Beatrice Mahler, avertisment terifiant despre COVID-19. „Octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri”

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din Bucureşti, a declarat că România s-ar putea confrunta în luna octombrie cu 10.000 de cazuri de infecţie cu COVID-19 pe zi.
Filip Stan
12 sept. 2021, 16:45
Beatrice Mahler, avertisment terifiant despre COVID-19.

Dr. Beatrice Mahler a precizat, duminică, în valul patru al pandemiei COVID-19 nu va fi mai bine decât în cele precedente.

„În vară credeam că o să fie mai bine, dar la cum percepem în acest moment creşterea numărului de cazuri, dar la cum se vede din partea unde suntem noi, cadrele medicale, modul în care sunt afectaţi pacienţii şi cazurile care ne vin la spital, nu cred că va fi mai bine în acest val, din contră, cred că nu vom avea exemplul Marii Britanii în care spitalele să nu fie atât de pline, în România va fi greu, va fi greu în spitale”, a declarat Beatrice Mahler, la Digi24, conform News.ro.

Citeşte şi: Adrian Marinescu: Toate locurile din spital de la ATI sunt ocupate. Sunt pacienți în așteptare și au nevoie de internare

Beatrice Mahler susţine că deschiderea şcolilor va duce la dublarea cazurilor de COVID-19

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a estimat că numărul de cazuri de infecţie cu COVID-19 s-ar putea dubla sau chiar tripla la doar câteva săptămâni de la deschiderea şcolilor.

„Cred că la două săptămâni după ce începem şcolile ajungem să dublăm, dacă nu să triplăm această cifră şi cred că în octombrie, dacă nu înţelegem că trebuie să respectăm regulile şi să purtăm mască şi să revenim la regula care limitează transmiterea infecţiei, octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri”, a mai precizat Beatrice Mahler.

Mai mult, Dr. Mahler a explicat că a fost constatată o evoluţie mai rapidă către secţia de Terapie Intensivă a pacienţilor care se internează.

„Atunci când vezi că tot mai mulţi tineri sunt bolnavi, în terapie intensivă avem şapte pacienţi, din cei şapte cinci sunt intubaţi, avem o severitate a manifestărilor, o evoluţie mult mai rapidă către terapie intensivă a pacienţilor care se internează. (…) Pentru o anumită categorie de pacienţi gravitatea formelor atunci când vorbim de tulpina Delta este mai mare”, a explicat afirmat Mahler, conform sursei citate.

Citeşte şi: BILANȚ COVID 12 septembrie. Numărul persoanelor infectate, în continuare extrem de mare

Cazurile în care COVID-19 evoluează chiar şi cu tratament. „Nu înţelegi ce se întâmplă”

De asemenea, Beatrice Mahler a subliniat că boala infecţioasă provoacă de virusul SARS-COV-2 evoluează la unele persoane, în pofida aplicării de tratamente.

„Unii sunt revoltaţi dintre cei internaţi, spunând că sigur se simt mai rău pentru că au venit în spital. Am avut această replică: am venit în spital şi mă simt mai rău decât când am venit. Pentru că boala evoluează la unele persoane în ciuda tratamentului. Nu sunt mulţi, e adevărat, e o categorie mică, dar atunci când vorba de tine chiar nu înţelegi ce se întâmplă”, a mai declarat Beatrice Mahler.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Încă o finală pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine se bate pentru medalii
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Președintele PNL Neamț, George Lazăr, trimis în judecată de procurorii anticorupție
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!