Babasha, motivul pentru care nu s-a oprit din cântat când a fost huiduit la concertul Coldplay. Ce i-a dat putere să termine momentul: „Am fost terminat de emoții, am plâns foarte mult”

Babasha a recunoscut că i-a avertizat încă de la început pe cei de la Coldplay că momentul său va fi unul extrem de controversat, dar lui Chris Martin nu i-a păsat, fiind impresionat de talentul său.
Alina Costache
20 iun. 2024, 12:39
Babasha, motivul pentru care nu s-a oprit din cântat când a fost huiduit la concertul Coldplay. Ce i-a dat putere să termine momentul: „Am fost terminat de emoții, am plâns foarte mult”
Babasha, noi dezvăluiri despre concertul Coldplay

Babasha a vorbit fără perdea despre momentul controversat de la concertul Coldplay. Deși i-a avertizat pe britanici că reacțiile publicului nu vor fi cele mai plăcute, Chris Martin a decis să meargă mai departe cu planul său.

Cei doi au făcut repetiții înainte de concert și s-au înțeles extrem de bine. Ulterior, momentul în care manelistul a urcat pe scenă a fost mai rău decât și-ar fi putut imagina. După doar câteva secunde, spectatorii au început să huiduie, să strige și să înjure.

Citește și: Corina Bud i-a cerut scuze lui Babasha după ce a șters cu el pe jos pentru prestația de la Coldplay: „A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens”

Tânărul a recunoscut că i-a fost greu să ducă melodia până la final, dar sora lui a fost cea care i-a dat putere și l-a susținut. Momentul l-a dărâmat emoțional, dar și-a adunat toate forțele și a urcat pe scenă alături de Coldplay și în cadrul celui de-l doilea concert, acolo unde reacțiile au fost diferite.

„Damian Drăghici: Cum a fost la repetiții?

Babasha: Era tot staff-ul acolo, el (n. red Chris Martin) nu ajunsese, s-a ocupat de mine toată lumea, mi-au spus să probez microfonul, să fac niște vocalize, între timp venind Chris Martin și ascultându-mă. A fost foarte încântat de ceea ce a auzit. El știa melodia mea, știa ce acorduri să ia. Un om super mișto. Am fost și eu conștient că mă duc cu o manea în fața a 50.000 de oameni și i-am zis: ‘Să știi că se vor naște foarte multe controverse’. Și a zis: ‘Nu contează, ăsta e scopul’. Sunt un om foarte realist, știam ce fac și în ce mă bag, dar nu aș fi refuzat asta niciodată.

Am fost terminat de emoții, am plâns foarte mult. Mama nu a știut, i-am spus surorii mele, Biancăi, cu o zi înainte, pentru că era cea mai cerebrală persoană cu care puteam să vorbesc treaba asta. Nu i-a venit să creadă, pe mama când am sunat-o i-am zis: ‘Dacă nu ți-a zis Bianca, mâine să vii în București, te îmbraci frumos și atât’. ‘Dar ce se întâmplă, spune-mi, te rog!’. Și i-am zis: ‘Nu, mâine vii cu Bianca și atât’.(…).

Și a venit momentul, emoții maxime. Nu sunt o persoană care să fure curent. A fost și nu a fost vorba de rasism, dacă era vorba de huiduieli, mă huiduia lumea de la început, nu sunt cel mai alb om. Cât m-am prezentat lumea m-a aplaudat, între timp, odată cu melodia a început lumea să mă huiduie. Probabil a fost un efect de turmă, nici nu mai contează. Într-adevăr, lumea a huiduit alegerea lui Chris Martin, nu pe mine, eu sunt conștient.

Damian Drăghici: În momentul când au început să huiduie ai vrut să te oprești?

