Diaconescu şi Kelemen Hunor sunt alţi doi candidaţi cărora nu le lipseşte nimic. Candidatul lui Traian Băsescu are două apartamente, două case, terenuri şi un automobil de lux. Kelemen Hunor a investit în terenuri şi artă.

Sebastian Lăzăroiu: Sunt SCEPTIC că Diaconescu va intra în turul II la prezidenţiale. Are ZILELE NUMĂRATE

La polul opus este fostul liberal Ioan Ghişe. Acesta trăieşte din salariul de parlamentar, are o casă în Braşov şi niciun ban în cont.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'