Bia Khalifa, printre dansatoarele lui Florin Salam. Cum a ajuns tânăra să își câștige primii bani, după ce a ajuns în Capitală

Una dintre cele mai cunoscute vedete din breasla tânără din showbizul românesc a vorbit, nu de mult, despre momentele grele prin care a trecut. Este vorba despre nimeni alta decât Bia Khalifa.
Filip Stan
27 dec. 2023, 15:48
Bia Khalifa, printre dansatoarele lui Florin Salam. Cum a ajuns tânăra să își câștige primii bani, după ce a ajuns în Capitală

Bia Khalifa a mărturisit cum a fost ajutată de Florin Salam să se lanseze în lumea lor și să facă bani. Cu ajutorul manelistului, a reușit să se pună pe picioare financiar.

Citește și Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”

Bia Khalifa a vorbit deschis și sincer în fața lui Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „În oglindă”, aceasta a povestit despre ce i s-a întâmplat de-a lungul vieții, dar și despre cele mai dificile momente care i-au marcat adolescența.

Blondina a povestit că a avut parte de clipe de coșmar încă de când era un copil, deoarece tatăl său a luat-o de lângă mama ei, iar violențele la care a supus-o după sunt greu de descris în cuvinte.

La vârsta de 15 ani, Bia Khalifa a fugit de acasă și a renunțat la școală, deoarece nu și-a mai dorit să locuiască cu tatăl său.

Dorința ei cea mai mare a fost să ajungă arhitect și studia foarte mult pentru a-și vedea visul cu ochii, dar se pare că viața ei a dus-o pe un drum diferit.

„Eu am trăit într-o continuă teroare. Eu nu am simțit iubire din partea lui tati. Nu mă sună de Crăciun, de ziua mea. Visul meu ar fi să am o relație bună cu el, să am un tată acolo.

Pentru mine e iertat, dar din cauza lui am multe traume și frustrări. Ca ideea, eu eram bună la școală când eram în Italia, dar nu am terminat din cauza lui.

Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac, de când eram mică”, a spus Bia Khalifa, în emisiunea ”În oglindă”.

”M-am oprit la primul hotel”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate figuri din lumea mondenă din România. Pe tema personalității și a caracterului său, dar și a relațiilor pe care le construiește au luat naștere multe zvonuri.

Tânăra a fost acuzată inclusiv de proastă educație și a fost criticată pentru banii pe care îi câștigă pe OnlyFans.

În prezent, blondina nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar, însă nu a fost la fel întotdeauna.

„Am venit la București, am zis că stau două zile… Nu știam cum să găsesc cazare, aveam 15 ani. M-am oprit la primul hotel pe care l-am găsit. Eu cred în Dumnezeu și cred că Dumnezeu m-a ajutat.

Spun acum ceva ce nu am spus nicăieri. Când am intrat în hotelul respectiv, era o masă mare cu multe persoane, femei și bărbați. La masă era Florin Salam și mi-a zis să mă pun la masă cu ei. Mi-a pus două-trei întrebări, le-am zis de ce am venit la București.

Citește și Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”

Florin Salam m-a ajutat și mi-a zis „Dansează dacă vrei să faci bani!”. M-a ajutat cu evenimente. Am fost dansatoare la 15 ani”, a spus Bia Khalifa în emisiunea În Oglindă.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Eliberarea pașaportului are noi reguli. Marea schimbare anunțată de MAI
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?