Bătaie cu bâte la Spitalul Pantelimon. Scandalul izbucnit între două familii a început în stradă și a continuat la camera de gardă

Scandal la camera de gardă a Spitalului Pantelimon. Membrii a două familii s-au bătut cu bâtele în stradă, iar mai apoi s-au mutat în unitatea spitalicească. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.
Alina Costache
21 sept. 2024, 16:20
Bătaie cu bâte la Spitalul Pantelimon. Scandalul izbucnit între două familii a început în stradă și a continuat la camera de gardă
Bătaia din stradă s-a mutat în camera de gardă a Spitalului Pantelimon

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, șase persoane au ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală în urma unui conflict violent între două familii din orașul Pantelimon. Atacatorii, peste 10 persoane, au intrat înarmați cu bâte, furci și cu săbii și i-au căutat pe răniții care ajunseseră la spital, pentru a-i lovi din nou.

Doar o femeie a fost agresată, ceilalți indivizi implicați în scandalul inițial fiind în afara UPU, În urma investigațiilor, două persoane au avut nevoie de intervenții chirurgicale. Pacienții s-au ridicat de pe paturi pentru a pleca din zonă, pesonalul medical fiind și el speriat.

Oficialii spitalului susțin că totul s-a petrecut în decurs de 3 – 4 minute. Oamenii înarmați cu tot felul de obiecte au oprit mașina în fața porții spitalului, au intrat în fugă în unitatea medicală, căutându-i pe cei care ajunseseră la spital.

„Au intrat cu bâte, cu furci şi cu săbii, din ce am putut vedea în urma analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din unitatea de primiri urgenţe. Au fost cam 10-15 persoane care au oprit în faţa porţii spitalului, au coborât în fugă şi efectiv au intrat fără nicio reţinere, fără a putea fi opriţi, în camera de gardă, în căutarea primelor victime, sosite cu mijloace proprii. Au fost foarte agresivi. Din fericire, personalul medical nu a fost agresat fizic, sunt doar foarte speriaţi. Au lovit aparatură, au distrus un birou şi au dat cu bâta într-un calculator. Au ameninţat, au făcut scandal şi au părăsit repede unitatea de primiri urgenţe pentru că şi-au dat seama că sosesc organele de poliţie care fuseseră deja alertate de către personalul medical prin 112”, a declarat, într-o intervenţie la Digi 24, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorela Mitoiu, care este şi medicul şef al UPU de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Medicul a dezvăluit că nu sunt victime în rândul personalului medical. O femeie care ajunsese la spital a fost lovită în zona de triaj a camerei de gardă a spitalului.

„Singura persoană a fost agresată suplimentar a fost o femeie, chiar în zona de triaj a fost lovită de către unii din cei sosiţi. Din fericire, ceilalţi erau în investigaţii şi nu se aflau în UPU. I-au căutat prin toate camerele, intrând cu săbiile şi cu furcile, că erau cu furci dotaţi, dar pentru că nu i-au găsit, pentru că erau plecaţi în afara UPU, au părăsit, ulterior, fără alte victime suplimentare”, a povestit medicul.

Medicul a explicat că la poarta spitalulu sunt agenți de pază, dar „era absolut imposibil să-i poți opri”.

„Cu mâinile goale să vii în faţa unor oameni cu sabia în mână, este un pic cam greu”, afirmă medicul.

Dintre cei implicaţi în scandalul care a izbucnit în oraşul Pantelimon, şase persoane au ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon. Două dintre acestea au nevoie de intervenii chirurgicale şi au fost deja duse în blocul operator.

Știrea inițială: Două familii din orașul Pantelimon, județul Ilfov, s-au luat la bătaie, membrii acestora provocându-și reciproc răni. Scandalul a continuat la camera de gardă a Spitalului Pantelimon, unde au ajuns răniții, iar rudele acestora au venit cu obiecte contondente.

În timpul incidentului, un monitor din camera de gardă a fost distrus. Cei implicați au plecat înainte de sosirea polițiștilor. În prezent, Poliția face verificări pentru identificarea celor implicați în evenimetele violente.

Citește și: Viitura de pe Dunăre va intra în România peste o săptămână! Ce măsuri pregătesc autorităţile

„La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti.

Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei.

Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, informează Poliţia Capitalei.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar cei implicați în altercație plecaseră deja de la spital. Polițiștii de la Secția 9 București fac verificări pentru identificarea și depistarea celor implicați în scandal.

Citește și: Localitatea cu cale ferată și haltă din România în care trenul nu a ajuns niciodată. Investiția făcută la finalul anilor ’80 a fost uriașă, dar acum totul e pustiu

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Viața la bloc. Probleme foarte mari cu panourile fotovoltaice
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore