BIANCA DRĂGUŞANU, de nerecunoscut. Cum a apărut pe FACEBOOK

Se stie ca Bianca Dragusanu este o impatimita a cumparaturilor, a saloanelor de cosmetica si a ingrijirii corporale, iar cand vine vorba de aspect fizic cat mai ingrijit se numara printre primele care apeleaza la trucuri de infrumusetare.
Romania TV
25 ian. 2014, 10:17
BIANCA DRĂGUŞANU, de nerecunoscut. Cum a apărut pe FACEBOOK

BIANCA DRĂGUŞANU vrea să uite trecutul. Daca exista un lucru pe care Bianca il schimba destul de des la ea atunci este vorba de nuanta parului, iar ultima schimbare cu care si-a impresionat fanii a fost in luna decembrie cand a decis sa-si deschida nuanta parului.

In urma cu putin timp, Bianca a postat pe pagina personala de Facebook, o imagine in care isi alinta catelul, dar nu acesta este cel mai important aspect. Fosta roscata se afla intr-un salon de infrumusetare, iar lucrul cel mai vizinil este faptul ca vedeta si-a facut suvite blonde.

Daca cei mai multi fani au observat imediat schimbare si au apreciat faptul ca indiferent de situatie Bianca nu uita de aspectul fizic, au fost si cativa care au sfatuit-o cu ce nuanta de par i-ar sta cel mai bine.

BIANCA DRĂGUŞANU, divorţ iminent de Victor Slav

Căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav a ajuns la final, iar semnarea actelor de divorţ pare doar o chestiune de timp. Cel puţin asta se înţelege din cel mai recent mesaj postat de roşcată pe Facebook.

„Ia fiecare încercare ca pe o provocare, fiecare eșec ca pe o lecție, fiecare reușită ca pe o binecuvântare, fiecare bucurie ca pe un dar….ia fiecare sfârșit ca pe un nou început! Soare, dragoste, lumina, liniște, căldură și bucurie va doresc eu și vouă azi!”, le-a scris Bianca Drăguşanu , în urmă cu puţin timp, prietenilor de pe Facebook.

BIANCA DRĂGUŞANU – VICTOR SLAV, motivul adevărat al divorţului

La scurt timp de la nunta, Bianca Drăguşanu a surprins pe toată lumea când a decis să facă o întrerupere de sarcina, dupa ce anuntase peste tot ca isi doreste un copil cu Victor Slav!

O prientenă sustin ca Dragusanca a suferit foarte mult in acea perioada, iar sotul nu a fost atat de aproape de ea asa cum isi dorea. „Bianca era distrusa! Nu a vrut sa faca avort, dar nu putea tine fatul pentru ca ar fi aparut complicatii, iar acest lucru nu l-a inteles nimeni! Nici chiar sotul ei, care a avut chiar un comportament bizar! Desi, initial, s-a dus cu Bianca la clinica si a asteptat sa i se faca interventia chirurgicala, la intoarcerea acasa, totul s-a schimbat! In loc sa aiba grija de sotia lui, Victor a preferat sa se duca sa isi rezolve niste probleme profesionale, apoi s-a intalnit cu prietenii! In tot acest timp, Bianca a stat in casa si a plans incontinuu”, a povestit o prietena de-a vedetei.

Faptul ca Victor Slav nu a sustinut-o a dus la reprosuri, si de acolo la separare si mai departe la escapada Biancai Dragusanu la Paris, cu fostul ei iubit. Urmatorul pas este cel despre care vorbeste toata lumea… divortul.

Vezi şi: Bianca Drăguşanu, UMILITĂ şi BATJOCORITĂ de Daniela Crudu. Soţia lui Slav va lua foc

La două săptămâni după ce Bianca Drăguşanu s-a întâlnit pe ascuns la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav a depus actele de divorţ.

Prezentatorul meteo îi dăduse întâlnire soţiei sale vinerea trecută la un notariat din zona Unirii a Capitalei, unde au depus cererea în care solicitau separarea pe cale amiabilă. Documentul a fost semnat de ambii parteneri, iar cei doi au primit termen de o lună pentru o posibilă revenire asupra deciziei de despărţire.

Numai că, la numai patru zile de când a fost depus dosarul, Victor a anulat cererea de divorţ fără nici o motivaţie. Conform unor apropiaţi ai acestuia, Victor îşi iubeşte soţia foarte mult şi este dispus să mai dea o şansă căsniciei lor. Acesta ar fi motivul pentru care încă nu şi-a luat toate hainele de la Bianca de acasă şi nici nu se grăbeşte să redevină burlac.

