Babasha rupe topurile cu o nouă piesă! Artistul a ajuns în atenția publicului după scandalul de la concertul Coldplay

Babasha a lansat o nouă piesă, iar fanii sunt în extaz. "Amo, Amo" este numele ultimei melodii scoase de artistul care a făcut furori după concertul Coldplay.
Filip Stan
03 iul. 2024, 20:25
Babasha rupe topurile cu o nouă piesă! Artistul a ajuns în atenția publicului după scandalul de la concertul Coldplay

Babasha, în vârstă de numai 22 de ani, a ajuns să se bucure de susținerea imensă a publicului după incidentul din timpul concertului Coldplay. Cu toate că românii au criticat inițial faptul că un cântăreț de manele a urcat pe scena Arenei Naționale, ulterior, apele s-au liniștit, iar artistul a început să fie susținut atât de mari vedete din România, cât și de tineri care au ajuns să-l îndrăgească pentru atitudinea sa vis-a-vis de situația scandaloasă, care i-a uimit până și pe membrii trupei Coldplay. După ce subiectul a devenit dezbatere în toată țara, Babasha a ajuns de la 50.000 de urmăritori pe Instagram, la 187.000, o dovadă clară că are susținerea românilor.

„Amo Amo”, numele noii piese lansate de Babasha

Astăzi, 3 iulie, artistul a lansat o nouă piesă, numită „Amo Amo”. Cu toate că anunțase inițial faptul că videoclipul va fi scos pe data de 5 iulie, se pare că Babasha s-a răzgândit. La doar două ore de la lansare, piesa a adunat aproape 100.000 de vizualizări, iar fanii au sărit în secțiunea de comentarii, unde și-au arătat susținerea și entuziasmul.

„Vara asta e a lui Babashaaaaa. Cel mai tare hit ever! Te iubesc omule!”, „Sunt sigură că și piesa asta va bubui vara asta!” , „Haideți cu distribuiri pe toate rețelele sociale să afle toată lumea de această minunăție de piesă”. „Felicitări BABASHA pentru această operă iar ne-ai pus capac”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Youtube.

Mesajul transmis de artist pentru fanii de pe TikTok

Încă dinainte de a fi lansată, o parte din melodie s-a scurs în online, iar utilizatorii au folosit-o în diverse videoclipuri postate pe TikTok. Acest lucru l-a deranjat pe artist, ba mai mult, a postat un clip în care a rugat oamenii să nu mai publice piesa, nelansată la acel moment.

„Vă salut pe toți, am văzut că foarte multă lume are piesa asta pe care urmează să o lansez pe data de 5, piesa mea, „Amo”. Eu înțeleg că vă place și mă bucur din toată inima, era mai nasol dacă nu se întâmpla așa, însemna că nu vă plăcea, dar pentru toți cei care mă iubiți și care îmi apreciați munca, muzica, să știți că nu-mi faceți bine că postați melodiile, nici nu-mi dau seama de unde o aveți, nu-mi dau seama. E foarte urât să postați melodia fără acordul meu. Unii ați postat și pe Youtube, TikTok-ul e full, nu vă gândiți că îmi faceți foarte mult rău, îmi faceți rău mie și muncii mele. În fine, pe data de 5 va ieși videoclipul, sper să o mai ascultați și atunci, dacă nu, asta este. Vă pup!” , a fost mesajul transmis de artist, pe contul lui de TikTok.

Citește și: Cum s-a apucat Babasha de muzică. Persoana care l-a încurajat să se înscrie la Conservator: „Intrasem în depresie, sufeream mult de tot”

Utilizatorii nu au ezitat să comenteze la postarea cântărețului, arătând că îl susțin. „Păi nu mai avem răbdare dacă așteptăm 3 săptămâni după o melodie Babasha”, „Babasha, piesa va fi hit! Îți promitem să o ducem pe locul 1 în trending”, „Îți fac mai mult bine! Ai piesa virală înainte de lansare.”, „Când am auzit prima dată piesa asta a fost un șoc, fiindcă m-am regăsit total în ea. Mult succes în continuare”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii artistului.

Citește și: Ce a vorbit Speak cu Chris Martin după ce Babasha a fost huiduit de publicul Coldplay: „Pentru el a fost un șoc, se gândeau să anuleze show-ul”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Cele mai slabe rezultate la Evaluarea Națională din ultimii cinci ani: Doar 74% dintre elevi au luat note peste 5
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?