Belgia – România LIVE VIDEO PRO TV. Cea mai bună veste pentru tricolori, vedeta belgienilor este OUT!

Internaţionalul belgian Axel Witsel a resimţit joi noi dureri la coapsă şi nu a călătorit la Koln, cu naţionala Belgiei, pentru meciul de sâmbătă, împotriva României.
Filip Stan
22 iun. 2024, 09:18
Belgia - România LIVE VIDEO PRO TV. Cea mai bună veste pentru tricolori, vedeta belgienilor este OUT!

Belgia – România LIVE VIDEO PRO TV. Axel Witsel (35 de ani), mijlocaşul transformat în fundaş la Atletico Madrid, s-a accidentat la coapsă într-un amical cu Muntenegru, disputat pe 5 iunie. De atunci, Witsel a început recuperarea pentru a putea fi prezent în meciurile susţinute de echipa lui Domenico Tedesco la turneul final al Euro 2024. Witsel nu a jucat însă în primul meci al Belgiei la Europene, cu Slovacia, scor 0-1, şi nu va fi prezent nici în partida cu România, de la Koln, care se va disputa sâmbătă, 22 iunie.

Meciul este LIVE TEXT pe Romaniatv.net.

BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO PRO TV

Belgia – România, echipe de start
Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku
Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx
Absent: Witsel (Accidentat)
Selecționer: Domenico Tedesco

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO. Meciul decisiv pentru tricolori la Euro 2024. Hai România!

„Există o adevărată stare de aşteptare în jurul lui Axel. Şi pentru noi, altfel nu l-am fi păstrat în lot. Am fost foarte mulţumit de revenirea lui la naţională. Mai ales pentru experienţa lui. Turneul nu s-a terminat pentru Axel. Mâine i se va face un RMN de aceea nu avea sens ca el să călătorească cu noi, la Koln. Este accidentat şi cel mai bun lucru a fost să rămână la hotel, cu unul dintre kinetoterapeuţii noştri. O să vedem mâine ce se întâmplă. Sperăm să nu fie nimic grav. Era o problemă pe care o simţise deja cu câteva zile în urmă. El a vorbit despre asta cu personalul medical, iar decizia fusese că se poate antrena cu lotul. A fost prezent la sesiunea de dimineaţă. Se simţea bine. După aceea, ne-a anunţat că are probleme. Nu ne puteam asuma riscul şi acesta este motivul pentru care a oprit pregătirea”, a recunoscut selecţionerul Domenico Tedesco vineri seara, într-o conferinţă de presă.

 

Belgia – România LIVE VIDEO PRO TV: Belgienii, supăraţi pe jurnalişti. Amadou Onana, confundat cu Andre Onana. De Bruyne nu a vrut să vorbească în engleză

După înfrângerea de luni seară a Belgiei cu 0-1 în faţa Slovaciei la Euro 2024, Amadou Onana a răbufnit la adresa unui jurnalist care l-a numit André, adică numele portarului de la Manchester United.

Jucătorul de la Everton s-a supărat după ce a fost confundat cu… André Onana, portarul camerunez al lui Manchester United. „Nu mă cheamă André”, a replicat mijlocaşul belgian în engleză, vizibil enervat.

Acelaşi jurnalist a avut în mod clar o seară dificilă, deoarece, cu câteva minute mai devreme, Kévin De Bruyne l-a ignorat când a vrut să-i adreseze o întrebare în limba engleză. Jucătorul echipei Manchester City a ridicat din sprâncene, spunând „oh, ok”, înainte de a părăsi zona mixtă fără a da cea mai mică explicaţie.

În schimb, de partea adversarei Belgiei din grupa E, România, problema nu pare să fie limba engleză. La conferinţa de presă de marţi seară, lui Adrian Rus i s-au adresat două întrebări din partea unui jurnalist englez. După ce a întrebar dacă să răspundă în română sau în engleză, Rus a început să vorbească limba română. Însă jurnalistul l-a rugat să răspundă în engleză. Rus s-a scuzat, spunând că engleza sa nu este foarte bună, dar totuşi a răspuns în limba lui Shakespeare, iar la final jurnalistul l-a felicitat, spunându-i că se descurcă foarte bine.

