Bianca Drăguşanu, mesaj sec de ziua lui Gabi Bădălău după ce a aflat că a înşelat-o

Între două despărţiri sau mai multe şi o înfăţişare la procesul de custodie, Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani, prilej de urări şi împăcări.
Alina Costache
02 oct. 2024, 18:27
Bianca Drăguşanu, mesaj sec de ziua lui Gabi Bădălău după ce a aflat că a înşelat-o
Cum l-a prins Bianca Drăguşanu pe Gabi Bădălău că o înşela. "Nu o dată, de mai multe ori! Mi-a zis că s-a prescris"

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu de mai bine de trei ani, timp în care au ținut primele pagini ale ziarelor cu relația lor, marcată de multe de certuri și împăcări. Chiar dacă și-au aruncat și cuvinte dure, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt și s-au întors de fiecare dată unul în brațele celuilalt. În urmă cu mai bine de două luni, Bianca Drăgușanu a făcut un pact cu neașteptat cu Bursucu. Blondina i-a promis prezentatorului TV că nu va mai discuta niciodată public despre relațiile sale amoroase.

Gabi Bădălău şi-a sărbătorit miercuri, 2 octombrie 2024, ziua de naștere. Afaceristul a împlinit 36 de ani și a avut parte de mai multe urări. Și Bianca Drăgușanu a ținut să-i transmită un mesaj de ziua lui, dar nu unul siropos.

Încă de la primele ore ale dimineții, Gabi Bădălău a fost surprins de numeroase mesaje de felicitare și urări călduroase din partea apropiaților. Prietenii și familia s-au grăbit să îi transmită gânduri bune și să îi fie alături, chiar dacă unii doar virtual.

Gabi Bădălău, decizie radicală după pierderea procesului cu Claudia Pătrășcanu. „Vreau să fie din partea mea un semn”

Chiar dacă s-au despărțit de numeroase ori și tot de atâtea ori s-au și împăcat, se pare că Bianca Drăgușanu a ținut să fie printre primele persoane care i-au transmis un mesaj de ziua de naștere lui Gabi Bădălău. Vedeta a ales să nu folosească cuvinte mari sau declarații de dragoste exagerate, optând pentru simplitate și discreție. În locul unui mesaj emoționant sau siropos, vedeta a postat o fotografie cu ei doi și i-a scris simplu: „La mulți ani”.

În schimb, sora lui Gabi Bădălău nu s-a limitat la un simplu „La mulți ani” și a ales să scrie câteva cuvinte emoționante pentru fratele său.

„La mulți ani, Gab! Este foarte important să știi că ai o persoană care este alături de tine, oricând, oricum, indiferent de situație! Așa am fost noi mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie! Love you!”, a fost mesajul scris de Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, în mediul online.

Citește și: Gabi Bădălău nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la începutul relației. Motivul pentru care au ajuns la divorț: „Nu, nu a fost o soție bună. Eu am petrecut mult timp cu copiii”

Bianca Drăgușanu a povestit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela

Invitată în podcastul lui Bursucu, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre viața ei sentimentală și despre momentele dificile prin care a trecut alături de Gabi Bădălău. Vedeta a recunoscut că a fost înșelată de mai multe ori de partenerul său, dar a subliniat că între ei există încă o legătură puternică. „Nu o dată, de mai multe ori!”, a spus Bianca, referindu-se la infidelitățile lui Gabi Bădălău.

Deși a fost o situație dureroasă, Bianca a vorbit cu umor și ironie despre această experiență. „Era în deplasare peste drum, că s-a dus în apropiere. Am așteptat să se termine ce începuse…”, a glumit Bianca. „Am trecut, la un moment dat, când eram eu adolescentă, acum un an-doi, printr-o situație în care, peste drum, la niște vecine, mi-am uitat iubitul acolo și m-am dus să-l recuperez. Am stat la ușă până s-a terminat «tenisul» și, după ce a terminat «tenisul», l-am luat acasă să facem… «tenis»”, a spus ea râzând.

DailyBusiness
Bucurie pentru români! Guvernul acordă vouchere de 10.000 de euro pentru gospodării
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Un oraș încearcă să-i ademenească pe locuitorii din Cluj-Napoca și își face reclamă agresivă: ”Chiria prea mare? Hai la noi”
Playtech.ro
Cum arăta în tinerețe Raed Arafat. Este de nerecunoscut, imaginile au surprins pe toată lumea
DailyBusiness
Adio, OUĂ în România! Decizia impusă Guvernului
Adevarul
Lipă, arătată cu degetul pentru scandalul din sportul românesc: „Ea a refuzat să plătească medaliații!“
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi | FOTO
Spynews
Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă de ziua ei de naștere. Imagini cu locuința visurilor ei / FOTO
Evz.ro
Prețul nu e deloc accesibil. Prețul nu e deloc accesibil
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Autopsia Mariei Campai, ucisă de un tânăr de 17 ani din Italia, i-a uluit total pe medicii legiști. Ce au descoperit la necropsie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Crimă șocantă în Arizona: Femeie decapitată de fiul său în ziua aniversării
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta