Bianca Drăgușanu face dezvăluiri uriașe despre fiica ei: „Cred că ea este pregătită să audă adevărul”

Bianca Drăgușanu este o mamă model. Aceasta a vorbit într-un interviu despre Sofia și despre relația lor. Mai mult, Bianca a povestit ce fel de relație are micuța cu tatăl ei Victor Slav.
Alina Costache
03 apr. 2023, 11:21
Bianca Drăgușanu face dezvăluiri uriașe despre fiica ei: „Cred că ea este pregătită să audă adevărul”

Bianca Drăgușanu este o mamă model. Cu toate că de-a lungul timpului și-a atras nenumărate critici, blondina reușește să își crească copilul într-un mod extrem de sănătos. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru Ciao.ro despre Sofia și despre relația lor. Mai mult, Bianca a povestit ce fel de relație are micuța cu tatăl ei Victor Slav.

Citește și: Clipe de coșmar trăite de Lora în vacanța din Bali. Vedeta a izbucnit în plâns: „Am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu”

Vedeta a mai explicat că nu își dorește să își expună prea mult copilul, însă într-un fel se simte obligată să facă acest lucru, deoarece oamenii încep să comenteze în mod negativ.

„Deși eu nu îmi expun copilul atât de mult cum o fac alte persoane publice care defilează cu copiii lor ca și când ar fi un scut, eu îmi iubesc copilul foarte mult și sunt o mamă foarte devotată. Dar vezi tu, dacă nu îl expui, oamenii cred că nu îl ai de multe ori, sau uită. Probabil că nu știu că sunt o mamă devotată care se implică în creșterea copilului singură, alături de bunica, care este foarte afectată mai ales de ce ar putea să audă copilul meu, referitor la neadevăruri spuse despre mine. Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Am avut de multe ori tentativa de a plânge fiind afectată de anumite circumstanțe. Si întotdeauna a venit la mine și m-a mângâiat pe față și mi-a luat fața în cele două mânuțe ale ei și mi-a spus: „Mami, nu plânge niciodată Bianca Drăgușanu. Pentru că tu ești super eroină și super eroii nu plâng niciodată! Nici atunci când au probleme”.”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă se teme de momentul în care fiica ei ar începe să îi pună întrebări despre viața ei. Aceasta a explicat că este pregătită să răspundă la orice întrebare are avea micuța.

„Bineînțeles că o să îi spun adevărul. Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine și cred că ea este pregătită să audă adevărul, așa cum este el.”, a mai povestit aceasta.

Aceasta a vorbit și despre relația pe care Sofia o are cu tatăl ei. Bianca a povestit că cei doi se văd constant și au o relație foarte bună.

„Este o relație foarte frumoasă, tatăl ei vine să o vadă, când poate el, sunt foarte buni prieteni și se distrează foarte bine împreună. Ultima dată s-au văzut acum vreo două zile, când tatăl ei  însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel. A fost cu ea la o fermă și acolo s-au distrat nevoie mare.”

Bianca Drăgușanu a revenit în televiziune

Pe noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional, Kanal D2, Bianca Drăgușanu va prezenta o emisiune. Aceasta va modera emisiunea „Detectorul de minciuni”, unde va avea invitați de seamă. Blondina este entuziasmată de faptul că are șansa să apară din nou pe micul ecran.

„Draga mea, noutatea noutăților este că poți vedea pe TV chiar din 2 aprilie la Kanal D2, și sunt foarte fericită, că ne întâlnim și pe TV. Mama nu prea le are cu online-ul. Sofia da. Dar mama nu prea știe să se uite la emisiunea mea pe online și atunci, abia aștept și eu și ea să ne vedem la televizor. Da, avem invitați pe măsură. Maria Cârneci a fost, care m-a impresionat cu rețetele ei de gătit și cu relația pe care o are cu nora ei. A fost actorul Vasile Calofir, care la fel, am înregistrat emisiunea și a fost un râs cât a stat la noi. Am râs încontinuu și eu și toată echipa din backstage. Fiecare emisiune este de fapt o poveste de viață de la care cu toții avem câte ceva de învățat. Norocoasa numărul 1 sunt eu, Bianca Drăgușanu, pentru că interacționez în mod direct cu ei. Și mă bucur că am avut această onoare, să spun așa, să fac parte din nou din echipa Kanal D.”, a povestit blondina.

Citește și: Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Copilul se va naşte la vară: „Au fost foarte fericiţi!”

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsul autentic românesc pentru care nemții plătesc oricât. Se vinde ca pâinea caldă și profitul a ajuns și la 1 milion de euro. „Un singur retailer german a comandat 100 de TIR-uri”
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Autoturism Căzut de pe un Pod din Lemn în Râul Bolătău: Trei Persoane Transportate la Spital
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'