BIANCA DRĂGUŞANU, mesajul de pe FACEBOOK care lămureşte totul

BIANCA DRĂGUŞANU vrea să dea uitării relaţia cu Victor Slav. Roşcata îşi face planuri de viitor.
Alina Costache
13 feb. 2014, 10:04
BIANCA DRĂGUŞANU, mesajul de pe FACEBOOK care lămureşte totul

BIANCA DRĂGUŞANU luptă să dea totul uitării şi să îl facă pe Victor să se întoarcă la ea. Totodată, roşcata vrea să înceapă o nouă viaţă Aşa cum ne-a obişnuit, roşcata este tot mai nostalgică în ultimul timp şi postează numeroase citate motivaţionale pe contul de socializare. Noaptea trecută Bianca părea hotorâtă să înceapă o nouă viaţă, sau cel puţin acest lucru îl deducem din citatul pe care l-a postat. ”Nu te poţi întoarce în timp să fabrici un alt început, dar poţi începe astăzi să-ţi construieşti viitorul”, a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook. 

Citeşte şi Gestul PENIBIL făcut de Bianca Drăguşanu. Află cum s-a făcut de râs în faţa fanilor

Bianca Drăguşanu trece cu greu peste divorţul de Victor Slav. Recent, cand o echipa de paparazzi a urmarit-o insistent si chiar au filmat-o la una dintre opririle la semafor, Bianca Dragusanu a rabufnit si i-a amenintat pe acestia ca ii va da in judecata. Foarte deranjata de gestul echipei, fosta sotie a lui Victor Slav le-a atras atentia ca nu au acordul ei pentru a o filma.

ANDA ADAM, fotografii pe Facebook la care Bianca Drăguşanu nu ar da share niciodată 

Mai mult, pentru ca este decisa sa isi faca dreptate in instanta, Bianca a scos si ea telefonul mobil si i-a filmat pe cei care incercau sa obtina cateva imagini cu ea, fiind hotarata sa foloseasca asta drept proba la proces. „Ne vedem in instanta! Promit!”, a scris Bianca Dragusanu pe contul ei de Facebook, acolo unde a postat si imaginile.

Nu a fost singurul mesaj dur postat de roşcată pe Facebook. Bianca Drăguşanu  a scris pe contul său de facebook un citat despre invidie, semn că roşcata simte că este invidiată.

Bianca Dragusanu mai are foarte putin timp la dispozitie pentru a-l face pe Victor sa renunte la ideea de a pune capat casniciei. Insa, dupa toate acuzatiile aruncate la adresa lui, cum ca ea ar fi fost cea inselata, si ca Victor se purta cu ea ca si cand ar fi fost proprietatea lui, prezentatorul meteo nu mai pare deloc impresionat de incercarile ei disperate de a-l face sa se intoarca la ea.

Recent, Bianca Dragusanu a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care pare foarte abatuta, langa care a scris un citat care pare sa ii fie dedicat celui alaturi de care a mers la altar in urma cu cateva luni. “Soarele nu ocoleste nimic. El razbate prin orice spatiu deschis, luminand si incalzind orice intalneste.La fel ar trebui sa fie si iubirea”, a scris Bianca.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Ei au depus actele de divorţ şi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

CITEŞTE ŞI SEXUL DIN RĂZBUNARE. Bianca Drăguşanu a fost înşelată de Victor Slav

 


Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!