BARCELONA – REAL MADRID 2-2: Derby-ul derby-urilor s-a terminat cu o remiză

FC Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un derby mai tensionat decât o cerea miza acestui eveniment.
Romania TV
06 mai 2018, 11:33
BARCELONA - REAL MADRID 2-2:  Derby-ul derby-urilor s-a terminat cu o remiză

Granzii fotbalului spaniol, FC Barcelona şi Real Madrid, au remizat în „El Clasico”, scor 2-2, la capătul unui meci în care gazdele au evoluat o repriză în inferioritate numerică. Pentru Andrés Iniesta a fost derby-ul cu numărul 38 şi în acelaşi timp ultimul din carieră.

BARCELONA – REAL MADRID 2-2

BARCELONA – REAL MADRID 2-2, Bale readuce egalarea.

BARCELONA – REAL MADRID 2-1, Messi înscrie pentru Barca, care joacă în inferioritate numerică din prima repriză

BARCELONA – REAL MADRID 1-1, Ronaldo egalează dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

BARCELONA – REAL MADRID 1-0, gol Suarez, catalanii se află aum la 18 puncte de rivala din La Liga, record absolut în istoria Spaniei.

 

BARCELONA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Echipele de start în meciul BARCELONA – REAL MADRID

BARCELONA: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba – Coutinho, Rakitic, Busquets, A. Iniesta – Messi, Luis Suarez. Antrenor: Valverde.

REAL MADRID: K. Navas – Nacho, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Zidane.

BARCELONA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Barcelona vrea să pună cireaşa pe tortul eventului cu un succes în El Clasico. Fără emoţii după ce şi-au adjudecat şi campionatul, şi Cupa Spaniei, catalanii îşi propun să facă spectacol în faţa marelui „

„Un El Clasico rămâne un duel cu marea rivală chiar dacă, din fericire, noi suntem deja campioni”, spune antrenorul gazdelor de azi, Ernesto Valverde.

Calificaţi pentru a treia oară la rând în finala Ligii Campionilor, unde o vor întâlni pe Liverpool, Lucas Vazquez şi coechipierii de la Real Madrid se concentrează pentru moment pe marele derby cu Barcelona. În acest sezon, mijlocaşul de 26 de ani a devenit om de bază în echipa lui Zinedine Zidane, pentru care a marcat de opt ori în toate competiţiile.

„El Clasico este un duel la care mă uit de mic, au fost meciuri speciale. Acum, să-l pot juca este ceva impresionant”, a declarat jucătorul care se numără printre favoriţii lui Zidane.

Pentru catalani, El Clasico va fi o sărbătoare. Fotbaliştii lui Ernesto Valverde vor celebra încă un titlu în faţa propriilor suporteri. Însă rivalii din Capitală vin în Barcelona cu intenţia de a le strica sărbătoarea marilor rivali.

„Să câştigi pe Camp Nou face victoria mult mai preţioasă şi sper să repetăm acest lucru”, a spus Vazquez.

În tur, Barcelona s-a impus pe Santiago Bernabeu cu 3-0. Ultima victorie a madrilenilor într-un Clasico disputat în deplasare, în Primera, a fost acum doi ani. În aprilie 2016, s-a terminat 2-1 pentru gruparea „blanco”.

Pe lângă dorinţa de a obţine un succes de orgoliu, Real vrea să o împiedice pe Barcelona să încheie campionatul fără înfrângere, o performanţă istorică, pe care formaţia blaugrana nu a mai reuşit-o până acum.

Barcelona e imbatabilă de 41 de meciuri, din 8 aprilie anul trecut, un record pentru fotbalul spaniol. La rândul său, Zidane este neînvins ca antrenor pe Camp Nou.

„Pentru noi este un meci important, sunt 3 puncte puse în joc, chiar dacă în clasament contează mai puţin. Trebuie să facem un meci mare, să facem tot posibilul pentru a învinge, ca de obicei”, a spus francezul.

BARCELONA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Ultimul El Clasico pentru Iniesta

Barcelona – Real Madrid de duminică va intra în istorie ca fiind ultimul El Clasico pentru una dintre legendele catalanilor. Andres Iniesta şi-a anunţat plecarea de pe Camp Nou, iar meciul cu deţinătoarea Ligii Campionilor e ultima şansă pentru o prestaţie de excepţie în faţa propiilor fani.

Cu mijlocaşul de 33 de ani pe teren, Barcelona are bilanţ pozitiv în faţa marii rivale: 16 victorii, 9 egaluri şi 12 înfrângeri. Din 2004 până în prezent, Don Andres a reuşit 3 goluri in poarta Realului, dar şi 8 pase decisive.

„Andres a fost unul dintre primii care m-a primit cu braţele deschise. Am stat lângă el la antrenamente. E admirabil”, a spus Luis Suarez.

Chongqing Dangdai Lifan este gruparea care insistă pentru semnătura mijlocaşului spaniol. În cazul în care va parafa înţelegerea, internaţionalul iberic va avea un salariu de 27 de milioane anual şi va intra în top 4 cel mai bine plătiţi fotbalişti din lume, alături de Neymar, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

BARCELONA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Zidane: „Barca, respect, e mai greu sa castigi campionatul decat Champions League!”

In ciuda tensiunii dinaintea acestei partide, Zinedine Zidane a dat dovada de o eleganta de mare campion la conferinta de presa.

Dublu castigator al trofeului UEFA Champions League, pus acum in fata posibilitatii de a cuceri al treilea trofeu la rand, Zinedine Zidane spune ca ce a reusit Barcelona in acest sezon depaseste performanta Realului.

„E mai greu sa castigi La Liga decat Champions League. Am spus mereu asta si imi mentin parerea.”

„O felicit si o respect pe Barcelona pentru titlul din acest sezon.”, a spus Zidane.

Real Madrid a depăşit Barcelona la numărul de jucători de la centrul de copii şi juniori

Messi, Iniesta, Pique, Busquets, Jordi Alba şi Sergi Roberto sunt cei şase jucători crescuţi de academie pe care se bazează Ernesto Valverde în acest sezon. Andres Iniesta va părăsi în această vară Barca după 22 de ani: şi-a anunţat despărţirea de trupa de pe Camp Nou şi va ajunge, cel mai probabil, în China.

Pe 17 aprilie, Barcelona a remizat la Vigo, 2-2 cu Celta, într-un meci în care nu a titularizat niciun jucător de la propriul centru de copii şi juniori, situaţie nemaiîntâlnită de 16 ani.

Chiar şi aşa, cei şase fotbalişti de la academia Barcelonei au jucat mai mult în acest sezon decât cei opt de la centrul de juniori al lui Real Madrid: 21.674 de minute, faţă de 13.588.

Barcelona a cucerit „eventul” în acest sezon, în timp ce Real poate cuceri a treia Ligă a Campionilor consecutiv: va juca finala contra lui Liverpool, la Kiev.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Ungaria a pus interzis. Românii vor lua 5.000 lei amendă. Legea e lege la vecini
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Este cea mai bună veste! Acești români vor fi iertați de toate datoriile la bănci
Adevarul
Simptomele COVID-ului de vară și ce să faci dacă te-ai îmbolnăvit
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Virusul care te lasă fără bani în cont. Așa îl folosesc hackerii
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Taxă 89 lei pentru șoferi. Ești obligat să achiți, dacă vrei să păstrezi dreptul de a circula
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Traian Băsescu: „Viaţa publică în momentul de faţă nu are nişte locomotive”
MediaFlux
PENSIONARII vor încasa de DOUĂ ORI BANI în luna august! Seniorii se vor bucura de două ori
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!