BASEL – STEAUA LIVE: Lovitură pentru Reghecampf. Vezi echipa probabilă

BASEL - STEAUA LIVE: Partida FC Basel - Steaua se va disputa de la ora 21.45, va fi transmisă în direct de DigiSport1 şi DolceSport1 şi va putea fi urmărită LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.
Daniel Spătaru
06 nov. 2013, 10:39
BASEL - STEAUA LIVE: Lovitură pentru Reghecampf. Vezi echipa probabilă
BASEL – STEAUA LIVE: Laurenţiu Reghecampf a decis că Mihai Pintilii nu poate juca din primul minut împotriva lui FC Basel. Chiar dacă a lipsit de la antrenamente două săptămîni, tehnicianul l-a luat pe mijlocaş în Elveţia sperînd să-l recupereze pe ultima sută de metri. Pintilii s-a antrenat normal în ultimele zile, iar înaintea şi după fiecare şedinţă de pregătire a urmat un tratament menit să-l pună pe picioare pînă la ora jocului cu FC Basel. Chiar dacă situaţia i s-a îmbunătăţit, antrenorul a considerat că forma sa nu este compatibilă cu planurile sale de a-l arunca în luptă. Cel mai probabil, în locul acestuia va intra Filip, aceasta fiind principala necunoscută înaintea partidei cu elveţienii, avînd în vedere că Reghecampf îl mai are la dispoziţie şi pe Prepeliţă, jucător cu mai multă experienţă. Iată care este primul unsprezece probabil al Stelei pentru meciul de diseară: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari.

UPDATE BASEL STEAUA: Statistica nu este deloc încurajatoare pentru stelişti înaintea partidei din această seară de la Basel, în care roş-albaştrii caută victoria în UCL după 7 ani. În toată istoria, Steaua a jucat de patru ori în Elveţia: cu Young Boys Berna (1979-1980, scor 2-2), cu Servette Geneva (’94-’95, scor 1-1), cu St. Gallen (2001-2002, scor 2-1) şi cu Grasshopper Zurich (2010-2011, 1-0), a scris Pro Sport.În primele două deplasări steliştii au făcut egal, în timp ce cu St. Gallen şi Grasshopper au pierdut. Deci, Steaua n-a învins niciodată în Elveţia.
 
Ultima victorie a Stelei în Liga Campionilor a avut loc pe 13 septembrie 2006, 4-1 cu Dinamo Kiev, în deplasare. De atunci, roş-albaştrii au înregistrat 14 eşecuri şi 5 egaluri.

BASEL – STEAUA LIVE: Aproape eliminată din Liga Campionilor la jumătatea partidelor din grupe, Steaua încearcă să-şi găsească un loc în primăvara Ligii Europa, acolo unde s-a simţit mai bine în ultimii ani, iar în sezonul trecut a atins faza sferturilor. Cele 90 de minute de la Basel vor certifica dacă roş-albaştrii vor spune adio Europei cu o lună înainte de încheierea fazei grupelor sau dacă vor începe asaltul final spre accederea în fazele eliminatorii.

Citeşte şi BASEL – STEAUA. Dragomir: Reghe a prins o perioadă nefastă, dar am încredere într-un scor bun

Jocul echipei şi rezultatele le oferă şanse destul de reduse elevilor lui Laurenţiu Reghecampf în îndeplinirea obiectivului, constatarea fiind lesne de făcut privind şi cifrele dezastruoase din dreptul echipei. Un singur gol marcat şi opt primite, un golaveraj mai slab întâlnind doar la Anderlecht (0-10) şi Viktoria Plzen (2-11). Pentru meciul decisiv de la Basel, Laurenţiu Reghecampf a lăsat în afara lotului trei jucători, Ionuţ Neagu fiind accidentat, Gabi Iancu în continuare pedepsit, iar Adrian Cristea neintrând în planurile sale tactice. Ar putea fi recuperat până la ora meciului mijlocaşul Mihai Pintilii, care a făcut deplasarea cu echipa, în Elveţia.

Citeşte şi BASEL-STEAUA: Reghecampf vorbeşte de „ultima şansă”

Meciul FC Basel – Steaua va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, care îl va avea la centru pe Olegario Benquerenca. Roş-albaştrii au mai fost arbitraţi de către Benquerenca, prima partidă fiind victoria cu 2-1 în faţa celor de la ŢSKA Sofia, din Cupa UEFA, în 2004, iar a doua a fost înfrângerea din Champions League de la Praga (2007), 1-2 cu Slavia. Lusitanul a mai oficiat la Bucureşti şi victoria steliştilor din derby-ul de campionat cu Dinamo, din mai 2012, scor 3-2. Benquerenca a mai condus meciul dintre FC Timişoara şi VfB Stuttgart 0-2, din playoff-ul Champions League, pe 18 august 2009, partidă câştigată de naţionala României cu 2-0 în Albania, în preliminariile EURO 2008 (6 septembrie 2006) şi victoria la scor a Rapidului, 8-0 cu Atlantas Klaipeda (Lituania), în preliminariile Cupei UEFA (23 august 2001).

Partida FC Basel – Steaua se va disputa de la ora 21.45, va fi transmisă în direct de DigiSport1 şi DolceSport1 şi va putea fi urmărită LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.

Citeşte şi REZULTATE LIGA CAMPIONILOR: Surprize mari la meciurile de marţi. PROGRAMUL DE MIERCURI


BASEL-STEAUA LIVE: „Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, sperăm ca mâine seară să facem un meci mult mai bun şi să nu mai facem greşeli ca la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită pentru meciul de mâine. Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc” , a declarat Reghecampf.

Portarul Ciprian Tătăruşanu consideră, la fel ca şi antrenorul său, că meciul de miercuri este decisiv pentru primăvara europeană: „Este un joc decisiv, avem nevoie de o victorie pentru şanse în primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mult mai bun ca la Bucureşti. Basel este o echipă puternică, bine organizată, solidă şi trebuie să ne autodepăşim pentru a obţine ce ne dorim”.

Partida FC Basel – Steaua, contând pentru etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakobs Park.

BASEL – STEAUA LIVE: Oracolul Dragomir e sceptic

Eu îi doresc succes Stelei, pentru că este un club reprezentativ, a făcut multă cinste României. În Liga Campionilor mai puţin, pentru că a avut şi o conjunctură proastă, pentru că a renunţat la nişte jucători de valoare. Reghe a prins o perioadă nefastă, de ce să nu fim sinceri? Anul trecut l-a avut şi pe Chiricheş, şi pe Rusescu şi pe Chipciu, se cunoaşte imediat. Eu am mare încredere că vin cu un rezultat bun. Nu luaţi ca exemplu meciul de la Braşov. Într-un fel te mobilizezi cu Corona şi altfel cu Basel„, a spus Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

Citeşte şi BASEL – STEAUA. Reghe a pierdut un jucător important înaintea meciului din Liga Campionilor

Dumitru Dragomir a afirmat că nu i-a propus finanţatorului stelist Gigi Becali să vină ca şi grădinar la LPF doar pentru a-şi asigura votul din partea campioanei la alegerile pentru conducerea LPF.

Citeşte şi Gigi Becali ar putea fi grădinar la LPF. Mitică Dragomir vrea să-l angajeze la Ligă

„Nu am vorbit deloc cu Gigi Becali, pentru că Gigi Becali are minutele limitate. Dacă vreodată în viaţa lui are a-mi comunica ceva, îmi ştie numărul de telefon pe de rost. Aş jura pe Biblie că nu i-am făcut oferta să vină să muncească la ligă, dar orice aş face, lumea nu poate să creadă că există şi omenie.

Eu când am făcut treaba asta, nu ştiam că Gigi Becali se mută la Poarta Albă. Eu gândeam că Gigi Becali mă va vota personal. În mintea mea am zis că fac cerere repede la ministru, are drept ca şi Babiuc, de dimineaţa până seara, şi atunci muncea la mine aici şi ce era să voteze de la mine la muncă? Şi cu votul unei echipe şi fără votul unei echipe eu tot ies încă un mandat preşedinte, ca să fie clar”, a completat Dragomir.

Partida FC Basel – Steaua, contând pentru etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakobs Park. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1 şi DolceSport 1.

Citeşte şi Alarmă înainte de BASEL – STEAUA. Reghecampf e pus la zid de fostele glorii ale Stelei

BASEL – STEAUA LIVE. Steaua a plecat marţi în Elveţia, pentru meciul cu FC Basel, decisiv pentru calificarea în primăvara Ligii Europa, singura alternativă a roş-albaştrilor pentru ocuparea locului 3 în grupa E a Ligii Campionilor fiind victoria. Din păcate, Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în jocul din Ţara Cantoanelor pe Ionuţ Neagu, jucător pe care Steaua l-a transferat în această vară de la Oţelul, pentru suma de 620.000 de euro.

Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul campioanei României, care a prefaţat la Sport.ro întâlnirea de miercuri seara. „Avem un meci foarte greu la Basel, ştim ce ne aşteaptă, dacă batem acolo avem şanse foarte mari să mergem în primavară. Bine, trebuie să câştigăm şi cu Schalke ca să putem păstra şanse. Vrem să o luăm pas cu pas, să facem un meci bun şi sunt sigur că avem calitatea pentru a câştiga un astfel de meci. Sper ca jucătorii să fie pregătiţi pentru meci, pentru că am avut multe jocuri în ultima vreme.

Încercăm să-l recuperăm şi pe Pintilii, să-l reintegrăm în echipă. El şi-a revenit, dar trebuie să avem grijă cu el. Din păcate l-am pierdut pe Neagu, care are mâna în ghips şi va trebui să stea cam 3 săptămâni pe bară„, a spus Reghecampf.

Citeşte şi Alarmă înainte de BASEL – STEAUA. Reghecampf e pus la zid de fostele glorii ale Stelei

BASEL – STEAUA.  Steaua va juca miercuri în Elveţia returul cu FC Basel, din grupa E a Ligii Campionilor, iar victoria este variantă a roş-albaştrilor pentru a mai prinde un loc în primăvara europeană. Jocul din ultima vreme al roş-albaştrilor lasă însă de dorit, iar rezultatul de egalitate, scor 1-1, obţinut sâmbătă pe terenul penultimei clasate, Corona Braşov, a sporit corul criticilor la adresa antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Corona – Steaua: 1-1. Reghecampf e disperat: „Se putea şi mai rău”

BASEL – STEAUA LIVE. Cele mai acide atacuri vin chiar din partea fostelor glorii ale Stelei, în frunte chiar cu preşedintele de imagine, Helmuth Duckadam. „Din păcate, nu ne mai iese jocul ca anul trecut. Se vede că jucătorii îşi doresc, dar nu le mai ies execuţiile. Cel mai îngrijorător este că nu ne producem ocazii de gol pe cît ne-am dori sau cîte am avut anul trecut. Atunci ratam foarte mult, dar era un aspect pozitiv că aveam multe şanse de a marca. Stafful tehnic trebuie să analizeze şi să ia măsurile necesare„, a spus Duckadam, citat de gsp.ro.

BASEL – STEAUA LIVE.  Şi alţi foşti mari jucători ai Stelei sunt foarte critici cu Reghecampf. Astfel, Anghel Iordănescu este nedumerit: „Chiar nu înţeleg ce se doreşte. E o mare brambureală ce arată Steaua. Faptul că a schimbat sistemul e dreptul antrenorului, dar îmi e greu să înţeleg de ce să joace cu trei jucători pe linia de fund acasă, cu Timişoara, care a evoluat cu un singur atacant, sau la Braşov, penultima clasată, care a evoluat tot cu un vîrf. E greu de înţeles şi de ce a schimbat la pauză total sistemul şi a trecut tot la patru fundaşi„.

De asmenea, Ilie Dumitrescu critică dur tactica lui Reghe. „O echipă ca Steaua nu poate evolua cu trei fundaşi centrali contra unui singur vîrf. Petrescu a folosit acest sistem în Champions League, atunci cînd evolua împotriva unor formaţii cu doi atacanţi, precum Sevilla, cu Negredo şi Kanoute. Toate adversarele se apără împotriva Stelei. Ai nevoie de jucători de bandă ca să desfaci echipele adverse, să ai superioritate. Tatu nu e un jucător de bandă, are nevoie de libertate de acţiune„, a explicat Ilie Dumitrescu.

Citeşte şi Două vedete tv, suporteri înfocaţi ai Stelei. N-ai fi crezut că se manifestă aşa pe stadion


Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!