Bia Khalifa și Anne Bâgu, scandal cu palme și pumni într-un club din Capitală. De la ce a pornit bătaia: „M-a înjurat de mama știind că este moartă”

Un clip în care două femei se bat într-un club a devenit viral pe internet, apoi s-a dovedit că protagonistele nu sunt altele decât Bia Khalifa și Anne Bâgu, două dintre cele mai influente prezențe din online.
Filip Stan
23 ian. 2024, 12:21
Bia Khalifa și Anne Bâgu, scandal cu palme și pumni într-un club din Capitală. De la ce a pornit bătaia: „M-a înjurat de mama știind că este moartă”
Bia Khalifa și Anne Bâgu, scandal cu palme și pumni într-un club din Capitală. De la ce a pornit bătaia: „M-a înjurat de mama știind că este moartă”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. S-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, când apărea la brațul lui Dani Mocanu, apoi prin aparițiile și declarațiile sale fără inhibiții. A ajuns să fie foarte vizibilă în mediul online, iar ultima pățanie i-a adus și mai multă vizibilitate.

Citește și: Bia Khalifa a pus ochii pe Tzancă Uraganu? Fanii manelistului au luat foc: „Nu te lași până nu te bate Marymar”

Bia Khalifa și Anne Bâgu, scandal cu palme și pumni într-un club din Capitală

Bia Khalifa și Anne Bâgu au fost protagonistele unei încăierări verbale și fizice într-un club de fițe din Capitală. Cele două au ajuns în respectiva locație alături de prieteni, cu scopul de a se distra, dar au ajuns să fie despărțite de agenții de pază ai clubului. Filmările cu scandalul dintre cele două dive s-au viralizat rapid pe Instagram și TikTok.

La prima vedere, s-ar părea că Anne Bâgu a fost cea care a inițiat scandalul după ce a bruscat-o pe blondă, însă a dat de înțeles ulterior că a fost fără intenție. Bia Khalifa a reacționat violent, a scuiptat-o și s-a apropiat amenințător spre spre ea, ba chiar a și încercat să o lovească. Pentru ca scandalul să nu escaladeze, prietenii fetelor au intervenit și le-au despărțit.

Nici după ce au părăsit clubul spiritele nu s-au calmet. În parcarea localului, cele două au continuat schimbul de replici, dar și gesturile de agresiune fizică. La un moment dat, Bia Khalifa a scuipat-o pe Anne Bâgu, iar întreg scandalul a fost surprins de camerele telefoanelor mobile ale celor prezenți. Bia Khalifa susține că totul a început din cauza lui Annei, care s-a împins intenționat în ea și a înjurat-o.

„Ea a fost cea care s-a luat de mine. A venit înspre mine și s-a împins în mine. M-a înjurat de mama știind că este moartă. Apoi a dat să mă lovească, iar eu am evitat. Se vede cum ridic mâinile să evit să mă lovească. S-a băgat cineva între noi și îi mulțumesc din toată inima! Eu pentru asta nu îmi fac dosar! Nu cred că am lovit-o pentru că s-a băgat un prieten de-ai mei între noi. Mi-a spus că nu are rost. Apoi au luat-o pe ea pe sus că era agresivă. Eu am încercat să evit cât se poate conflictul și se vede și în imagini”,  a spus Bia Khalifa, pentru cancan.ro.

S-ar părea că acest conflict are rădăcini mai vechi, iar motivul ar fi un băiat. Bia Khalifa spune că Anne Bagu este îndrăgostită de prietenul ei cei mai bun, Yanni și ar fi geloasă pe Bia pentru că petrece prea mult timp cu el.

„Prietenii mei cei mai buni sunt Umberto și Yanni. Ei sunt frați. Eu cu Yanni și Umberto suntem prieteni foarte buni. Mă înțeleg cu iubita lui Umberto. Ea este frustrată că nu o bagă Yanni în seamă, este geloasă. Ea este îndrăgostită de el. Când am văzut că vrea să mă lovească am ridicat mâinile să i le țin. Este legitimă apărare. Pe TikTok toată lumea îmi dă mie dreptate. Ea a avut probleme cu multe persoane și multă lume nu o place. Lumea știe ce fel de om este. Cred că are ceva probleme. Bătăușă nu este, că dacă era eu nu eram acum la telefon. Eu m-am trezit liniștită, sunt cu familia, nu am timp de așa ceva. Eu nu îmi fac dosar penal pentru una ca ea. Eu nu sunt ca ea, eu am treburile mele. Când am văzut că vrea să dea, m-am apărat. De atins, nu m-a atins, sunt teafără!”, a mai susținut Bia Khalifa.

Fosta iubită a lui Dani Mocanu o sfătuiește pe Anne să meargă la un specialist pentru a-și trata problemele pe care, spune blondina, le-ar avea rivala ei. Mai mult, Anne a mai fost în centrul atenției recent, după ce ar fi fost bătută de iubitul său, Yakki, un tânăr trapper cu care și Bia s-ar fi iubit în trecut, dar despre care nu a vorbit niciodată.

„Eu nu am de gând să merg la poliție! Nici ea nu are motive să meargă la poliție, mai bine merge la un psihoterapeut. Nu a fost o ieșire impulsivă. Pentru ea este la ordinea zilei ce s-a întâmplat. Eu cu Yakki am fost într-o relație, dar ne-am despărțit. Ne-am despărțit din cauza distanței, de la București la Severin este distanța mare și nu ne puteam vedea mereu. Am spus că decât să suferim pentru că ne iubeam mult, mai bine ne despărțim. Eu nu am vorbit despre relația mea cu el niciodată până acum!

Ea a spus că Yakki a dat în ea. Eu îl cunosc foarte bine pe el. Am stat în casă cu mama lui, cu tatăl lui, cu bunicii. Yakki nu este violent și nu a dat în ea! Sunt sigură că dacă s-a întâmplat ceva contact fizic violent, a fost apărare! În clip se vede că Anne a sărit la bătaie și la Umberto, prietenul meu cel mai bun. Îl cunosc pe Yakki și vorbesc cu el și în ziua de astăzi. Eu îl știu pe Yakki de patru ani și știu mai multe. Noi ne-am despărțit din cauza distanței, dar încă vorbim. Îl cunosc prea bine și îmi pare rău că Anne i-a făcut așa ceva. Sunt sigură că ea a declarat niște chestii care nu sunt adevărate. Noi am stat mult timp împreună, nu este violent și nu înjură. Yakki are un vocabular foarte cizelat și educat”, a mai dezvăluit Bia Khalifa.

Între cele două nu ar fi existat tensiuni dintodeauna, ba chiar păreau foarte bune prietene la un moment dat, însă toate ar fi pornit de la legătura avută cu același bărbat.

Citește și: Bia Khalifa, printre dansatoarele lui Florin Salam. Cum a ajuns tânăra să își câștige primii bani, după ce a ajuns în Capitală

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?