Baschetbalistul american care s-a îndrăgostit de Brașov. Care este motivul pentru care a rămas profund impresionant: „Este o nebunie!”

România reintră pe lista destinațiilor preferate de străini. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni care trec granița țării noastre rămân profund impresionare de lucrurile pe care le descoperă în patria noastră. Acesta este și cazul unui baschetbalist american care activează în acest sezon pentru echipa Corona Braşov.
Alina Costache
16 oct. 2023, 13:56
Baschetbalistul american care s-a îndrăgostit de Brașov. Care este motivul pentru care a rămas profund impresionant: „Este o nebunie!”
Baschetbalistul american care s-a îndrăgostit de Brașov. Care este motivul pentru care a rămas profund impresionant: „Este o nebunie!”

Juwan Gray, jucătorul de baschet american care activează pentru echipa Corona Brașov în acest sezon, a fost de-a dreptul uimit de descoperirile făcute în oraşul din România. În special, sportivul venit din peste Ocean a fost impresionat de diferenţa semnificativă de preţuri în Braşov faţă de cele din America, mai ales în ceea ce priveşte produsele şi serviciile care se ridică la același nivel de calitate ca în Statele Unite.

Citește și: De când pot să schieze românii în sezonul de iarnă 2023-2024. Când se deschid pârtiile în Poiana Brașov

„Acest apartament ne costă 580 de euro pe lună, adică 630 dolari americani. Dacă acest apartament ar fi fost în Statele Unite, ne-ar fi costat cel puţin 1.500 de dolari, ceea ce este o nebunie, deoarece aici e mult mai ieftin. În plus, totul: televizor, canapea, pat, mobilă sunt incluse. Aici toate apartamentele se închiriază cu tot ce ai nevoie în ele, nu trebuie să plăteşti în plus decât utilităţile, cum sunt apa, gzaul, curentul electric, internetul. Aşa economiseşti o mulţime de bani care îţi rămân în buzunar”, a spus Juwan Gray.

Sportivul a ieşit în oraş împreună cu partenera sa şi amândoi au fost uimiţi cât de ieftin este să mergi cu un taxi, cam de trei ori mai ieftin decât acasă la ei. Ei au plătit echivalentul a trei dolari şi spun că acasă ar fi plătit 9 sau 10.

De asemenea, i-a impresionat mâncarea – chiar dacă au ales mâncare americană – şi preţul scăzut al acesteia. În concluzie, el le-a transmis urmăritorilor săi americani să nu renunţe niciodată să-şi trăiască visul, deoarece el a ajuns să îşi câştige existenţa din pasiunea sa şi să vadă locuri minunate, cum este Braşovul.


Juwan Gray e foarte încântat că în 5 minute este la „un mare centru comercial” (Coresi Mall) şi că până la Sala Sporturilor, unde se antrenează şi joacă, face 15 minute pe jos.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Doi vloggeri americani au pășit pentru prima oare în București, iar ceea ce au descoperit i-a uimit total. Vizitatorii știau că orașul nostru este supranumit „Micul Paris” însă așteptările le-au fost în totalitate depășite. După mai multe ore de plimbare prin capitala țării, cei doi au tras o serie de concluzii care nu pot decât să ne bucure. Pentru ei, vacanța din București a fost reușită, având șansa să descopere străzi mult mai curate decât în Paris și oameni prietenoși și primitori.

Vernon și Maryana au vizitat orașul de pe malurile râului Dâmbovița și au fost profund impresionați de frumusețea și autenticitatea sa. Recent, au postat un vlog pe canalul lor de YouTube, în care au împărtășit experiențele lor din București. Cei doi au subliniat faptul că atmosfera este una primitoare și prietenoasă, care i-a făcut să se simtă ca acasă. De asemenea, au fost impresionați de curățenia străzilor și de diversitatea arhitecturală a orașului, considerând că Bucureștiul este mai frumos și mai curat decât Parisul, un exemplu de frumusețe urbană în Europa.

Citește și: Prăpăd în județul Brașov, între Săcele și Tărlungeni. 27 de oi au fost omorâte de un autovehicul care a intrat în turma aflată pe șosea

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău, de fapt. Contre cu Claudia Pătrășcanu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!