Babi Minune vrea să scape de interdicții, după ce a fost plasat sub control judiciar. Cum încearcă manelistul să își rezolve situația

În urmă cu o lună, Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Alina Costache
20 iul. 2023, 10:06
Babi Minune vrea să scape de interdicții, după ce a fost plasat sub control judiciar. Cum încearcă manelistul să își rezolve situația
Babi Minune vrea să scape de interdicții

În urmă cu o lună, Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Contactat de spynews.ro, manelistul a dezvăluit care ar fi fost adevăratul motiv al conflictului.

Babi Minune spune că bărbatul cu care s-a certat i-a fost prieten, iar acesta s-ar fi dat la iubita manelistului. Despre imaginile apărute în presă, Babi spune că nu a intenționat să îi fure telefonul, ci doar voia să îi dovedească acuzațiile aduse, la mijloc fiind vorba despre gelozie.

Artistul a fost reținut pentru 24 de ore, iar după ce a fost eliberat a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Din cauza acestei măsuri preventive, Babi Minune nu are voie să părăsească Bucureștiul.

Citește și: Manelistul Babi Minune a ”comis-o”. A bătut și a tâlhărit un tânăr în plină stradă, iar acum a fost plasat sub control judiciar. VIDEO

„În baza art. 215 alin. 2 Cpp, pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar, d) să nu se apropie de persoana vătămată şi să nu comunice cu aceasta direct sau indirect, pe nicio cale; j) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme În baza art. 215 alin. 3 Cpp, atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive”.

Pentru a scăpa de această măsură, artistul a depus o cerere în instanță pentru „permisiunea părăsirii domiciliului”. Cel mai probabil, manelistul vrea să părăsească Bucureștiul pentru a-și onora contractele. Oamenii legii i-au respins cererea.

„Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 221 alin. 6 Cpp, respinge cererea inculpatului DOBRE LUIS DAVID, cercetat sub aspectul săvârşirii infrac?iunii de tâlhărie calificată, prev. şi ped. de art. 233 – 234 alin. 1 lit. d Cp, având ca obiect modificarea obligaţiilor din conţinutul măsurii preventive, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 2 Cpp, obligă inculpatul la plata sumei de 150 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 05.07.2023, ora 15.20.”.

Citește și: Betty Salam, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam: „E un om foarte iubit de Dumnezeu!”

Procurorii au contestat măsura luată de magistrați, deoarece voiau ca Babi Minune să fie plasat în arest preventiv, așa cum au cerut atunci când manelistul a fost reținut. Cererea a fost respinsă, iar Babi Minune a rămas sub control judiciar până la data de 13.08.2023.

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b C. pr. pen. rap. la art. 204 C. pr. pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti împotriva încheierii din data de 15.06.2023 a Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul nr. ******”.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!