Bia Khalifa aruncă în aer showbiz-ul cu afirmații incendiare despre divele din industrie: „Sunt un exemplu bun de urmat”

Bia Khalifa a făcut declarații dure la adresa divelor din showbiz-ul românesc, despre care afirmă că au ajuns să își pună silicoane în rate.
Alina Costache
07 mart. 2024, 12:24
Bia Khalifa aruncă în aer showbiz-ul cu afirmații incendiare despre divele din industrie: „Sunt un exemplu bun de urmat”
Bia Khalifa aruncă în aer showbiz-ul cu afirmații incendiare despre divele din industrie: „Sunt un exemplu bun de urmat”

În ultimul timp, numeroase vedete din țara noastră au optat pentru intervenții estetice la nivelul bustului, însă nu pentru a-și mări dimensiunea, ci pentru a o micșora. Ele au decis să îndepărteze implanturile de silicon, iar Bia Khalifa afirmă că și ea planifică să facă același lucru, nu din motive legate de modă, ci pentru că este un dorință pe care o are de mult timp.

Citește și: Gabriela Cristea, anunț surprinzător pentru fani: „Mă gândesc să plec în Spania”. Motivul pentru care este dezamăgită de România

Blondina atacă direct și face declarații puternice îndreptate spre vedetele autohtone. Ea susține că multe dintre acestea care optează pentru implanturi mamare ajung să le achite în rate, deoarece altfel nu ar putea să-și permită astfel de operații. Bia Khalifa mai adaugă că ea este trendsetter-ul în România și întotdeauna a fost prima atunci când a venit vorba despre intervenții estetice. În plus, ea susține că este un exemplu demn de urmat.

„Vreau să-mi scot silicoane pentru că așa vreau eu. Toate ieftinele au silicoane pentru că nu văd rostul să nu fac pasul ăsta. Mai nou își pun silicoane în rate, ceea ce e strigător la cer. Dacă îți permiți, îți pui, dacă nu, nu-și are rostul. Moda eu o dau în România, eu am fost mereu prima în tot și sunt un exemplu bun de urmat. Nu e o decizie luată așa în ultimul moment, m-am gândit foarte mult la asta, am vorbit și în online despre asta”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Și pentru că Bia Khalifa ne-a tot vorbit despre operații estetice, cântăreața a trecut recent printr-o astfel de intervenție, în Turcia. Ea și-a dorit să o facă o rinoplastie, intervenția a fost de un real succes, iar blondina e foarte mulțumită de rezultat. Totodată, a apelat și la un lifting facial.

„Am fost în Turcia 10 zile. M-am operat, operația nu a fost ușoară, nu mi-am făcut doar rinoplastie, ci și lifting la față, trebuie să am grijă, nu pot să intru live, trebuie să stau în casă, nu am dureri, dar vreau să se vindece cum trebuie. Respir foarte bine, acum sunt foarte ok”, a mai zis ea.

Pentru că se află în plină recuperare după operație, ea a decis să ia o pauză de la online, însă susține că a venit exact la fix. Bia Khalifa declară că și-a permis să stea câteva zile departe de Tik Tok, Only Fans, căci nu duce lipsă de bani, iar pe plan financiar stă foarte bine.

„Îmi permit să iau o pauză din online pentru că financiar vorbind nu am probleme. Eu nu am făcut în viața mea operații barter, nu m-am dus la orice doctor. Doctorul meu are niște prețuri foarte piperate, dar își merită fiecare cent în parte. Nu am cum să mă plâng de nicio operație pentru că el e atât de bun, sunt foarte fericită, n-am niciun regret. Nu o să fie ultima mea operație bineînțeles”, a mai zis Bia Khalifa.

Citește și: Ce etnie are Cătălin Măruţă. Soţia sa, Andra, a recunoscut recent că are origini rome!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porturile dunărene ale României, în paragină și neglijate
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?