Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Gabrielei Firea. „Era un cancer pentru Bucureşti. A făcut exact ce nu trebuia să facă un primar”

Traian Băsescu a lansat, joi, un atac dur la adresa primarului general în funcţie Gabrielei Firea, pe care a catalogat-o drept "un cancer pentru Bucureşti". Fostul preşedinte a acuzat-o pe Firea că a utilizat banii publici "doar pentru o clientelă", iar mandatul acesteia a fost "o mascaradă pentru un om politic care a vrut să cumpere voturi din bani publici".
Romania TV
01 oct. 2020, 19:53
Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Gabrielei Firea.

Întrebat în cadrul unui interviu acordat la Digi24 dacă rezultatul alegerilor de la Primăria Capitalei este unul bun, Traian Băsescu a răspuns: „e bine că a plecat Firea”.

„Firea era un cancer pentru Bucureşti pentru că ştia doar sintagma am cumpărat şi deloc am făcut. Ea a cumpărat aparatură pentru spitale, dar n-a dat apă caldă. Deci ţi-a dat direct direcţia spitalului. Dacă dădea apă caldă, ajungeau mai puţini la spital. Neasigurând apa caldă, mergem la spital cât mai mulţi”, a declarat fostul preşedinte.

Fostul primar al Capitalei a acuzat-o pe Gabriela Firea că „a făcut excrusii pentru pensionari, a cumpărat ochelari, a făcut teste”.

„A cumpărat voturi din primul mandat al ei. Un primar, aşa mi se pare mie, profund corupt. Să utilizezi banii publici, în loc să-i utilizezi pentru toţi, ci doar pentru o clientă (…)

A făcut exact ce nu trebuie să facă un primar. A risipit banii pentru interesul ei, să ţină captivi nişte oameni- A fost o mascaradă pentru un om politic care a vrut să cumpere voturi din bani publici”, a precizat Traian Băsescu.

Traian Băsescu cere continuarea unui singur program promovat de Gabriela Firea

„Dacă a făcut un program extaordinar care trebuie continuat, este cel cu inseminarea in vitro”, a spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu a argumentat că la alegerile din Capitală nu crede că „s-a dat votul util pentru electorat, s-a dat votul util pentru politicieni”.

„Electoratul optează ca administraţie locală să facă politică în primul rând, nu administraţie. Îmi aduc aminte când am câştigat Primăria în 2000. PD-ul la acea vreme avea 4 la sută şi totuşi am câştigat Primăria Capitalei. Atunci bucureştenii votau omul.

Bucureştenii au dat un vot politic. Vor avea politică şi nu vreau să fiu negativist şi nu vreau să descurajez pe nimeni. Nu vor avea adminsitraţie, vor avea politică”, a menţionat fostul primar al Capitalei.

De asemenea, Traian Băsescu a exploicat că Nicuşor Dan va avea sprijinul celor cinci consilieri PMP în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Mă aştept să se facă foarte multe jocuri politice. Nicuşor Dan va fi obligat să facă politică, altfel va fi pus într-un colţ şi tăbăcit”, a conchis fostul preşedinte.

Gabriela Firea, declaraţii de ultimă oră în scandalul momentului: „S-a furat masiv în Bucureşti. Mergem în justiţie”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan, colecționari de trofee ridicole
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi Trageri Loto Duminică: Reporturi de Milioane la Jocurile Loteriei Române
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!