Belgia – România LIVE VIDEO PRO TV. Belgienii nu sunt deloc îngrijorați și spun că vor învinge România în următorul meci la EURO 2024

Belgienii nu sunt deloc îngrijorați, în ciuda înfrângerii suferite în fața Slovaciei, luni, la Frankfurt, în debutul Campionatului European. Selecționerul Domenico Tedesco și jucătorii cred că au greșit destul de puțin și că vor bate România.

Rezultatul cu Slovacia nu îi îngrijorează pe belgieni, care vor juca sâmbătă cu România, după ce aceasta din urmă a dispus de Ucraina cu 3-0 în primul meci din Grupa E.

ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV. Aşa ar putea arăta primul 11 al României: „Iordănescu e superstițios”

O eroare timpurie a lui Jeremy Doku a permis Slovaciei să înscrie prin Ivan Schranz în primele șapte minute, după care Belgia a ratat o mulțime de ocazii și a avut două goluri anulate de VAR.

Tedesco a pus înfrângerea mai degrabă pe seama ghinionului și a lipsei de inspirație, decât pe seama unor probleme mai profunde în cadrul echipei.

„Nu pot spune echipei prea multe despre ce trebuia să fie mai bine”, a declarat Tedesco reporterilor.

„Ne-am creat multe oportunități. Oportunități mari. Dacă am fi marcat primii, asta ne-ar fi ajutat. Dar am avut controlul și nu am lăsat Slovacia să-și facă jocul. Singurul lucru care nu a fost perfect a fost finalizarea noastră”.

Căpitanul Kevin De Bruyne a împărtășit aceste gânduri și a considerat că, în general, echipa a părut să aibă controlul.

„A doua noastră repriză a fost mai bună”, a spus el, potrivit Reuters.

„Ne-am creat oportunități, le-am împins și nu am dat prea mult. Nu am jucat rău, doar că nu am marcat. Bineînțeles că acum este necesar ca în al doilea meci să fim mai eficienți”.

Înlocuitorul Lois Openda, care a fost acuzat că a atins mingea cu mâna în faza premergătoare celui de-al doilea gol anulat al Belgiei, este încrezător că echipa sa va reuși să schimbe situația.

„În a doua repriză am presat bine și am jucat bine, doar că a lipsit golul. Trebuie să lucrăm la asta pentru al doilea meci. Nu va fi presiune enormă împotriva României. Știm să jucăm bine, așa cum am făcut-o și în calificări.

„Nu există presiune, avem calitate, mentalitate și încredere în grupul nostru. Va fi bine”.

Victor Ponta CRITICĂ reacția președintelui Klaus Iohannis după MECIUL România- Ucraina: “Probabil a ținut cu Ucraina ca să nu se supere cineva pe el“

În cadrul unei ediții transmise live de Gândul, Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a adus în discuție reacția președintelui Klaus Iohannis cu privire la victoria echipei de fotbal a României în meciul cu Ucraina. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

După ce tricolorii au învins Ucraina cu scorul de 3-0, luni, în Grupa E de la EURO 2024, Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj în care a felicitat naționala de fotbal a României. Postarea sa a fost primită însă cu ironii pe rețeaua de socializare. Victor Ponta a comentat această reacție în contextul entuziasmului general care a cuprins țara după victoria echipei naționale. El a criticat atitudinea președintelui, afirmând:

„În contextul ăsta în care toată lumea super fericită, extaziată de România care câștigă la fotbal, mi s-a părut… Cum să scrii ca tu ții cu Ucraina și nu cu România? Că așa da bine? Mă gândesc că și Iohannis a ținut cu Ucraina ca să nu se supere cineva pe el”, a spus Ponta.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'