Babasha: A fost foarte ciudat ce s-a întâmplat acolo.(…) La un moment dat mi-am dat seama că huiduie lumea, începeau să se audă din ce în ce mai rău. În momentul în care începuse să-mi fie puțină frică m-am uitat și era soră-mea în primul rând și ea era fericită pentru mine, plângea. Am văzut-o o fracțiune de secundă și atât am avut nevoie. Am făcut momentul, eu jur că nu-mi mai aduc aminte cum s-a terminat, am trecut de scările alea. Atunci începusem să conștientizez ce se întâmpla, să ies din adrenalina aia și să revin cu picioarele pe pământ, eram într-un șoc, toată lumea îmi arăta semne, mă înjura”, a mai spus manelistul, la podcastul lui Damian Drăghici.

Ce piesă trebuia să cânte Babasha la concertul Coldplay

Babasha a aflat în mod neașteptat că trebuie să cânte la concertul Coldplay. Artistul a povestit că a fost trezit din somn după ce a primit două apeluri de la project managerul său, Andreea, și de la Ioana. Amândouă l-au anunțat entuziasmate, spunându-i că cei de la Coldplay l-au contactat pentru a cânta alături de ei.

Tânărul nu a realizat pe moment importanța evenimentului, fiind încă sub șocul veștii. Abia după câteva zile a încpeut să conștientizeze ce s-a întâmplat.

„M-au sunat Andreea, project managerul meu, și Ioana, mămica mea, eu abia mă trezisem, avusesem repetiții și am stat până târziu. M-au sunat țipând: «Bă, uite ce s-a întâmplat, dacă auzi înnebunești, ne-au căutat cei de la Coldplay că vor să cânți cu ei». Eu atunci nu am procesat bine informația și am zis: ‘Da, ok, dar cu treaba aia de am vorbit-o ieri, s-a rezolvat?’. Eu mi-am dat seama că era un șoc pe care îl aveam, nu am putut să accept șocul ăsta multe zile după concert, chiar și acum încă încerc să îmi revin”, a mărturisit Babasha.

Citește și: Ura de rasă, motivul din spatele huiduielilor de la concertul Coldplay! Babasha se mândrește cu cine și ce este: „Dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine, tu n-ai o problemă cu mine, pentru că eu nu ți-am făcut nimic”

Cântărețul ar fi trebuit să cânte altă piesă la concert. Cei de la Coldplay voiau ca el să interpreteze melodia „Nebunia lui Babasha”. El le-a spus apropiaților că nu se simțea confortabil să cânte această piesă și simțea că trebuie să cânte piesa „Păi Naa”.

A încercat să o convingă pe managera sa să le trasnmită celor de la Coldplay să schimbe melodia, dar aceasta i-a răspuns că nu poate să le dicteze ce să cânte. Surpriza a venit la miezul nopții, când Babasha a fost anunțat că cei de la Coldplay vor să cânte piesa „Păi Naa”.

„A fost foarte mare zăpăceală. Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să cântăm o melodie de-ale mele care se cheamă ‘Nebunia lui Babasha’, care nu este cu cea mai frumoasă poveste, este o melodie cu un balans, o manea autentică pe care o asculți când vrei să dansezi și atât. Eram foarte agitat. Am spus ‘Doamne, eu nu pot să cânt așa ceva’. Eu în sufletul meu am simțit că o să cânt ‘Păi naa’. Le spuneam și băieților că o să cânt piesa asta, că vorbesc cu ei și o să le spun că eu cânt ‘Păi naa’.

Încercam să o conving pe Andreea să le spună să cântam altă melodie, că aia e urâtă. Pe lângă faptul că suntem maneliști și suntem o orchestră de manele și o să cântăm manele, măcar să o cântăm pe aia cea mai spălată. Ea mi-a spus ‘Nu! Păi cum să le spui celor de la Coldplay ce să cânți. Nu există așa ceva’. M-am trezit apoi cu un apel la 12 noaptea de la Ioana și de la Andreea, foarte speriate că ne-au rugat să cânți ‘Păi naa’. În sinea mea am început să urlu. Eu m-am bucurat. Ele s-au speriat, că au crezut că nu sunt eu de acord”, a mai spus Babasha.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Autoritățile Române înțeleg Durerea Familiei Române din Leeds, dar Consideră Decizia Britanicilor „Legală și Îndreptățită”
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!