Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav. Își neglijează acesta fiica? „Este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer o viață bună”

Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav. În anul 2016, când nu erau în cele mai bune relații, cei doi au devenit părinți și tot atunci s-au despărțit definitiv. Recent, vedeta nu s-a putut abține și a făcut o serie de declarații surprinzătoare referitoare la tatăl copilului ei.
Alina Costache
06 aug. 2024, 22:56
Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav. Își neglijează acesta fiica?
Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav. Recent, invitată în podcastul lui Bursucu, vedeta a spus ce anume o deranjează la comportamentul fostului soț și anume comportamentul său vizavi de fiica lor, Sofia.

Citește și: Frumusețea era cât pe ce să o coste viața pe Bianca Drăgușanu. Ce a pățit după o intervenție estetică: „Îmi târam piciorul după mine pentru că nu puteam să-l mișc”

Bianca Drăgușanu răbufnește la adresa lui Victor Slav

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună.

Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu l-a comparat pe tatăl copilului ei cu Gabi Bădălău și a mărturisit că își dorește ca fiica ei să aibă un tată implicat atât din emoțional, cât și fizic, la fel cum este omul de afaceri cu cei doi copii ai lui.

Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun – care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui, și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu (n.r Victor Slav) ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult.

Dacă tu nici măcar nu o suni de ”bună dimineața”, nici de ”noapte bună”… Gabi face aceste lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (n.r Gabi Bădălău). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există”, a mai spus Bianca Drăgușanu în podcastul lui Bursucu.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
FCSB remizează cu Sparta Praga, scor 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!