Avocatul lui Patriciu în procesul de divorţ: Procurorul va avea un rol formal şi judecătorul, de asemenea

RomâniaTV.net a intrat în posesia unui schimb de emailuri între avocaţii lui Dinu Patriciu şi acesta, în care avocaţii îl anunţă pe omul de afaceri că IML a finalizat expertiza psihiatrică solicitată în cadrul procesului de divorţ.
Romania TV
21 oct. 2013, 15:49
Avocatul lui Patriciu în procesul de divorţ: Procurorul va avea un rol formal şi judecătorul, de asemenea

Potrivit emailul-ui primit pe [email protected], avocaţii lui Dinu Patriciu cunoşteau rezultatul expertizei psihiatrice pe care omul de afaceri a fost nevoit să o facă, în procesul de divoţ intentat soţiei sale, Dana Patriciu. În emaiul transmis de George Şerban, unul dintre avocaţi, pe 27 august 2013, acesta afirmă că expertiza îi este favorabilă lui Dinu Patriciu.

„Buna Dinu,

Dl Duvac a fost astăzi la INML, a văzut raportul de expertiză psihiatrică al dlui Patriciu, a făcut un rezumat (atasat).

Şi tot azi (în urma insistenţelor şi dilgenţelor aproape zilnice pe care le-am făcut în ultimele două săptămâni în aceea zonă…), Raportul official a fost înaintat solicitantului (Parchetului de pe lângă Judecătoria Secto 1) cu poşta specială. Joi, 29.08 ar trebui să ajungă la destinatar, iar noi vom fi la PArchet pentru a solicita să se urgenteze întocmirea şi trimitereeea referatului către instanţă (să ajungă dosarul pentru termenul fixat de instanţă).

Din punctul nostru de vedere, acest dosar, este rezolvat în fond încă de azi…procurorul va aavea un rol formal şi judecătorul de asemenea.

Interesant este faptul că partea adversă prin avocată (nu ştim numele!) a încercat să afle detalii despre venirrea dlui DP şi finalizarea raportului. A fost confirmată doar venirea dlui DP, despre raport i s-a spus că va fi gata în septembrie !!!

Despre finalizarea raportului nu ltim decât noi, iar acest lucru ar trebui păstrat confidenţial cel puţin până se pronunţă şi procurorul !!! „, este mesajul avocatului George Şerban.

Potrivit expertizei la care se face referire în conţinutul emailului, Dinu Patriciu a fost declarat în deplinătatea faculătţilor mintale de către specialiştii de la Insititutul de Medicină Legală, după ce soţia sa, Dana, cu care se afla în proces de divorţ, a acuzat faptul că omul de afaceri nu mai este în stare să îşi gestioneze singur averea şi a cerut să fie declarată tutorele lui legal.

Miza partajului o reprezintă averea acumulată de familia Patriciu în cei 18 de căsnicie, avere ce s-ar ridica la 2,3 miliarde de euro, potrivit Danei Patriciu.

Scandalul în familia Patriciu s-a declanşat în decembrie 2012, când Dana Patriciu şi-a acţionat soţul în instanţă, solicitând împărţirea averii. Ea a susţinută multe dintre bunurile dobândite în timpul căsniciei au început să fie înstrăinate de către omul de afaceri, fără ştiinţa ei.

În replică, în februarie 2013, chiar de Valentine’s Day, Dinu Patriciu a cerut în instanţă divorţul, susinând că soţia nu i-a fost alături într-un moment important

„Pârâta nu m-a vizitat şi nici nu a luat legătura cu mine în momentele critice pentru mine, iar în decembrie 2012, când am fost supus operaţiei de transplant, a solicitat doctorilor care m-au tratat informaţii strict legate de diagnostic si de posibilele consecinţe asupra discernământului, fără să o intereseze şi şansele de recuperare ori evoluţia mea postoperatorie”, a scris Patriciu în dosarul de divorţ.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'