BARCELONA – JUVENTUS 3-1 în FINALA LIGII CAMPIONILOR

BARCELONA - JUVENTUS LIVE VIDEO FINALA LIGII CAMPIONILOR ONLINE: Două dintre cele mai mari echipe de pe continent, FC Barcelona și Juventus Torino, se vor înfrunta, sâmbătă seara, de la ora 21,45 (ora României), în finala Ligii Campionilor la fotbal, pe Olympiastadion din Berlin.    
Filip Stan
06 iun. 2015, 13:51
BARCELONA - JUVENTUS 3-1 în FINALA LIGII CAMPIONILOR

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO FINALA LIGII CAMPIONILOR ONLINE

JUVENTUS – BARCELONA este LIVE VIDEO AICI.

GOL BARCELONA ! A marcat NEYMAR în minutul 90+5 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-3 !

GOL BARCELONA ! A marcat SUAREZ în minutul 69 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-2 !

GOL JUVENTUS ! A marcat MORATA în minutul 55 ! JUVENTUS – BARCELONA 1-1 !

GOL BARCELONA ! A marcat RAKITIC în minutul 4 ! JUVENTUS – BARCELONA 0-1 !

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League, echipele de start:

Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra – Marchisio, Pirlo – Vidal, Tevez, Pogba – Morata. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Busquets, Rakitici, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.

Juventus este la prima sa finală după o pauză de 12 ani și țintește al treilea trofeu în cea mai importantă competiție intercluburi, în timp ce FC Barcelona este considerată favorită al al cincilea titlu în competiție, ambele având până acum șapte finale la activ.

Pentru ambii antrenori, Luis Enrique (Barca) și Massimiliano Allegri (Juve), câștigarea trofeului ar fi încununarea unei triple remarcabile, care mai cuprinde titlul și cupa. Dacă Barcelona a mai reușit acest lucru în 2009, pentru Juventus ar fi o premieră. Au mai reușit astfel de performanțe Celtic (1967), Ajax (1972), PSV Eindhoven (1988), Manchester United (1999), Internazionale Milano (2010) și Bayern München (2013).

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO FINALA LIGII CAMPIONILOR ONLINE: 

Juventus a trecut de Barcelona cu scorul general de 3-2, în sferturile ediției 2002/03 a Ligii Campionilor. După 101 la Torino, golul marcat de Marcelo Zalayeta în minutul 114 a adus victoria lui Juve pe Camp Nou, după ce Nedved deschisese scorul, iar Xavi egalase. Luis Enrique, antrenorul de azi al catalanilor, a jucat alături de Xavi în ambele meciuri, fiind căpitanul echipei în retur. Buffon a fost în poarta lui Juventus.

Cele două formații s-au mai întâlnit în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Europeni, în ediția 1985/86, Barca învingând cu 1-0 în Spania, iar meciul de la Torino s-a terminat nedecis, 1-1, golul campioanei Europei de atunci fiind marcat de Michel Platini.

Barca s-a impus și în 1990/91, în semifinalele Cupei Cupelor, cu 3-1 acasă, iar apoi a pierdut cu 0-1 la Torino.

În lotul echipei torineze se află patru jucători care au cucerit trofeul, cu alte echipe: Andrea Pirlo (AC Milan 2003, 2007), Patrice Evra și Carlos Tévez (Manchester United 2008), Alvaro Morata (Real Madrid 2014).

Morata, care a jucat din postura de rezervă la Real Madrid, în finala ediției trecute, ar putea deveni al patrulea fotbalist care câștigă trofeul două ediții consecutive cu echipe diferite, după Marcel Desailly (Olympique Marseille 1993, Milan 1994), Paulo Sousa (Juventus 1996, Dortmund 1997) și Samuel Eto’o (Barcelona 2009, Inter 2010).

Lionel Messi, starul Barcelonei, care a marcat în finalele din 2009 și 2011, ar putea deveni primul jucător care înscrie în trei finale Champions League.

Față de finala câștigată în 2011, în lotul echipei FC Barcelona se mai găsesc opt jucători, Daniel Alves, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez și Lionel Messi. Adriano a fost doar rezervă atunci.

Juventus, care a eliminat-o în semifinale pe Real Madrid, marea rivală a Barcelonei, este neînvinsă de nouă partide în Champions League, din care în cinci nu a primit gol. Juve a mai înfruntat o formație spaniolă în acest sezon, pe Atletico Madrid, în faza grupelor, pierzând în deplasare (0-1) și remizând acasă (0-0).

