Betty cea urâtă şi-a asigurat zâmbetul cu aparat dentar. TOP asigurări de vedetă

Multe staruri mizează pe aspectul fizic. Ce ar fi Roger Federer fără brațele sale, Cristiano Ronaldo fără picioarele lui sau Miley Cyrus fără limba pe care o scoate atât de des?, se întreabă references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului și cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârșitul.
Alina Costache
27 ian. 2014, 11:48
Betty cea urâtă şi-a asigurat zâmbetul cu aparat dentar. TOP asigurări de vedetă

Vedetele își asigură ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale părți ale corpului asigurate se numără părul, părul de pe piept, fesele, limba, degetul mare, zâmbetul, picioarele sau pieptul.

Cântărețul britanic Tom Jones și-a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. Acest ‘Sex Bomb’ de ‘școală veche’ pune mare preț pe factori dintotdeauna ai virilității tradiționale, pe care își bazează senzualitatea.

Jucătorul de fotbal american Troy Polamalu, poreclit ‘părul de foc’, și-a asigurat podoaba capilară pentru 1 milion de dolari. Părul lui are aproape 1 m și îl poartă în semn de omagiu adus originilor sale din Samoa. Fotbalistul este și imaginea mărcii Head&Shoulders.

Gene Simmons, pe numele său real Chaim Witz, basist și unul din cântăreții grupului de hard rock Kiss, și-a asigurat limba pe 1 milion de dolari. El reprezintă demonul care aruncă foc și sânge, iar limba sa de…17 cm i-a adus celebritate. Se înțelege de ce muza lui Miley Cyrus și-a asigurat-o pe o sumă semnificativă.

Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, și-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari. La acest preț, asiguratorii cer o igienă manuală strictă și evitarea unor activități riscante.

America Ferrera, alias ‘Ugly Betty’, și-a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari. Chiar dacă aparatul dentar purtat de actriță nu răspundea canoanelor tradiționale de frumusețe, el i-a adus popularitate personajului, aducându-l în lumea oamenilor obișnuiți. În schimb, minunatul zâmbet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari. Treabă serioasă pentru dentistul ei, comentează references.be.

Dolly Parton, ‘regina muzicii country’, și-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari. Primul animal clonat, oaia Dolly, a fost botezat cu referire la partea asigurată a corpului cântăreței, clonarea fiind realizată plecând de la celule ale glandei mamare.

Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari, așa încât cei care o pregătesc pentru scenă trebuie să aibă mare grijă ca vedeta să nu alunece. Dacă s-ar întâmpla așa, i-ar costa scump.

Cunoscutul top model Claudia Schiffer și-a asigurat toată fața la prețul de 5 milioane de euro, parte foarte importantă din moment ce Claudia este imaginea firmei L’Oreal.

Picioarele sunt însă partea corpului cel mai des asigurată de vedete. Cristiano Ronaldo are o asigurare de 103 milioane de euro, David Beckham de 70 milioane, Michael Flatley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro. Cea mai mare sumă aferentă picioarelor este însă 695 milioane de euro și asigurarea îi aparține cântăreței Mariah Carey, care este și imagine a mărcii Gillette, încheie references.be. AGERPRES

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce plan avea John F. Kennedy cu România, înainte de a fi asasinat. Ar fi schimbat profund istoria țării noastre
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Oferta lunii! Mașini scoase la vânzare cu prețuri pornind de la 50 de lei
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Leii, favoriții toamnei pe plan financiar. Noroc la câștiguri neașteptate și pentru alte zodii
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Probleme cu biletele Oasis: O femeie plătește din greșeală 2.700 de lire pentru concert
MediaFlux
Tot ce trebuie să știi despre NOUA LEGE A PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...