BIANCA DRĂGUŞANU SE OPEREAZĂ

BIANCA DRĂGUŞANU vrea să-şi rezolve problemele de sănătate cu care se lupta de câţiva ani: cheagurile de sânge de la picioare. Totodată,  BIANCA DRĂGUŞANU a optat şi pentru alte tratamente de înfrumuseţare: faţă, sâni, tratamente pentru celulită.

“Bianca trebuie sa mearga la clinica lui Kasem, in aceste zile, ca sa-i duca analizele complete, cele pe care i le-a cerut doctorul. De saptamana viitoare va incepe tratamentele. Cand ingrijesti un corp intreg, asa se face in medicina, faci analize complete. Nu poti sa iei banii si sa tratezi fara habar”, a mărturisit o sursă.

„Câte operaţii estetice am? Păi, am o mărire de sâni, mi-am scos aluniţele şi mi-am pus de 2 ori acid hialuronic în buze. Din adolescenţă şi până acum am slăbit 30 de kilograme”, a declarat Bianca Drăguşanu la Acces Direct, unde a adus şi fotografii cu ea din tinereţe.

Bianca Drăguşanu a fost scoasă din minţi: „E inadmisibil aşa ceva”. Vezi ce a enervat-o atât de rău


BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV sunt încă într-o relaţie oficială. Deși imediat după ce a aflat de aventura Biancăi Drăgușanu cu Adrian Cristea a anunțat că va divorța, Victor Slav nu a făcut încă niciun demers în această privință.

În plus, prezentatorul meteo a declarat în urmî cu două zile că el și Bianca sînt încă soț și soție. Din aceste motive, fotomodelul nu a renunțat încă la Victor Slav și mai speră la o împăcare.

„Am greșit, însă sper ca soțul meu să mă ierte! Nu sînt perfectă și poate am momente cînd fac lucrurile aiurea, dar sufăr și eu ca orice om!”, a declarat Bianca.

VEZI ŞI Bianca Drăguşanu a lansat o colecţie de rochii de mireasă. Cum şi-a propus vedeta să-l uite pe Slav VIDEO

BIANCA DRĂGUŞANU ÎNCĂ SPERA LA O ÎMPĂCARE

Au trecut aproape două săptămâni de la anunţul făcut public, însă Victor nu se grăbeşte să intenteze actele de divorţ. Deşi apropiaţii săi, dar şi membri ai familiei l-au sfătuit să pună capăt mariajului cu Bianca, Victor pare că s-a răzgândit în privinţa divorţului, amânând pe cât posibil această procedură.

În timp ce prezentatorul este confuz în ceea ce priveşte această decizie, soţia sa, Bianca s-a resemnat, revenind la obiceiurile care au consacrat-o.

În ceea ce priveşte divorţul, în acest moment mingea este în terenul lui Victor, care însă pare nehotărât. Au trecut două săptămâni în care ar fi putut să depună actele. Oricum ar fi, eu sunt resemnată. Ce nu te omoară te întăreşte! În timpul ăsta însă eu nu pot sta în loc până se hotărăşte el, nu mă pot închide în casă. Îmi văd de munca mea şi ies cu prietenii„, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

BIANCA DRĂGUŞANU aşteaptă mutarea lui Victor Slav

La două săptămâni după ce Bianca Drăguşanu s-a întâlnit pe ascuns la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav a depus actele de divorţ.

Prezentatorul meteo îi dăduse întâlnire soţiei sale vinerea trecută la un notariat din zona Unirii a Capitalei, unde au depus cererea în care solicitau separarea pe cale amiabilă. Documentul a fost semnat de ambii parteneri, iar cei doi au primit termen de o lună pentru o posibilă revenire asupra deciziei de despărţire.

Numai că, la numai patru zile de când a fost depus dosarul, Victor a anulat cererea de divorţ fără nici o motivaţie. Conform unor apropiaţi ai acestuia, Victor îşi iubeşte soţia foarte mult şi este dispus să mai dea o şansă căsniciei lor. Acesta ar fi motivul pentru care încă nu şi-a luat toate hainele de la Bianca de acasă şi nici nu se grăbeşte să redevină burlac.

CITEŞTE ŞI Citeşte MESAJUL pe care „Prinţul” Cristea i l-a transmis Biancăi, înainte de a o părăsi DEFINITIV

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cui aparține, de fapt, terenul de sub casă. Milioane de români sunt în această situație. Puțini știu ce au de făcut
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Influencerul Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Detalii șocante
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Primul focar de pestă a micilor rumegătoare din România confirmat în Tulcea: Autoritățile impun măsuri drastice
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'