Ultima echipă italiană înainte de Barcelona a fost AC Milan, antrenată de Allegri, de care catalanii au trecut cu 3-1 acasă și au remizat în deplasare, 1-1, în sezonul trecut (faza grupelor).

Leo Messi a marcat șapte goluri în ultimele sale cinci partide cu formații din Italia.

Pirlo și Buffon au câștigat Cupa Mondială din 2006 chiar pe Olympiastadion, gazda finalei de sâmbătă, iar Pirlo a transformat un penalty la loviturile de departajare.

Berlinul este al patrulea oraș german care găzduiește finala competiției, după Munchen (1980, 1993, 1997, 2012), Gelsenkircken (2004) și Stuttgart (1959, 1988).

Câștigătoarea trofeului va primi 15 milioane de euro din partea UEFA, iar învins se va alege cu 10,5 milioane.

Meciul de la Berlin va fi arbitrat de Cuneyt Cakir (38 ani), care este arbitru internațional din 2006, el fiind primul arbitru turc care conduce o finală a Ligii Campionilor.

Cakir va fi ajutat de compatrioții săi Bahattin Duran și Tarik Ongun, în timp ce arbitru de rezervă va fi suedezul Jonas Eriksson. Alți doi turci, Huseyin Gocek și Bariș Șimșek, vor fi arbitri adiționali.

Juve va fi lipsită de un om de bază, fundașul Giorgio Chiellini (accidentat).

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League, sezonul 2014-2015, se joacă pe „Olympiastadion” din Berlin şi va putea fi urmarită LIVE VIDEO pe TVRDigi SportDolce Sport şi LIVE STREAM pe RomaniaTV.net.

JUVENTUS – BARCELONA este LIVE VIDEO AICI.

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League, echipele de start:

Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra – Marchisio, Pirlo – Vidal, Tevez, Pogba – Morata. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Busquets, Rakitici, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.

JUVENTUS BARCELONAJuventus are în palmares două trofee Champions League: 1985 si 1996. A pierdut cinci finale: 1973, 1983, 1997, 1998 şi 2003.

JUVENTUS BARCELONABarcelona are în palmares patru trofee în Champions League: 1992, 2006, 2009 şi 2011. A pierdut finalele disputate în 1961, 1986 (cu Steaua) şi 1994 (0-4 cu AC Milan).

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League, se joacă la Berlin. Juventus şi Barcelona nu au mai jucat niciodată până acum cu trofeul Champions League pe masă, deşi tradiţia duelurilor directe este una importantă. Pe lângă cucerirea trofeului Champions League, adevărata miză a duelului dintreJuventus şi Barcelona o reprezintă faptul că ambele echipe au şansa de a realiza tripla campionat-cupă-Champions League. Barcelona a mai reuşit-o, în sezonul 2008-2009, sub conducerea lui Josep Guardiola, dar pentru Juventus ar fi o premieră.

JUVENTUS BARCELONA, echipele probabile la finala Champions League, meci care va fi LIVE VIDEO pe TVRDigi SportDolce Sport şi LIVE STREAM pe RomaniaTV.net.

Juventus: Buffon – Lichsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra – Marchisio, Pirlo, Pogba – Vidal – Tevez, Morata. Antrenor: M. Allegri.

Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, NeymarAntrenor: L. Enrique.

JUVENTUS BARCELONALIVE VIDEO pe TVRDigi SportDolce Sport şi LIVE STREAM pe RomaniaTV.net, are o miză imensă  pentru ambii antrenori, Luis Enrique (Barcelona) și Massimiliano Allegri (Juventus). O victorie în finala Champions League ar fi încununarea unei triple remarcabile, care mai cuprinde titlul și cupa. Dacă Barcelona a mai reușit acest lucru în 2009, pentru Juventus ar fi o premieră. Au mai reușit astfel de performanțe Celtic (1967), Ajax (1972), PSV Eindhoven (1988), Manchester United (1999), Inter Milano (2010) și Bayern Munchen (2013).

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League, are loc la Berlin, al patrulea oraș german care găzduiește ultimul act al competiţiei, după Munchen (1980, 1993, 1997, 2012), Gelsenkircken (2004) și Stuttgart (1959, 1988). Câștigătoarea trofeului Champions League va primi 15 milioane de euro din partea UEFA, iar învins se va alege cu 10,5 milioane.

