Bautura care iti reduce grasimile abdominale. Consum-o inainte de culcare

Este important sa constientizezi faptul ca detoxifierea este esentiala pentru organism. Prin detoxifiere elimini toate toxinele din corp si, astfel, absorbtia nutrientilor din alimente se va imbunatati. Compusii cancerosi si toxici sunt, de asemenea, neutralizati in timpul detoxifierii.
Alina Costache
08 mai 2024, 22:36
Bautura care iti reduce grasimile abdominale. Consum-o inainte de culcare

Mai jos este prezentata o bautura uimitoare care are abilitatea de a accelera metabolismul, imbunatateste sistemul imunitar, curata organismul de toxine si, in acelasi timp, ajuta la scaderea in greutate.

Grasimea abdominala este legata de hipertensiune, diabet si dezvoltarea unor boli ale inimii.
Multe studii au aratat ca excesul de grasime pe abdomen este primul semn al diabetului de gradul 2. In acelasi timp, poate cauza si moarte subita, potrivit unei cercetari publicata in revista Journal Hearth.

Reţetă de socată, băutura cu care te dregi după excesele de Paşte
Daca esti hotarat sa scapi de grasimea abdominala atunci trebuie sa incepi sa faci miscare in mod regulat si sa mananci sanatos. Apoi sa consumi aceasta bautura ce contine ingrediente ce ard grasimile ceea ce te va ajuta sa-ti atingi obiectivul.

Ingrediente
– ½ lamaie;

– 1 castravete;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ai insomnie? Iata alimentele care iti ajuta somnul sau ti-l distrug 

Insomnia este una dintre problemele omului modern care trebuie sa munceasca, sa traiasca si chiar sa doarma in viteza. Grijile pentru ziua de maine nu-ti dau pace nici macar in dormitor, asa ca nu este de mirare ca insomnia a devenit ceva obisnuit astazi. Insa dincolo de stres, insomnia poate fi mentinuta inclusiv de ceea ce mananci sau bei.

Daca ai sti ca un anume aliment te-ar ajuta sa dormi mai bine nu l-ai alege? Sau nu te-ai feri de produsul care iti alunga somnul? Acum ai posibilitatea sa afli ce trebuie sa mananci si ce trebuie scos de pe lista de produse pentru a scapa de insomnie.

Alimentele bogate in triptofan alunga insomnia
Cu totii am auzit de efectele aproape magice ale laptelui cand este vorba de somn. Insa stii motivul acestei abilitati? Produsele lactate contin triptofan, un aminoacid esenţial care ajuta la inducerea somnului natural. Alte alimente bogate in triptofan sunt alunele, semintele, bananele, mierea si oule.

Băutura care te ajută să slăbeşti un kilogram pe săptămână. Reţeta miraculoasă a fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic

Anumiti carbodidrati lupta impotriva insomniei
Produsele bogate in carbohidrati completeaza lactatele intrucat conduc triptofanul in sange si astfel devii brusc somnoros. Printre alegerile excelente care sa te ajute sa ai un somn de calitate se numara un bol cu cereale si lapte, iaurt cu biscuiti sau paine cu branza.

O gustarica inainte de a merge la culcare tine insomnia departe
Daca insomnia nu-ti da pace, putina mancare in stomac te poate ajuta sa o alungi. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu mancatul. Mancarea grasa nu va face decat sa-ti suprasolicite sistemul digestiv, iar rezultatul nu va fi cel dorit de tine. De asemenea, proteinele, parte esentiala in timpul zilei, sunt alegeri neinspirate cand este vorba de somn. Alimentele cu un continut ridicat de proteine sunt mai greu de digerat. Renunta la mancarurile de acest tip si limiteaza-te la o gustarica: un pahar cu lapte si biscuiti.

Burgerii si cartofii sunt aliatii de nadejde ai insomniei
Iata inca un motiv pentru a evita mancarurile grase: cercetarile in domeniu au demonstrat ca persoanele care consuma frecvent mancaruri grase nu doar ca iau in greutate, insa au si probleme cu somnul. In plus, poti avea si arsuri la stomac din cauza mancarurilor prea grase, dar si din cauza mancarurilor prea picante. Nu consuma nimic condimentat cu cel putin patru ore inainte de culcare.

Insomnia este intretinuta de cafeina ascunsa
Nu este nici o surpriza faptul ca pana si o cescuta de cafea bauta seara poate sa-ti alunge somnul. Chiar si cafeina moderata produce insomnie. Insa nu uita de cafeina din alte surse precum ciocolata, cola, ceai sau cafeaua decofeinizata. Pentru a avea parte de un somn de calitate renunta la toate acestea inainte de a merge la culcare.

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Caz șocant în București: Un bărbat de 39 de ani arestat pentru violarea unui minor de 14 ani
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!