Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”

Bia Khalifa este cunoscută ca fiind o persoană excentrică și la fel își vede și viitorul alături de partenerul său. Vedeta din online se gândește la nuntă și la copii, însă nu la modul tipic, ci în stilul care a consacrat-o.
Alina Costache
11 dec. 2023, 14:01
Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”
Bia Khalifa se vede o mireasă atipică. Cum își vede vedeta din online viitorul alături de iubit: „Nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea”

Bia Khalifa se gândește mult la ziua în care va deveni mireasă. La fel ca majoritatea femeilor, și regina Only Fans-ului își imaginează cum va fi cel mai frumos eveniment din viața ei.

Citește și: Bia Khalifa suferă după fratele ei aflat în închisoare. Ce mesaj îi transmite lui Adrian Corduneanu: „Are o grămadă de prieteni acolo la pușcărie”

Bia Khalifa se visează o mireasă atipică

Bia Khalifa spune lucrurilor pe nume și niciodată nu se ascunde, asumându-ți ceea ce spune și crede. Deși a avut câteva relații controversate, acum blondina preferă să fie mai discretă la capitolul sentimental și să își asume doar atunci când va fi sigură că relația e cât se poate de serioasă. Ea a adăugat că va ieși public că declare că se căsătorește abia atunci când va fi cerută de soție. Până atunci însă, Bia spune că vrea să se ocupe de viața profesională, iar ceea ce ține de viața amoroasă să știe doar ea, fără a afla prea multă lume.

„Eu m-am săturat să vorbesc despre iubiți, despre asta, eu sunt Bia Khalifa, nu vreau să vorbesc despre altcineva. Probabil pe viitor o să auziți că Bia Khalifa are relație. Bia Khalifa va fi într-o relație adevărată când o să vedeți un inel pe degetul meu de la mâna stânga, acolo frumos, elegant, atunci puteți să o numiți relație”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Regina Only Fans-ului, așa cum mai e numită, a vorbit și despre momentul în care va păși spre altar la brațul celui iubit. Nunta Biei Khalifa va fi unică și atipică, așa cum este și viitoarea mireasă. Petrecerea va fi restrânsă și fără tradiționalul plic, accentul fiind pus pe distracție.

„Eu nu semăn cu nimeni, eu sunt eu și am propriile mele viziuni care pentru alții sunt prea futuristice. Eu ca mireasă cum mă văd?! Păi eu vreau să fug desculță pe o plajă, vreau câțiva invitați importanți, nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea. Nu cred în tradiția cu bani în plic, nunțile în România se fac pentru bani, eu nu vreau să fac asta, nu mă apuc să fac nuntă pentru bani. Eu la nunta mea vreau să cheltui bani, nu să adun de la alții”, a mai zis Bia Khalifa.

În prezent, Bia Khalifa se află în plină ascensiune profesională și nu vrea să se oprească până nu va ajunge unde și-a propus. Astfel, capitolul „familie” mai are de așteptat, mai ales că nici nu a apărut cel care să o convingă să pună pauză laturii profesionale. Și vorbind despre carieră, Bia a mai menționat că nu vrea să se angajeze în niciun parteneriat ce are la bază un contract, dorindu-și să fie independentă din toate punctele de vedere.

„Eu nu pot acum să mă gândesc la copii, nuntă, familie când eu spuneam că lucrez la cariera mea, pe mine nu mă ajută nimeni. Eu nu vreau să semnez cu nimeni niciun contract, sunt doar eu, am responsabilități mari. Dacă vreau să am un bărbat, o familie, eu nu mă pot ocupa de toate chestiile mele persoane, nici eu și nici sora mea, noi facem lucrurile astea împreună, în familie”, a mai explicat vedeta.

Citește și: Șoc în showbiz! Bia Khalifa se iubește din nou cu Dani Mocanu. Ce a declarat vedeta OnlyFans: „Mi-ar plăcea să opresc timpul acum”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețeta perfectă de castraveți murați. Puteți să îi mâncați a doua zi
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Autoritățile din Cancun salvează mii de ouă de broască țestoasă înaintea uraganului Beryl
MediaFlux
AU SCĂZUT PENSIILE. Casa de Pensii a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?