Băieţii răi ai Hollywood-ului: Topul vedetelor DEPENDENTE de sex GALERIE FOTO

Dependeţa de sex este o boală tot mai răspândită în întreaga lume şi, evident, nu putea să ocolească nici vedetele de la Hollywood.
Romania TV
12 iun. 2013, 06:10
Băieţii răi ai Hollywood-ului: Topul vedetelor DEPENDENTE de sex GALERIE FOTO

Dependenţa de sex este adevărat de o boală care îi face pe „suferinzi” să se gândească doar la sex. Adesea, ei nu reuşesc să aibă relaţii stabile, de lungă durată, şi trăiesc o viaţă plină de frustrări.

În Marea Britanie a fost înfiinţată chiar şi o „Asociaţie a dependeţilor de sex”, care are patru milioane de membri. Există şi mulţi „sexaholici” celebri, care au uluit Hollywood-ul cu apetitul lor sexual ieşit din comun.

Kanye West

Rapper-ul a vorbit întotdeauna deschis despre dependenţa sa şi a recunoscut că s-a luptat cu un libido hiperactiv încă din copilărie, potrivit The Sun.

În timpul unui interviu pentru revista Details în 2009, iubitul lui Kim Kardashian a dezvăluit: „Oamenii mă întreabă de multe ori despre apetitul meu sexual. Cred că provine de la faptul că am o dependenţă sexuală încă de la o vârstă foarte fragedă.”

El a spus mai târziu, într-un interviu pentru The Sun: „Cred că am o problemă sexuală, o dependenţă sexuală. Vreau să fac asta tot timpul.”

Russell Brand

În 2007, Russell Brand a estimat că s-ar fi culcat cu mai mult de 2.000 de femei, fapt care i-a determinat pe prietenii săi să-l convingă să meargă la dezintoxicare pentru a-şi trata apetitul sexual copleșitor.

Russell Brand recunoaște că experiența la dezintoxicare a fost revelatoare şi o perioadă a părut că tratamentul are efectul dorit. În 2009 Rusell s-a căsătorit cu Katy Perry. Din păcate, relaţia a durat doar 14 luni, iar Russell a recunoscut că a revenit direct la vechile obiceiuri.

David Duchovny

Actorul joacă rolul unui scriitor afemeiat în show-ul TV Californication, aşa că, într-un fel, arta a imitat viaţa, pentru că, în 2008, Duchovny a ajuns la dezintoxicare pentru a fi tratat pentru dependenţa de sex.

La scurt timp după ce s-a externat, acesta a anunțat că s-a despărţit de soția sa, actriţa Tea Leoni – pe fondul zvonurilor că ar fi înșelat-o cu mai multe femei.

Cuplul s-a împăcat ulterior, dar cei doi s-au despărţit din nou în 2011.

Tiger Woods

Dependenţa de sex a jucătorului de golf a ieşit la lumină în 2009, când soția sa, Elin Nordegren a găsit mai multe mesaje ale acestuia către amanta sa, Rachel Uchitel.

Scandalul rezultat a dezvăluit un adulter pe o scară mult mai mare.

Zeci de femei au recunoscut că au avut aventuri cu sportivul, în timp ce el lua parte la turnee în SUA.

După luni de tăcere, Tiger a emis o declarație în care a recunoscut că ar fi înșelat-o pe soţia sa şi îşi cerea scuze. El dezvăluia că plănuieşte să intre la dezintoxicare „pentru mai multe probleme”, mai multe surse spunând că este vorba de terapie pentru dependenţa de sex.

Deși Tiger nu confirmat niciodată numărul de femei cu care el a înșelat-o în timpul căsătoriei sale pe Elin, rapoartele susțin că numărul este de aproximativ 120.

Jesse James

Căsătoria de şase ani a lui Jesse James cu Sandra Bullock a luat sfârşit în martie 2010, după ce acesta a fost prins că o înşela pe actriţă cu o artistă de tatuaje, Michelle McGee.

McGee a expus aventura într-un tabloid american – forțându-l pe James să recunoscă adulterul în faţa Sandrei Bullock.

Jesse James, în vârstă de 43 de ani, s-a internat apoi la o clinică de dezintoxicare din Arizona pentru a fi tratat pentru dependenţa de sex, pe fondul zvonurilor că ar fi înșelat-o pe Sandra Bullock cu numeroase alte femei.

Charlie Sheen

În 2006, Charlie Sheen a ocupat locul al doilea într-o listă a revistei Maxim cu topul legendelor sexuale în viață.

Se estimează că Charlie Sheen ar fi făcut sex cu mai mult 5.000 de femei, şi cu siguranță s-au mai adăugat de atunci.

Charlie Sheen are o binecunoscută slăbiciune pentru prostituate și a avut relații extrem de mediatizate cu starurile porno Bree Olsen și Natalie Kenly. Când a fost întrebat dacă este dependent de sex, Charlie i-a răspus lui Dr. Oz: „Sigur, (dar) nu știu definiția acestui lucru”.

John Mayer

Cântăreţul John Mayer are mai multe cuceriri sexuale decât albume de succes. El a avut relaţii cu Taylor Swift, Jennifer Aniston și Katy Perry. Dar o relaţie în mod special i-a adus lui Mayer stigmatul de dependent de sex.

Într-o mărturisire şocantă, Mayer a declarat în 2010 revistei Playboy, că era „dependent de sex” cu fosta lui prietenă, Jessica Simpson.

Descriind-o ca un „napalm sexual”, el a declarat: „Această fată, pentru mine, este un drog şi se ştie că drogurile nu sunt bune pentru tine, dacă iei prea multe. Fata asta este ca cocaina pentru mine…”

El a adăugat: „Există oameni în lumea asta care au puterea de a schimba valorile noastre. Ați fost vreodată cu o fată care v-a făcut să doriți să renunțaţi la restul vieții?”

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?