Băutura care curăţă rinichii. Potrivit Lidiei Fecioru, această boală, pielonefrită, se moşteneşte, iar de aceea este recomandat să fie consumat un suc de ridiche, care ajută.
„Astăzi voi oferi un leac pentru cei cu afecțiuni renale. Am văzut tot felul de oameni care au rămas cu rămășițe renale după covid, adică cu pielonefrită. Această pielonefrită este o boală care, de altfel, se moștenește.
Pentru persoanele cu această afecțiune este recomandat sucul de ridichie neagră peste care se pun și 300 g de miere. Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare.
Ceaiul de măceșe este iarăși foarte bun atunci când ai această afecțiune. Să bei acest ceai deja trebuie să fie ca un stil de viață.
Pepenele trebuie și el să fie nelipsit din dieta persoanelor cu această afecțiune.„, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.
După 45 de ani, femeile își doresc validarea de la partenerul de acasă ori a unui anumit tip de bărbat, în timp ce pentru bărbați, aceasta trebuie și poate să vină de oriunde.
”Pe măsură ce îmbătrânim, în funcție de vizibilitatea pe care am avut-o până în momentul în care bătrânețea se declanșează, evident că nu se acceptă noțiunea de bătrânețe sub nicio formă.
Există tipuri de disfuncționalități psiho-emoționale care ne îndepărtează de realitate, respectiv când imaginea noastră de sine este diferită de cea reală, ajungem să ne cumpărăm hăinuțe ca pentru oameni de 20 de ani, noi având 40, ajungem să fim supracolorați, purtând până la 6 culori în loc de două, ajungem să vorbim și să ne purtăm ca și copiii noștri, chiar dacă noi avem 45 sau 50 de ani.
Tulburările afective de tipul tulburare de panică și/sau tulburare de anxietate contribuie foarte mult la această destabilizare psiho-emoțională, în direcția realitate exclusiv, în direcția căutării tinereții veșnice”, a explicat psihologul Radu Leca, pentru Dcmedical.ro.