Duel cu cheia franceză: încep înscrierile la Concursul Mecanicul Anului 2023!

Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de „Mecanicul Anului” și pleacă acasă cu mașina pe care a reparat-o. 
Filip Stan
27 sept. 2023, 08:38
Duel cu cheia franceză: încep înscrierile la Concursul Mecanicul Anului 2023!

Mecanicul Anului 2023. Bătălie strânsă între cei mai iscusiți reparatori auto din România: încep înscrierile la concursul național Mecanicul Anului! Competiția durează aproape 2 luni – din mii de concurenți din toată țara, doar elitele ajung în finală, care va avea loc la Cluj-Napoca pe 18 noiembrie. Ei se bat cu toate armele pentru titlul suprem și marele premiu al competiției, o mașină Hyundai newi10. Înscrierile sunt deschise până pe data de 3 noiembrie pe site-ul oficial al competiției, www.mecaniculanului.ro.

Evenimentul este organizat de AD Auto Total.

·       Concursul e deschis atât lucrătorilor esențiali din service-urile auto, cât și amatorilor. 

·       4 categorii (mecanică, diagnoză, vulcanizare sau vopsitorie auto), 2 luni de probe teoretice și practice 

·       Finala e un show live incendiar al cărui punct culminat e întrecerea de la diagnoză: 2 mașini identice pe scenă, cu aceeași defecțiune, de reparat într-o cursă contra-cronometru. 

·       Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de „Mecanicul Anului” și pleacă acasă cu mașina pe care a reparat-o. 

·       Peste 16,000 de meseriași din toată țara și-au încercat șansele în cele 11 ediții anterioare ale competiției, reprezentând aproape 4000 de ateliere de reparații.  

Regulamentul integral e disponibil pe site 

Adrian Sandu, câștigător MECANICUL ANULUI, ediția 2022, secțiunea diagnoză 2022: „Îi îndemn pe toți cei care lucrează în domeniul reparațiilor auto să-și încerce puterile în competiția cu colegii de breaslă din toată țara. Pentru mine, e încununarea supremă a atâtor zile și nopți de întrebări și căutări pentru a afla care este cauza ce a dus la apariția defectului și care este cea mai bună soluție de reparație.” 

Bege Hunor, câștigător MECANICUL ANULUI, ediția 2022, secțiunea mecanică 2022: „Personal, pot să recomand tuturor celor care se ocupă cu repararea autovehiculelor să participe la astfel de concursuri, chiar dacă nu ajung să câștige. Experiența, discuțiile cu colegi din diferite colțuri ale țării, construirea relațiilor cu profesioniști și să construiești bazele unor prietenii noi… sunt niște câștiguri deja. Eu zic că pasionații de autovehicule la un astfel de eveniment găsesc foarte ușor vocea comună din care pot dezvolta discuții constructive și nu numai” 

Viorel Diaconescu, câștigător MECANICUL ANULUI, ediția 2022, secțiunea vopsitorie: „Concursul poate fi o promovare în meseria asta, mai ales pentru tineret, pentru a fi motivați să practice o meserie în viață. În cazul meu, acest premiu e cea mai mare distincție a mea și m-a făcut să am mai multă încredere în mine”. 

Juriul competiției este format din trainerii ACADEMIEI AUTO AD AUTO TOTAL, profesioniști care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor și diagnosticienilor din toată România, și care specializează traineri din întreaga Europă.

MECANICUL ANULUI 2023 este un eveniment susținut de Bosch, Mann Filter, Castrol, Valvoline, Hengst, Varta, Ate și MEYLE.

Bătălia iscusinței și expertizei celor mai cei dintre mecanici va putea fi urmărita integral pe paginile oficiale de Facebook AD Auto Total și Mecanicul Anului.

AD AUTO TOTAL s-a născut din pasiune și dedicație pentru domeniul auto, cu capital 100% românesc. Beneficiind de o rețea de distribuție
rapidă, cu densitate mare, cu prezența și extindere continuă la nivel internațional, AD AUTO TOTAL este unul dintre principalii importatori si distribuitori de piese auto din România.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ai cont sau card la BCR? Ce premii poți să primești gratuit. Anunț important pentru clienți
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau fonduri europene pentru românii care vor să cumpere animale
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Impozit triplu pe locuințe. Noul mecanism de calcul
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă pe Otopeni! Motivul pentru care un avion cu 153 de pasageri la bord a declarat urgență la doar câteva minute după decolare
Capital.ro
Se pună limită la plăți. Românii cu restricție la plata cu bani CASH: Risc ridicat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
S-a descoperit al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței! Oamenii legii sunt aproape de a încheia cazul care a zguduit România
substantial.ro
Accident în lanț cu cinci mașini implicate în zona Medgidia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! DONALD TRUMP joacă TARE!
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?