Bianca Drăguşanu nu cumpără şi nici nu comandă cozonac, ci primeşte fără să ceară: „Eu mănânc doar umplutura. Ar vrea el să-l mănânc, că vine la pachet cu caşcaval”

Timpul petrecut pentru a-şi menţine fizicul care a consacrat-o, dar şi cel consumat în gestionarea afacerilor nu îi permit Biancăi Drăguşanu să se ocupe şi de lucrurile pe care o gospodină normală le face înaintea sărbătorilor de Paşti, cum ar fi să gătească cozonaci, dar asta nu înseamnă că vedeta duce lipsa de preparatul tradiţional.
Filip Stan
23 apr. 2022, 08:37
Bianca Drăguşanu nu cumpără şi nici nu comandă cozonac, ci primeşte fără să ceară:

Bianca Drăguşanu a vorbit despre planurile sale de Paşti stricate de o răceală a fiicei sale, dar şi despre cum îşi petrece sărbătorile una dintre influenceriţele cele mai apreciate din România. Vedeta spune că nu găteşte şi nici nu comandă niciodată cozonac, dar cu toate astea nu duce lipsă, pentru că primeşte foarte mulţi cozonaci de la mici antreprenori care vor să le promoveze produsele pe Instagram.

„Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât. Stau cu fetița, căreia aștept să îi treacă răceala asta. Dacă nu era să fie răcită, plecam cu ea.

Eu mănânc conținutul din cozonac, adică nuca din cozonac, dar niciodată nu mănânc cozonacul, chiar dacă el ar vrea să îl mănânc, că el vine tot timpul la pachet cu „cașcaval”.

Fac prea multe lucruri în viața mea, ca să mai știu să fac și cozonaci. Fac rochii de mireasă, am extensii de păr, am blănuri, am costume de fitness, am geci de piele, am de toate!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citeşte şi: Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă: „Noi suntem foarte diferiți, avem 11 ani împreună”

Bianca Drăgușanu a copilărit la Petroșani, loc de care este puternic legată. Ea a rememorat o amintire inedită legată de sărbătoarea Învierii Domnului, în interviul acordat sursei citate. Cu ocazia unui Paște, fosta prezentatoare TV a „comis” o faptă memorabilă.

„Era pe clasic, te duceai la biserică, dar am o amintire.

I-am dat foc uneia la păr, dar nu că am vrut. Asta e cam singura amintire pe care o am de Paște. Se dă turul bisericii și mă uitam, mergeam cu lumânarea și i-am dat foc la păr, la batic, nu mai știu.

Începuse să alerge pe acolo, dar n-am vrut, n-a fost o chestie intenționată. Restul era pe clasic.”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!