„Bebeluşa” Oana Ioniţă a izbucnit în lacrimi, dezvăluiri cutremurătoare după divorţ: „Am momente când vreau să renunţ”

Oana Ioniță a decis să spună tot adevărul despre divorțul de Florin Budnaru, bărbatul cu care are un băiețel. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a dezvăluit și motivul pentru care a decis să își părăsească soțul, dar şi problemele care au apărut după separare.
Alina Costache
02 aug. 2024, 12:42
Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. "Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine"

Oana Ioniţă și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada dificilă prin care trece. Deși și-a dorit divorțul, celebra coregrafă nu s-a gândit niciodată că va ajunge în punctul în care fostul soț o va îndepărta de fiul ei, Maxim. Puțini își amintesc faptul că Oana Ioniță a fost dansatoare în Ibiza, acolo unde l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale. Dansatoarea mărturisește că fostul iubit este bun prieten cu Șerban Huidu. După ce s-a întors la „Cronica Cârcotașilor”, ea l-a cunoscut la scurt timp pe Florin Budnaru și s-au căsătorit. Tenorul s-a atașat imediat și de fiica Oanei, astfel că mult timp Isabel a crezut că Florin este tatăl ei.

Citește și: Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în Ibiza: „Mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție”

Oana Ioniţă a izbucnit în lacrimi, făcând dezvăluiri emoționante despre relația cu fiul ei, Maxim, la un an de la divorțul de Florin Budnaru. Vedeta a vorbit despre provocările cu care se confruntă și despre cum fostul soț l-a influențat pe fiul lor să se îndepărteze de ea.

Anul trecut, la sfârșitul lunii mai, Oana Ioniță a anunțat că divorțează de Florin Budnaru, după o căsnicie care a durat mai bine de 10 ani, iar pe 14 septembrie, cei doi au divorțat oficial. Coregrafa și fostul soț au împreună un băiat, Maxim, iar Oana Ioniță mai are o fată Isabel, dintr-o relație anterioară cu un bărbat de origine spaniolă. Cu toate că ea a fost cea care și-a dorit să pună punct căsniciei și să divorțeze, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” nu s-a gândit niciodată că va ajunge în punctul în care fostul soț o va îndepărta de fiul ei, Maxim.

Maria Constantin, înşelată în propria casă: „I-am spus că îi plătesc eu cameră la hotel, dar nu acasă”

După divorț, Oana Ioniţă a simțit că pierde atenția și afecțiunea fiului ei. Coregrafa nu a mai putut petrece timp cu Maxim și a simțit că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ea. Invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Oana Ioniță și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are acum cu fiul ei, dar și prin ce perioadă dificlă a fost nevoită să treacă în ultimul an. Coregrafa a mărturisit că încearcă să refacă legătura cu Maxim și că lucrurile încep să se stabilizeze, sperând să aibă, din nou, relația frumoasă pe care o aveau înainte.

„Consecințele acestui divorț au fost ruperea lui de familie și a mea de Maxim. Mi-aș fi dorit să existe o înțelegere din partea amândurora pentru a  putea comunica mai bine pentru interesul copiilor. (…) Ruptura de Maxim am simțit-o destul de dramatic. Acum Maxim este cu mine, dar a trebuit să treacă un an de zile cu ordonanţă preşedinţială, cu niște întâlniri cu avocați, cu psihologi, cum e mai bine pentru copil. Niciodată nu m-am gândit că viața poate să fie așa de complicată.

Niciodată nu mi-am pus atât de multe semne de întrebare legate de o discuție, de un cuvânt pe care Maxim mi l-ar spune sau de ce spune de fiecare dată «nu» când ne așezăm la masă sau de ce spune «nu» în mod repetat. A trebuit să descifrez acest «nu» și încerc să descifrez în continuare. Simte că a re nevoie și de această negare și eu sunt persoana care poate să-l asculte, simte că poate să-mi spună «nu» pentru în partea cealaltă, la tatăl lui, nu poate să spună. Acolo este totul foarte clar și nu există să spui «nu» și pentru că mama este mama și poate să suporte orice”, a spus Oana Ioniță, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

 

Oana Ioniţă a izbucnit în lacrimi: „L-a întors împotriva mea. Asta este cel mai greu”

Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a mărturisit că dificultățile întâmpinate în relația cu Maxim au fost amplificate de influența fostului soț, care l-ar fi întors pe copil împotriva ei. Vedeta a povestit cum, într-un context legat de o vacanță planificată la Disney, Maxim și-a schimbat brusc atitudinea și a refuzat să meargă, folosind cuvintele tatălui său. Această schimbare de comportament a determinat-o pe Oana Ioniță să caute soluții pentru a restabili legătura cu fiul ei și să încerce să-l aducă mai aproape de ea.

Oana Ioniță a afirmat că, deși trece printr-o perioadă dificilă, este dedicată reconstruirii relației cu Maxim și recunoașterii noului său copil, în ciuda obstacolelor și a provocărilor emoționale. Cu ochii în lacrimi, vedeta a mărturisit că ar prefera să facă 12 ore de balet decât să treacă prin aceste momente grele, dar rămâne hotărâtă să lupte.

Oana Ioniță a depășit pragul disperării! Fosta „bebelușă” a ajuns cu copilul la terapeut: „Nu m-a luat nimeni în seamă”. Care sunt problemele cu care se confruntă

„Da, l-a întors împotriva mea. Cu ajutorul doamnei terapeut, domnului avocat, prietenilor, vecinilor încerc să-l aduc în lumea pe care o avea înainte. (…) Ne-am dorit foarte mult o vacanță la Disney și nu doar eu. Eu sunt mare, mi-aș dori în Maldive sau în altă parte. Și-a dorit Isabel și am programat această vacanță, am stabilit cu două luni înainte că vom merge la Disney. Am stabilit zilele, totul era organizat, mai puțin cu o săptămână când tatăl lui a spus că nu trebuie să meargă și că oricum el a mai fost când era foarte mic. În ultima săptămână a ajuns Maxim să spună că nu-și mai dorește și că este plictisitor la Disney.

Citește și: Oana Ioniţă a îmbrăcat rochia de mireasă la un an de divorţul de Florin Budnaru: „Am ales una de sirenă”.

Pe fundalul acelor replici, Maxim mi-a răspuns cu aceleași cuvinte pe care mi le dăduse tatăl lui cu o săptămână înainte. (…) Mi-a dat de gândit de ce se schimbă atât de mult față de mine și am început să caut. Am aflat că nu este decizia copilului și nu el este cel care spune «nu», «nu vreau» sau «nu-mi doresc» și am încercat să găsesc soluții pentru a-l aduce aproape de mine. Acum sunt în fața unui proces de recunoaștere a noului meu Maxim. Este același, dar trebuie să scot lucrurile pozitiv. Mai bine aș face 12 ore de balet sau de dans decât să trec prin aceste situații, dialoguri și reîntoarcerea copilului meu lângă mine. Asta este cel mai greu. Este obositor să analizezi fiecare frază, fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare privire, lucruri care nu îmi erau înainte date”, a mărturisit Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai mic pod din lume. Face legătură între două sate din țări diferite, poate fi traversat doar de pietoni şi biciclişti, și puțini știu de el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, despre iubitul fiicei sale. Se gândește doar la el
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare
substantial.ro
România pe locul 11 în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?