Barna, despre filmarea în care oamenii caută între sacii cu buletine de vot. „Sunt imagini cu personalul BES în activitatea lor”

Dan Barna, preşedintele USR, a comentat imaginile cu oameni care caută între sacii cu buletinele de vot, prin care PSD acuză fraude la votul din Sectorul 1. Deputatul a spus că a fost o activitate ”firească” şi că au fost ”o grămadă de minciuni” despre aceste imagini.
Romania TV
01 oct. 2020, 20:23
Barna, despre filmarea în care oamenii caută între sacii cu buletine de vot.

„Imaginile acelea sunt de o banalitate totală, sunt imagini cu personalul secţiei BES în activitatea lor firească. Mai aveau în seara respectivă 9 secţii cărora nu li se închideau cheile, mai erau diferenţe de un vot – două, în plus, în minus între numărul de buletine de vot şi numărul de persoane care au votat şi atunci preşedintele BES şi preşedintele secţiei respective au decis să reverifice lista de semnături care se afla în sac, iar alături de ei i-au invitat pe candidaţi, care erau acolo, observatori, imaginile respective arătând exact asta, că omul a intrat, a aprins becul, a intrat firesc, a căutat sacul respectiv, au ieşit cu el.

Uşa dădea fix în camera unde era Biroul Electoral al Sectorului 1. Au intrat cu sacii, reprezentanţii partidelor s-au uitat pe listă, au numărat, le-au pus la loc, nimic suspect, nimic în neregulă. Ceea ce s-a întâmplat în spaţiul public şi ceea ce au livrat aceste televiziuni de casă este domeniul absurdului şi bătaie de joc, de fapt”, a explicat Dan Barna, la postul Digi 24, citat de News.ro.

Băsescu, despre scandalul votului de la alegeri. „Sunt multe judeţe cu votul alterat. Aş închide controversele prin renumărare”

Liderul USR a afirmat că s-a încercat avansarea ideii că filmarea a avut loc cu o zi înainte.

„A fost o grămadă de minciuni pe care le-a vehiculat şi domnul Ciolacu şi asta este cu adevărat revoltător. A încercat să acrediteze ideea că filmarea era cu o zi mai târziu. Filmarea era în noaptea de luni spre marţi, când se număra.

A încerca să explice că e de luni noaptea când Biroul s-a închis la ora 1 şi la 1.20 erau oamenii aceia suspecţi care intraseră peste jandarmi. Total absurd. Activitatea Biroului s-a încheiat la ora 2.00, filmarea aceea era de la ora 1.20, era toată lumea prezentă în secţie, jandarmii au şi confirmat lucrul acesta, a fost un comunicat de presă al jandarmilor încă de aseară că a fost exact asta. nicio persoană neautorizată nu a intrat în camera respectivă”, a mai declarat Dan Barna.

Dan Tudorache cere ANULAREA alegerilor locale. „Legea este bună de respectat pentru PSD, nu pentru USR”

Miercuri seara, postul Antena3 a difuzat imagini în care a susţinut că apar membri ai USR care umblă la sacii cu voruri în Sectorul 1.

Biroul electoral al Circumscripţiei Electorale Sector 1 Municipiul Bucureşti vine cu precizări în legătură cu imaginile apărute în spaţiul public şi spune că, imaginile filmate în noaptea de 28 spre 29 septembrie apar preşedintele BES 1 şi preşedintele secţiei de votare pentru a ridica sacul care conţine semnăturile votanţilor.

Gabriela Firea, declaraţii de ultimă oră în scandalul momentului: „S-a furat masiv în Bucureşti. Mergem în justiţie”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!