Bianca Drăguşanu atacată din nou de Şerban Huidu. Vezi ce mesaj a postat cârcotaşul pe blog

Bianca Drăguşanu este din nou în mijlocul unui scandal de proporţii. După ce şi-a petrecut weekendul la Paris cu Cristea, roşcata a fost anunţată de Victor că vrea să divorţeze. Aşa cum era de aşteptat, unii au comdamnat-o pentru cele întâmplate, alţii au susţinut-o. Cert este că internetul abundă de ştiri despre Bianca, lucru nu tocmai apreciat de anumite vedete de pe la noi. Şerban Huidu este cel care s-a arătat într-o oarecare măsurăd ezamăgit de toată atenţia acordată roşcatei.
Alina Costache
08 ian. 2014, 13:25
Bianca Drăguşanu atacată din nou de Şerban Huidu. Vezi ce mesaj a postat cârcotaşul pe blog

„Am primit de la Mikey999 urmatorul mesaj:

Nu prea are legatura dar ar putea avea pe viitor: nu mai scrie de vacanta, nu mai scrie de nimeni. Scrie un articol in felul urmator:

„Iarna copacii nu au frunze.Vara copacii au frunze.Vara iarba e verde. Iarna iarba nu e verde si uneori e zapada”.

De ce? Uite am o curiozitate nebuna sa vad si eu citi mai injura fara legatura cu articolul postat, citi mai au de dat sfaturi care mai de care mai „sfatoase” si cam citi pomenesc de „Cel de sus”, stigoi, pacate, cainta, clisma cu cafea, constiinta, Becali… mai scurt : tot felul de tembelisme fara legatura cu subiectul dar menite sa-mi umple curul personal de lacrimi.

Fa-mi placerea asta si posteaza ceva de genul sugerat.Aduna toate comentariile de felul celor pomenite, socoteste procentele pe „esalon” si apoi aplica regula de trei simpla-simplutza: daca la n comentrii, N ma injura , la 20 de milioane cam citi m-ar injura(X).

Il scoti pe X de colosha-ia si posteaza rezultatul, te rog.Voi afla numarul exact de motive pentru care NU ma intorc in Romania in cazul in care ma paleste vreun dor ….

Draga Mikey999 esti unul dintre cei pentru care inca scriu, inca ma expun si ,pentru ca sunt oameni ca tine, inca am sperante! Daca ai fi aici ar fi si mai bine! Adica sa te paleasca dorul mai tare, sa te intorci si sa aplici ce ai invatat! Daca te vei intoarce, zoaiele Biancai la televizor nu vor mai fi asa importante, discutiie „desteptilor” care bat apa in piua in talk show-uri interminabile nu vor mai fi asa de „interesante” iar tara asta ar mai avea o sansa! Multumesc!”, a scris Şerban Huidu pe blogul său.

Căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost numită „nunta anului 2013„. Relaţia lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea mariajului a uimit şi mai mult. Cârcotaşii le-au dat maximum şase luni de trai împreună, iar pronosticul pare uşor devansat de evenimente pentru că ipoteza divorţului în cuplul Bianca-Victor prinde din ce în ce mai mult contur. Ultima păţanie a roşcatei, escapada romantică la Paris în compania fostului iubit, Adrian Cristea, pare să fi reaprins scandalul în familia roşcatei şi totodată a repus pe tapet scenariul potrivit căruia cei doi însurăţei ar fi avut o relaţie doar de imagine, în baza unui contract.

BIANCA DRĂGUŞANU, weekend „păcătos” la Paris

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in „Orasul indragostitilor”. Victor Slav a anunţat însă, la Pro TV, că va divorţa de Bianca Drăguşanu. 

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii, SCANDALUL ia amploare: „Toţi oamenii greşesc…”

„Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania. Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai. Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe FAcebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

VICTOR SLAV: „Îmi doresc o familie liniştită”

„Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem noi doi. Nu e un capat de tara. Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa despre fosta mea sotie”, a explicat el.

„Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las”, a punctat Slav.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

BIANCA DRĂGUŞANU şi VICTOR SLAV, contract pe bani mulţi?

La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. „Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor„, a declarat la România TV Sonia Trifan.

De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus„, a mai adăugat Sonia Trifan.

Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. „Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu.

Citeşte şi:

Detaliul care pune sub semnul întrebării divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav FOTO

Vica Blochina, dezvăluiri INCENDIARE despre relaţia Bianca Drăguşanu-Victor Slav

Victor Slav: Am avut numai de câştigat din căsătoria cu Bianca Drăguşanu

BANCUL ZILEI: Bianca Drăguşanu, cotorul Playboy şi „Loganul” lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu, mesaj vulgar pe Facebook, după ce Victor Slav a anunţat că divorţează

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'