JUVENTUS BARCELONA. Meciul JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League, va fi arbitrat de Cuneyt Cakir (38 ani), care este arbitru internațional din 2006. Cakir va fi ajutat de compatrioții săi Bahattin Duran și Tarik Ongun, în timp ce arbitru de rezervă va fi suedezul Jonas Eriksson. Alți doi turci, Huseyin Gocek și Bariș Șimșek, vor fi arbitri adiționali.

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions LeagueMassimiliano Allegri, antrenorul lui JUVENTUS, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că elevii săi sunt pregătiţi fizic şi psihic pentru FINALA CHAMPIONS LEAGUE, cu BARCELONA. „Am început sezonul cu un obiectiv important: să ajungem în sferturile de finală. Acum am ajuns în finală şi trebuie să fim primii. Trebuie să fim foarte abili şi să înţelegem că nu avem cum să terminăm la egalitate, avem nevoie să înscriem. Una din cele două echipe va reuşi tripla, Juventus sau Barcelona. Sper să fim noi aceia. Nu este uşor. Va fi un meci foarte bun. Ca la toate finalele de Liga Campionilor, vom avea nevoie de ceva noroc şi va trebui să muncim pentru asta. Este un singur meci, fără şansa revanşei, astfel că trebuie să fim în formă. Suntem pregătiţi fizic şi psihic. Indiferent de rezultatul de mâine am avut un sezon extraordinar”, a spus Allegri înainte de JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League.

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League. Gianluigi Buffon, căpitanul lui JUVENTUS, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că BARCELONA este favorită în finala Champions League. „Probabil nu ne gândeam că acesta va fi un sezon bun sau ideal, cu un nou antrenor. Credeam că vom ajunge în finală în doi sau trei ani. Am reuşit acest obiectiv mai devreme, ceea ce este o surpriză foarte frumoasă şi suntem bucuroşi. În finală calitatea de pe teren va fi decisivă. Cum am mai spus, Barcelona este favorită pentru că are jucători estrem de talentaţi individual. O echipă cu jucători ca Messi, Suarez, Neymar şi Iniesta este favorită. Totuşi, dacă întâlneşti o echipă ca Juventus, cu Tevez, Pogba, Marchisio, Bonucci… Avem o şansă”, a afirmat Buffon despre meciul JUVENTUS BARCELONA.

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League. Luis Enrique, antrenorul celor de la BARCELONA, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că finala Champions League, în care echipa sa întâlneşte pe JUVENTUS, va fi un meci dificil. „Echipa este în acest moment unde dorea să fie – cu două trofee şi posibilitatea de a câştiga al treilea. Va trebui să dominăm în atac şi să fim buni în apărare. Vrem să ne facem jocul, să ţinem mingea, să fim periculoşi şi să minimizăm orice oportunitate pentru adversarii noştri. Cred că noi vom avea posesia mai mare, sperăm să petrecem mai mult timp în jumătatea de teren adversă. Va trebui să jucăm la nivel înalt, va fi un meci foarte dificil. Cei de la Juventus au un stil de joc similar cu al nostru, de asemenea le place posesia”, a spus Luis Enrique.

JUVENTUS BARCELONAfinala Champions LeagueGerard Pique, fundaşul de la BARCELONA, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi au şansa să arate întregii lumi cât de buni sunt, sâmbătă, când vor întâlni pe JUVENTUS în finala Champions League. „Este o finală importantă. Am muncit pentru aceasta tot sezonul şi acum vrem să ridicăm cupa. Îi avem pe Messi, Neymar, Luis Suarez şi Andres Iniesta. Avem o echipă extraordinară, una dintre cele mai bune din istoria clubului. Avem şansa să arătăm lumii mâine cât de buni suntem”, a spus Pique, înainte de JUVENTUS BARCELONAfinala Champions League, meci care va fi LIVE VIDEO pe TVRDigi SportDolce Sport şi LIVE STREAM pe RomaniaTV.net.

JUVENTUS BARCELONA, finala Champions League, sezonul 2014-2015, se joacă pe „Olympiastadion” din Berlin şi va putea fi urmarită LIVE VIDEO pe TVRDigi SportDolce Sport şi LIVE STREAM pe RomaniaTV.net.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 5-11 august 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de protecție, fertilitate și belșug
Capital.ro
Schimbare uriașă în România. A intrat în vigoare de la 1 August. Toți românii vor beneficia
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Un nou val de coșmar în România. Vin temperaturi ireale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Primăria Capitalei organizează cursuri de instruire digitală pentru vârstnici
MediaFlux
GATA cu BANII CASH! Limită pentru PLĂȚI cu NUMERAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?