Bianca Drăguşanu, declaraţii după prima noapte acasă cu Sofia: „După naştere pot dormi chiar şi în picioare”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţii unei fetiţe. După două zile, prospărata mămică şi micuţa Sofia pleacă din maternitate. După prima noapte petrecută acasă, blondina lui Slav a mărturisit că acum poate dormi chiar şi în picioare.
Alina Costache
30 sept. 2016, 10:55
Bianca Drăguşanu, declaraţii după prima noapte acasă cu Sofia:

„Prima noapte acasa. Ceva de vis. Pana la sarcina am dormit pe burta…in timpul sarcinii am dormit pe o parte…acum, dupa nastere pot dormi chiar si in picioare! Anyway cel mai frumos sentiment din lume!”, a scris Bianca Dragusanu pe pagina de Facebook. 

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, externată din maternitate. Vezi ce poză a apărut cu ea la primele ore ale dimineţii

Vezi si: Gest incredibil făcut de Bianca Drăguşanu la ieşirea din maternitate. Ce pretenţii a avut diva

Victor Slav a dezvăluit că starea de sănătate a Biancăi Drăguşanu evoluează spre bine, însă aceasta a avut unele dureri şi încă nu-şi poate alăpta fetiţa.

„Din punctul meu de vedere, un om sănătos la cap îşi vede de drumul lui şi face ceea ce crede el că e bine. Nu poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri decât dacă eşti în interior. Şi sunt mai mulţi factori de care trebuie să ţii cont.

Medicii m-au avertizat că s-ar putea să leşin. Eram sigur că nu o să leşin. În 10-15 minute a fost Sofia scoasă. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea mă strângea de mână. Mă mai uitam la ea, mă uitam la ce se întâmplă acolo. Era speriată, dar mai mult era curioasă dacă a ieşit.

Ieri a încercat să alăpteze, azi a încercat. Are cantitatea necesară, căci mănâncă puţin, dar nu porneşte lactaţia. Dacă nu o să pornească, mâine o s-o treacă pe lapte praf. Asta va fi cea mai bună variantă. Am stat de vorbă cu doamna doctor şi mi-a explicat că sunt nişte formule de lapte foarte apropiate de laptele matern.

Bianca îmi tot spune că vrea să mănânce tot felul de nebunii, pe care nu are voie să le mănânce. S-a dat jos din pat, apoi a simţit durerile şi a fost nevoie să-i bage anestezie… bine, calmante. Problema e atunci când îi dispare efectul calmantelor”, a declarat Victor Slav la Antena 1.

Bianca Drăguşanu, prima declaraţie după naştere. Vezi ce a spus la câteva ore după ce şi-a revenit

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!