Bat clopote de nuntă pentru Lora și Ionuț Ghenu. Când vor face pasul cel mare: „Facem planuri serioase”

Lora are mari planuri mari pentru 2024. Artista și Ionuț Ghenu și-au făcut planuri de căsătorie și sunt pregătiți ca anul ce urmează să ajungă în fața altarului.
Filip Stan
01 nov. 2023, 08:55
Bat clopote de nuntă pentru Lora și Ionuț Ghenu. Când vor face pasul cel mare:

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de opt ani. Artista a divorțat, în 2014, de Dan Badea și după un an s-a aflat că ea și Ionuț, managerul ei și fostul iubit al Doiniței Oancea la acea vreme, formează un cuplu. A fost mare scandal la acea vreme, iar Doinița Oancea a acuzat-o pe prietena ei, Lora, că i-a furat iubitul.

Citește și Gina Pistol dezvăluie de ce a decis, de fapt, să se retragă din televiziune. „A fost foarte, foarte greu pentru mine”

Acum Lora și Ionuț au o relație foarte solidă și vor să facă pasul cel mare. Cei doi au decis să se căsătorească, însă au fost nevoiți să amâne nunta de mai multe ori.

„Îmi doresc foarte mult să facem nunta și facem planuri serioase pentru anul următor. El își dorește foarte mult și este cel care tot spune să ne așezăm la masă și să ne apucăm odată de lista aia, să ne organizăm, să fixăm o dată, să ne hotărâm la o locație! Suntem nehotărâți! Ba cu locația, ba când am vrut să facem o chestie a venit pandemia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, după aia a venit războiul. Eu sunt foarte sensibilă și m-a afectat foarte tare chestia asta cu războiul. Acum a mai izbucnit un război. Dacă nu ieșim puțin din energia asta și să ne creăm noi lumea noastră, o să fim tot timpul consumați de toate dramele din lume. Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea, relația mea, să duc totul la următorul nivel. Și pentru noi dar și pentru oamenii care ne iubesc și care vor această petrecere frumoasă!”, a declarat Lora pentru Ciao.ro.

Ca în orice relație, cei doi au avut și probleme în relație. Spre exemplu, una din situațiile tensionate a fost generată de faptul că lucrează împreună.

„Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni. A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună”, a dezvăluit Lora pentru Viva.

Citește și Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'