Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care cutremură Orientul Mijlociu! „Țara se pregătește pentru o invazie terestră! Vom cere întregul preț de la acești teroriști”

Războiul din Orientul Mijlociu este pe cale să scape de sub control. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care le dă fiori tuturor și anume că Tel Aviv-ul se pregătește pentru o invazie terestră.
Alina Costache
25 oct. 2023, 21:33
Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care cutremură Orientul Mijlociu!
Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care cutremură Orientul Mijlociu!

Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care cutremură Orientul Mijlociu! Mai mult, Netanyahu a subliniat că trupele israeliene au eliminat deja mii de teroriști.

Citește și Cât costă o zi de război în Israel. Ministrul de Finanțe de la Tel Aviv a aruncat bomba: „Bugetul va fi modificat”

Benjamin Netanyahu a făcut anunțul care cutremură Orientul Mijlociu!

„Am reușit să eliminăm mii de teroriști, în paralel ne pregătim pentru intrare terestră. Nu vom detalia cât și ce. Sunt mulți factori necunoscuți publicului și așa vor rămâne pentru a avea grijă de viețile celor care operează situația. Împreună cu Cabinetul de Securitate și Șeful Forțelor Armate, acționăm pentru a asigura reușita operațiunii. Vă promit că vom cere întregul preț de la acești teroriști pentru ceea ce au făcut. Chiar în această furtună a luptei, nu uităm durerea pierderii persoanelor ucise. Amintim de lupte cu mare curaj a primilor soldați care au sărit în ajutor. Spiritul poporului sângerează! Este doliu național! Vom susține comunitățile care au fost lovite. Încurajăm cetățenii să se înarmeze. Mulți dintre cetățenii întregului glob înțeleg ce spunem noi începând din 2014. Războiul nostru cu Hamas este un test pentru întreaga omenire.  Noi suntem fii luminii, ei sunt fii întunericului. 7 octombrie a fost o zi neagră în istoria noastră. La un moment dat vom da cu toții răspunsuri pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu, ca prim-ministru răspund de viitorul statului. Vom aduce o victorie completă împotriva dușmanilor. Avem un singur scop, să avansăm spre victorie! Avem încredere în continuitatea noastră. Împreună vom lupta, împreună vom învinge!”, a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

Între timp, atacurile dintre Siria și armata israeliană se intensifică și în rândul cetățenilor există temeri privind extinderea ostilităților în Liban.

Armata israeliană a declarat miercuri că a lovit infrastructura militară din Siria ca răspuns la tirurile de marţi în direcţia Israelului.

„Avioanele de război ale armatei israeliene au lovit infrastructuri militare şi lansatoare de mortar aparţinând armatei siriene ca răspuns la tirurile către Israel de ieri (marţi),” a declarat armata israeliană într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru AFP că atacurile au avut loc în interiorul Siriei.

Israelul vizează în mod regulat poziţii în Siria, iar temerile de extindere a conflictului în Liban cresc.

Duminică, atacurile israeliene au scos din funcţiune cele două aeroporturi principale ale Siriei, Alep şi Damasc, ucigând doi angajaţi, potrivit presei oficiale siriene.

Cele două infrastructuri fuseseră deja scoase din funcţiune pe 12 octombrie, apoi aeroportul din Alep a fost din nou vizat pe 15 octombrie, provocând rănirea a cinci persoane, conform Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH).

Israelul a desfăşurat sute de ofensive aeriene împotriva vecinului său de când a început războiul civil în Siria în urmă cu mai bine de un deceniu, vizând în principal forţele susţinute de Iran, luptătorii Hezbollah şi poziţiile armatei.

Citește și Atacurile dintre Siria și armata israeliană se intensifică. Există temeri privind extinderea ostilităților în Liban

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Florinel Coman a plecat de la FCSB! Lovitură dată de Gigi Becali: „Am mai luat bani în plus”. Când are loc vizita medicală
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenție șoferi! Polițiștii nu vor mai putea „ierta” aceste greșeli din trafic
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România felicitată de ambasadoarea SUA pentru contribuția în NATO
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?