Imagini şocante! Dezvăluiri cutremurătoare făcute de iubita unui fotbalist de NAŢIONALĂ: „M-a maltratat fizic şi psihic” VIDEO

Daniela Cortes îl acuză pe iubitul său, internaţionalul columbian Sebastian Villa, că o agresează fizic şi psihic de doi ani. Fotbalistul cu trei selecţii în naţionala ţării sale joacă în Argentina, pentru Boca Juniors.
Filip Stan
28 apr. 2020, 14:19
Imagini şocante! Dezvăluiri cutremurătoare făcute de iubita unui fotbalist de NAŢIONALĂ:

Daniela Cortes a făcut o dezvăluire cutremurătoare. A postat un filmuleț și mai multe fotografii pe Instagram, arătând ce urme are pe față, pe corp. Buză spartă, cucuie pe frunte, răni și vânătăi peste tot.

„Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință. Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri, sperând ca el să se schimbe, dar asta nu s-a întâmplat niciodată. De câte ori i-am zis că îl părăsesc m-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele, sunând indivizi dubioși din orașul meu. Sunt disperată când văd că familia mea e în pericol. Am acceptat totul de frică, de teama de acest om, care are mulți prieteni. Cel despre care presa crede și scrie că este un înțelept și că vorbește cu maturitate e altfel în realitate”, a mărturisit Daniela Cortes pe Instagram.

„Un abuzator. M-a maltratat fizic și psihic. Și am mulți martori! Nu înțeleg cum un sportiv profesionist poate provoca o asemenea suferință. E influențat de prietenii care sunt la fel ca el. Amenință și umilesc. Acesta este adevăratul Sebastian Villa, cel care tratează urât femeile, pentru că nu sunt eu singura. E capabil de orice. Trăiesc singură, fără familie, într-o țară pe care nu o cunosc. Nu pot să ies de aici fugind. Mi-e frică pentru viața mea, pentru familia mea”, a mai adăugat Daniela Cortes.

„Vreau să vă spun că am și eu mamă, surori, verișoare, nepoate, sunt multe femei în familia mea. Acum, nu sunt acasă și nu știu care a fost intenția publicării acestor lucruri. De mâine, voi clarifica totul”, a fost reacţia lui Sebastian Villa, care riscă să fie dat afară de Boca Juniors.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Lamentablemente me toca hacer esto hoy,porque ya no aguanto más!! Fueron 2 años viviendo juntos de muchos sufrimientos en los cuales perdone y perdone golpes esperando un cambio de parte de él y nunca pasó! Hay amenazas y todo diciendo que me va a dañar la vida y la de mi familia llamando a personas malas que trabajan en mi Cuidad haciendo que sólo entre en desesperación al ver a mi familia en peligro,hago esto por miedo porque este hombre quien lo ve en redes o prensa como si fuera un hombre sabio y habla con madurez pero la realidad es otra.Un maltratador tanto físico como sicólogico , y mucha gente está de testigo! No entiendo una persona “profesional” como es capaz de hacer tanto daño y que porque tiene malas amistades solo se dedica amenazar y humillar,siento un dolor muy grande tener que estar en un país que no conozco y donde estoy sola sin Mi familia y no poder viajar y salir corriendo con miedo que pase algo con mi vida y la de mi familia. Este es el verdadero Sebastian villa ,el que maltrata mujeres,porque no he sido la única. Yo solo le pedí a él y a sus empresarios ayuda para poder viajar a mi país y estar con mi familia y mi hija es lo único que necesito en estos momentos,ya no aguanto más me siento frustrada ante esta situación. No tengo otra opción por el bienestar de toda mi familia por que el es capaz de hacer cualquier cosa no saben la clase de hombre que es…

O postare distribuită de Daniela Cortes M (@danicortesms) peApr 27, 2020 la 6:38 PDT

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul pe care să-l eviți dacă ai împlinit 45 de ani. Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie: “Este îngrozitor pentru tot organismul”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
AM AFLAT care este primul cuplul eliminat de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar CANCAN.RO a aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă un kilogram de pepene verde de Dăbuleni, în piețele din România! Prețul i-a luat prin surprindere pe mulți
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetul Consolidat al României în Primele Șase Luni ale Anului 2024: Deficit de 63,67 Miliarde Lei
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!