Bebeluşa Ioana, suspectă de coronavirus. A ajuns de urgenţă la spital: „Medicul m-a consultat şi mi-a dat dreptate”

Ioana Petric, cunoscută de publicul larg ca Bebeluşa Ioana, a intrat în panică după ce s-a întors din vacanţă cu o simptome asemănătoare coronavirusului. Vedeta de la Prima TV a mers de urgenţă la spital şi a fost consultată de un medic.
Romania TV
28 ian. 2020, 15:25
Bebeluşa Ioana, suspectă de coronavirus. A ajuns de urgenţă la spital:

Bebelușa Ioana a povestit pe pagina sa de Facebook situația neplăcută cu care se confruntă, după ce s-a întors din Bali, cu o gripă de toată frumuseţea.

Din seria eterna si fascinanta Romanie: Pe 24 ianuarie m-am intors in tara, dupa aproape o luna de zile petrecuta in Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripa. Doua zile m-am indopat cu pastile, sperand sa fie doar o raceala de la schimbarea de temperatura.

Cand am vazut ca simptomele persista, m-am dus la farmacie, ca tot omul, sa cer antigripalul minune despre care vorbeste toata lumea. Ei bine, acolo mi s-a spus ca acest medicament nu se elibereaza fara o testare prealabila si ca oricum, tinand cont de datele problemei, ar trebui sa ma prezint la Institutul Matei Bals pentru o testare.

Acum eu, care am vazut prea multe filme la viata mea, m-am tot fastacit daca sa merg sau nu, pentru ca imi imaginam ca voi fi retinuta in carantina pentru testare. Dar pana la urma, pentru linistea mea si a tuturor celor cu care am intrat in contact de cand am venit acasa, am zis sa fac ceea ce este corect, mai ales in haosul care e acum si sa ma prezint la doctor.

Bun. Azi dimineata, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Bals. Mi-am prezentat situatia si mi s-a spus ca nu am cum sa fac testarea pentru coronavirus, ca ei nu au asa ceva, dar daca prezint simptome de gripa, sa astept totusi sa ma vada domnul doctor. Si am asteptat. 8 ore, intr-o incapere de 10 mp cu alti 40 de bolnavi infectiosi.

A fost frumos. Am facut schimb de nervi, de frustrari si cel mai important de boli si virusi. Cand domnul doctor m-a primit in sfarsit, m-a consultat rapid si mi-a dat dreptate: am gripa. Bine, bine, zic…totusi nu exista vreun risc sa fie coronavirusul asta de care vorbeste toata lumea?

Raspunsul a fost nu, pentru ca Indonezia nu e China. Ok… dar oamenii calatoresc, ii spun, si mai ales unde am fost eu, erau foarte multi chinezi… ba chiar am impartit camera cu o chinezoaica pentru cateva zile. Pai si erau bolnavi chinezii? Nu stiu domnu’ doctor, eu zic ca nu, dar cine stie… Concluzia? Pastile si ne auzim in cateva zile!

Pe scurt: 8 ore de asteptare, absolut nicio testare, un diagnostic previzibil si un tratament despre care am aflat ca se poate aplica, totusi, si fara prescriptie medicala. Fereasca Dumnezeu de vreo epidemie serioasa in Romania„, a scris Ioana Petric pe pagina sa de Facebook.

La finalul consultației, bebelușa Ioana nu a primit niciun diagnostic concret, ci a fost sfătuită să ia în continuare medicamentele pe care le achiziționase de la farmacie.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!