Bărbatul care a împuşcat-o în cap pe tânăra din Oradea s-a sinucis. Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul 4 când a văzut poliţiştii

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, de 24 de ani, pe care a răpit-o și a fost găsită împușcată în cap, a fost găsit de poliţişti într-un apartament. Când au intrat poliţiştii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul 4. La scurt timp, a murit.
Filip Stan
18 mart. 2017, 18:13
Bărbatul care a împuşcat-o în cap pe tânăra din Oradea s-a sinucis. Adrian Hladii s-a aruncat de la etajul 4 când a văzut poliţiştii

Adrian Hladii, presupusul ucigaș al tinerei Dalia Duca, a fost găsit într-un apartament din Oradea. Când au intrat poliţiştii, suspectul a sărit pe geam de la etajul al 4-lea. Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul a murit din cauza rănilor grave.

Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost rănit grav în urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou şi s-a declarat decesul acestuia.

Anchetatorii au făcut şi zilele trecute vertificări în acel apartament, dar atunci Adrian Hladii nu era acolo.

„A fost prins in Oradea. Este vorba despre o locatie pentru care noi am avut mandat de perchezitie si ieri (n.r. – vineri) am fost fost acolo si nu era, astazi (n.r.- sambata) politistii s-au intors acolo si l-au gasit. Din informatiile pe care le am acum ar fi sarit de la etajul patru al imobilului si a fost dus la spital”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, Alina Dinu.

Individul fusese dat in urmarire generala iar pentru prinderea lui au fost organizate mai multe razii. Pentru ca era inamat, suspectul era considerat deosebit de periculos, iar politistii care l-au cautat au purtat veste anti-glont.

Dalia Duca a fost înmormântată sâmbătă. Tânăra în vârstă de 24 de ani care a fost împuşcată în cap, miercuri, de către fostul său iubit, după ce bărbatul a făcut o criză de gelozie văzând-o cu un alt bărbat, a fost condusă pe ultimul drum de aproape 500 de persoane.

Membri ai familiei, prieteni, dar şi simpli orădeni au venit, sâmbătă, la Cimitirul Municipal din Oradea pentru a-şi lua rămas bun de la tânără.

Slujba a fost oficiată de un sobor de şapte preoţi, inclusiv parohul din Sălaj venit special din localitatea natală a părinţilor fetei.

Pe sicriul tinerei şi în faţa acestuia participanţii au pus zeci de buchete şi coroane de flori, majoritatea din flori albe.

De asemenea, în ultimele zile cunoscuţii tinerei împuşcate au transmis numeroase mesaje impresionante pe reţele de socializare în care deplâng sfârşitul tragic al acesteia şi condamnă fapta nebunească a fostului său prieten.

Citeşte şi: Bărbatul împuşcat la Oradea a fost operat şi este în afara pericolului

Un bărbat de 41 de ani, din Oradea, a fost împușcat de un alt bărbat. O tânără de 24 de ani care era împreună cu bărbatul împuşcat a fost răpită de atacator, iar după câteva ore a fost găsită moartă, pe malul Crişului.

Martorii susţin că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Câți pasageri ai voie să transporți, de fapt, cu permis categoria B. Pedeapsa pe care o riști dacă încalci legea
Capital.ro
Ordin venit de la UE. E obligatoriu în România. A intrat în vigoare la 1 august
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Alertă în România! ADIO murături în 2024
Adevarul
Prezență bizară în zona centurii localității Florești din Cluj. A fost apelat 112, polițiștii fac căutări
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Condițiile în care poți face ITP-ul în altă țară. Atenție la întoarcerea în România
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Primele detalii despre Ștefan Bănică Jr, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, în urma unui accident de proporții
Cancan.ro
TAS a decis: vești CRUNTE pentru Sabrina Voinea. E sau nu corect verdictul lor final?! Tu ce părere ai?
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Mașinile care NU mai trec Inspecția. Obligatoriu în 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Președintele Zelenski confirmă acțiuni militare pe teritoriul Rusiei
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!