Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!

Marius Alecu, cunoscut sub numele de Bebino, este vizat de investigația DIICOT într-un dosar de trafic de droguri de mare risc în care s-au desfășurat percheziții, miercuri, 24 ianuarie 2024. Bebino a fost interogat de procurorii DIICOT după o serie de percheziții domiciliare care au vizat traficanții de droguri din regiune.
Filip Stan
24 ian. 2024, 21:40
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină

UPDATE: Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, într-un dosar de trafic cu cocaină, după ce inițial a fost reținut alături de o altă persoană, care ar fi membru din clanul Cocalarilor

UPDATE: Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a fost reținut miercuri, 24 ianuarie, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat „șase percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, a transmis DIICOT.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București„, a precizat DIICOT .

Răsturnare de situație în dosarul în care apar Alex Bodi și ginerele milionarului Ioan Niculae! Liderii clanului Caran scapă de arest
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. Evoluțiile recente vin după un schimb de focuri în Chiajna, în urmă cu doar două zile, în care Bebino ar fi fost implicat. Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost împușcat în confruntarea cu o bandă rivală, însă cel care a tras a dispărut în mod misterios. Cu toate acestea, Bebino a respins rapid aceste afirmații, negând cu vehemență orice rănire prin împușcare și insistând asupra faptului că doar se afla în apropiere, deși nu a fost implicat direct în incident.

„La data de 24.01.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București”, se arată în comunicatul DIICOT.

Citeşte şi: Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în SUA. În România era dat în urmărire pentru că a jefuit și șantajat maneliști, inclusiv pe Florin Salam

Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că Bebino se numără printre persoanele interogate de autorități cu privire la posibila sa implicare în operațiunea de trafic de droguri. Deși detaliile rămân vagi în acest stadiu, se pare că celebrul interloă nu este imun la brațul lung al legii.

La începutul anului 2020, Bebino a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie. Atunci a fost vorba despre o confruntare între clanuri. Recent, în urmă cu circa zece zile, Bebino a fost împuşcat într-un schimb de focuri cu o bandă rivală în Chiajna.

În 2021, interlopul a fost dus la audieri într-un dosar penal cu acuzații de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. De asemenea, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. El a fost săltat atunci de la o clinică estetică.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Joe Biden afirmă că este cel mai calificat pentru a fi președinte și respinge ideea retragerii din cursă
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!