Avertizare RO-Alert din cauza nivelului ridicat de răspândire a COVID în apropiere de Capitală. Ce trebuie să facă oamenii pentru a nu-şi pune viaţa în pericol

O avertizare prin sistemul Ro-Alert a fost emisă, sâmbătă, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire a noului coronavirus în oraşul Bragadiru din Ilfov, care a intrat începând de vineri în carantină.
Razvan Mihalascu
05 dec. 2020, 13:13
Avertizare RO-Alert din cauza nivelului ridicat de răspândire a COVID în apropiere de Capitală. Ce trebuie să facă oamenii pentru a nu-şi pune viaţa în pericol

Avertizare RO-Alert din cauza COVID în Bragadiru. Localnicii din Bragadiru au primit pe telefoanele mobile un mesaj prin care sunt avertizaţi de nivelul ridicat de răspândire a noului coronavirus.

Avertizare RO-Alert din cauza COVID în Bragadiru. Mesajul primit pe telefoanele mobile

„Din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire a noului coronavirus (SARS-COV-2) în oraşul Bragadiru, începând cu data de 4.12.2020, ora 22:00, se prelungeşte măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 7 zile.

Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol! Purtaţi corect MASCA DE PROTECŢIE, păstraţi DISTANŢA şi evitaţi zonele aglomerate!

Menţineţi igiena MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune! ÎNCURAJAŢI-I şi pe cei din jur să respecte regulile”, este mesajul Ro-Alert primit de oamenii care locuiesc în Bragadiru şi în zonele din apropiere.

Citeşte şi: Bragadiru şi Chiajna intră în carantină de la ora 22.00 pentru următoarele 14 zile

Alte două localităţi din judeţul Ilfov au intrat în carantină începând de vineri noaspte. Şeful DSU Raed Arafat a semnat vineri ordinul de instituire a carantinei în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, cu toate satele aferente. De aseară şi localităţile Berceni şi Clinceni au intrat în carantină.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis astăzi, 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru orașul Bragadiru, cu satul aparținător Bragadiru , Județul Ilfov, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, Județul Ilfov”, a anunţat Grupul pentru Comunicare Strategică.

Citeşte şi: Vaccinul anti-COVID al Pfizer nu ar opri infectările. Avertismentul lansat de şeful companiei: „E ceva ce trebuie analizat”

Raed Arafat (DSU) a anunţat că mai mult ca sigur că starea de alertă se va prelungi și după data de 14 decembrie, atunci când expiră actuala atenționare. Arafat a ținut să menționeze că, cel puțin în momentul de față, în România, nu se pune problema unei carantine totale.

Citeşte şi: Raed Arafat (DSU): „Vom prelungi, mai mult ca sigur, starea de alertă. Nu vom avea lockdown de sărbătorile de iarnă”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!