Bănci montate pe pistele de bicicletă la Mangalia. ”La noi în România se poate orice”

În stațiunea Saturn au fost amenajate recent piste de biciclete, însă ulterior au apărut și mai multe bănci. Prin urmare, bicicliștii trebuie să se plimbe cu bicicleta și să ocolească și băncile.
Romania TV
21 ian. 2021, 21:35
Bănci montate pe pistele de bicicletă la Mangalia. ”La noi în România se poate orice”

Bănci montate pe pistele de bicicletă la Mangalia. Muncitorii care s-au ocupat de lucrările din stațiunea Saturn ridică din umeri și susțin că nu știu cine a montat băncile. Viceprimarul Mangaliei a cerut ca băncile să fie mutate, imediat ce a văzut ce s-a întâmplat cu proiectul realizat din fonduri europene.

Citește și: Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan. „Consumul de combustibil este uriaş”

Pistele de bicicletă fac parte dintr-u amplu proiect european, în valoare de cinci milioane de euro. Staţiunile din sudul litoralului ar trebui să dispună de trotuare noi, piste de biciclete, mobilier urban şi iluminat public. Până acum au fost finalizate trotuarele pe o distanţă de doi kilometri şi a fost asfaltată pista. Băncile nu apăreau în simularea făcută de arhitecţii care au conceput proiectul.

“Nu e bună canapeaua aia pusă acolo, că e pusă chiar pe pistă. Asta nu e corect, la noi în România se poate orice” ,  susține un bătrân cu bicicletă.

”Să se vadă că nu e montată. Da, nu e montată. Ele efectiv sunt mobile acuma, sunt luate de doi inşi şi se pun acolo unde trebuie. Cel mai târziu în luna iunie vrem să lansăm proiectul aşa cum trebuie, dar mai întâi va trebui să ne asigurăm că şi calitatea şi execuţia trebuie să fie aşa cum a prevăzut proiectul iniţial” , a declarat Dragoş Angelescu, viceprimarul Mangaliei.

Bănci montate pe pistele de bicicletă la Mangalia. Directorul general al firmei de construcție susține că aceasta nu este poziția finală a băncilor, fiind puse provizoriu pe partea de asfalt. Lucrările din sudul litoralului ar trebui să fie gata până când începe sezonul estival.

“Momentan nu este poziţia lor finală. Iar beneficiarul le-a dorit aduse în şantier şi pentru că nu erau trotuarele terminate, ele au fost provizoriu puse pe partea de asfalt. Ele vor fi poziţionate conform proiectului! Vor fi relocate pe poziţia lor” , a declarat Gabriel Luchian, directorul general al firmei de construcţie.

Litoralul românesc a atras în ultimii cinci ani cele mai multe fonduri de la Uniunea Europeană, mai exact câte două tranșe de 700 de milioane de euro. Banii au fost alocaţi pentru diferite proiecte, de la extinderea plajelor, până la astfel de lucrări edilitare.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!