Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz. Ce spun Catinca Roman și Adriana Bahmuțeanu: „E păcat să îți distrugi cariera și reputația pentru niște bani”

Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz. Joi dimineaţă, blondina, un fost poliţist local şi alţi doi suspecţi au fost ridicaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi duşi la audieri într-un dosar de evaziune fiscală.
Alina Costache
20 iul. 2024, 09:04
Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz. Ce spun Catinca Roman și Adriana Bahmuțeanu:
Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz

Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz. În ediția de ieri a emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV, Cristi Brancu i-a avut invitați, prin Skype și în studio, pe avocat Cristian Sîrbu, Catinca Roman, Adriana Bahmuțeanu și Mihai Albu. Ei au comentat subiectul momentului și anume prezentatoarea, suspectă de evaziune fiscală alături de un grup care aducea haine din Turcia.

Citește și: De câte ori a înșelat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul, sincer din cale-afară. ”Ce semeni, aia culegi”

Bianca Drăgușanu, pusă la zid de vedetele din showbiz

Avocat Cristian Sîrbu: ”Până nu se știe exact cine a adus, cum au intrat… Dacă au intrat pe firma Biancăi și dacă nu a făcut contracte și le-a vândut așa, fără acte de intrare, d-abia atunci sunt problemele. În dosarul de evaziune, de la primul moment și până ajung actele contabile în dosar sunt două momente diferite.

Cred că Bianca e o tipă deșteaptă și nu cred că e descoperită. Nu există nicio firmă care e perfectă. Sunt multe aspecte de natură economică și după aia jurdică. (….) Trebuie văzut exact cum s-a intrat în firmă, dacă ea le-a vândut mai departe. Când faci operațiuni de comerț, trebuie să dai chitanțe și bonuri. A aduce firme și a vinde mai departe nu e o infracțiune.

Problema e dacă nu declari. (…) Urmează primele declarații, apoi se vine cu documente contabile și apoi pe marfa care e acolo. Poți aduce marfă de oriunde. Problema e dacă marfa intră la tine iar dacă le vinzi să ai contract, să ai intrări și ieșiri și să dai bonuri. Câd vor veni acele documente, cineva care va fi nemulțumit va contesta sau nu va contesta, se va vedea. De aici încolo devine pură contabilitate.”

Adriana Bahmuțeanu: ”E vorba aici de co-fabulații. Sunt anumite persoane care vor să apară în public, dar știi cum e: pe afară vopsit gardul, înăuntru leopardul… Nu fac referire la Bianca Drăgușanu ca persoană. Fac referire la mitomanie. Apar diverse persoane care se laudă cu anumite realizări personale pe care nu le au.

Și Bianca a încercat cumva să păcălească publicul spunând că ea crează rochii, că sunt produsul ei și de aceea sunt foarte scumpe. Nu mă refer la persoana ei, mă refer în general la anumite persoane cu tendința de a exagera pentru a dobândi niște calități pe care nu le au. Cred că Bianca și-a pierdut fanii cu această ocazie.

Nu cunoaștem toate amănuntele, cert este că escrocheria a fost devoalată. Problema e că nu cred că lumea o să o mai creadă pe Bianca, care afișează un statut cu venituri foarte ridicate, deși eu nu cred că posedă această imagine. Va trece și această moda și, ca să concluzionez, minciuna are întotdeauna picioare scurte.

Catinca Roman: ”E păcat să îți distrugi cariera și reputația pentru niște bani făcuți în modul acesta. Îmi pare rău că poate Bianca nu a realizat în ce se bagă, poate… Suntem în 2024 și lucrurile nu mai merg ca în anii 1990 și s-a terminat cu bișnița. Acum, neavând toate datele problemei, mă gândesc la diverse posibilități. Nu văd de ce ar face asta…

Mă gândesc în fel și chip. (…) Din punctul meu de vedere, nu se poate câștiga din modă în România la acest nivel, la acest moment. Referitor la adusul produselor din afară și vândute sub brand românesc: e o practică curenta în România. (…) Eu nu cred că Bianca își va pierde fanii. La noi, când vine vorba de chestii de genul, nici legile nu sunt așa de stricte ca în alte țări.

Mihai Albu: ”E foarte greu pentru un atelier de creație – că la noi nu vorbim de fabrici, nu poți să câștigi o avere dintr-un atelier. Poate dintr-o fabrică. Noua ne-a plăcut să rămânem la nivelul de unicat, serie scurtă, nu e o afacere neapărat, ci o activitate din care câștigi rezonabil, dar nu să te îmbogățești. (…)

Există o filiera, eu știu pentru că am auzit în branșa mea. În momentul în care începi să vinzi online și să livrezi către clienți prin firme de curierat, tu ceri ramburs. Dacă nu există factură, firma de curierat e obligată să pună la dispoziția anchetatorilor toate vânzările pe care le-a făcut un anumit nume.

Când au toată documentația respectivă, autoritățile vin să verifice firma dacă are toate facturile. E cea mai bună filieră: dacă livrezi marfa prin curierat și nu ai toate facturile aia e, ești bun de plată. (…) Bănuiesc că aici e toată treaba: s-a livrat către clienți marfă nefacturată.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunț important pentru toți românii din străinătate. Doar așa o să puteți lua pensia. Este obligatoriu să trimiteți acest act semestrial. Modelul oficial al documentului
Capital.ro
Rămân cu permisul suspendat 3 luni. Șoferii nu pot cere analize. Legea nu le mai permite
Playtech.ro
Documentul pe care toți chelnerii și vânzătorii din România vor avea dreptul să ți-l ceară. E lege acum
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Accident grav pe A2: patru autoturisme și un autotren implicate, 18 persoane afectate
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'