Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce a fost filmată de un șofer în trafic: „A dat geamul jos și m-a luat peste picior”

Bianca Drăgușanu a reacționat recent la un incident controversat în trafic, care a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale.
Filip Stan
17 oct. 2024, 09:30
Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce a fost filmată de un șofer în trafic: „A dat geamul jos și m-a luat peste picior”

Totul a început când un bărbat a filmat-o pe Bianca Drăgușanu în timp ce conducea și a acuzat-o că ar fi încălcat reguli de circulație. Vedeta a oferit un interviu exclusiv pentru Spynews.ro, în care a explicat circumstanțele în care s-a aflat și cum a perceput comportamentul șoferului implicat în incident. Imaginile surprinse au fost distribuite pe internet și au atras și atenția poliței.

Bianca Drăgușanu, nervoasă pe șoferul care a filmat-o în trafic

În declarațiile sale, Bianca Drăgușanu a subliniat că nu a încălcat nicio lege de circulație. Ea a subliniat că era una dintre cele șase mașini care se aflau în acel loc și a contrazis total acuzațiile aduse de șofer. În plus, Bianca a menționat că a fost deranjată de tonul agresiv al bărbatului, care a întrebat-o dacă consideră că statutul ei de vedetă îi permite să ignore regulile de circulație.

”Nu am încălcat nicio regulă de circulație, nu am răspuns în mod agresiv, deși am fost abordată în mod agresiv. Repet, nu am încălcat nicio regulă de circulație. În drumul meu, înainte să mă întâlnesc cu omul acesta, a trecut o mașina de poliție pe lângă mine cu girofarele, dacă era așa, mă și oprea, nu?! Într-adevăr, în traficul din București am parte de foarte multe evenimente neplăcute, dar îmi pare rău că ăla care strigă hoțul e tocmai hoțul. Nu am mers pe linia de tramvai, nu am încălcat reguli, mai mult decât atât, omul a încercat să mă provoace”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Bănică nu vrea să mai meargă la biserică. Drama care a îndepărtat-o de Casa Domnului: „E un subiect foarte sensibil”

De asemenea, vedeta a recunoscut că experiențele sale din trafic sunt adesea amplificate de atenția mediatică pe care o primește.

”În urma traficului epuizant din București, un șofer care a trecut mai aproape de mine, sau eu de el, eram foarte aproape unul de altul, a dat geamul jos și a vrut să mă insulte. El a zis: ”faci asta pentru că ești Bianca Drăgușanu?” Și eu am spus: ”Nu fac nimic ieșit din comun, sunt doar un șofer, nu sunt Bianca Drăgușanu, nu am greșit cu nimic”.

Nu eram pe contrasens, repet. Nu am încălcat nicio regulă de circulație eu, nu eram pe contrasens. Dacă te uiți atent pe filmări, eu nu eram pe contrasens, nu eram nici pe linia de tramvai. Era foarte aglomerat, el s-a apropiat foarte tare de mine și a dat și geamul jos și m-a luat peste picior. Sunt un șofer, mă bucur dacă se aude, eu nu am înjurat, nu am spus nimic”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Dorian Popa a dat-o uitării pe Babs! Artistul a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase. FOTO

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Alimentul recomandat de Mihaela Bilic pentru a elimina celulita, a pierde în greutate și a menține pielea tânără. Poți să-l mănânci oricând: “Este incontestabil”
Capital.ro
S-a dat ordin la granița României. Șoferii care au interzis să intre în Bulgaria
Playtech.ro
O familie a găsit o baltă cu apă verde în mijlocul deșertului din Iudeea. Au decis să intre în ea și ce a urmat a...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
O nouă formă de hoție îi vizează pe turiștii români într-un oraș european aflat la mare căutare. „Nu vă lăsați, fotografiați tot”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Leguma banală care devine lux. Și ne strică sărbătorile cu prețuri triple
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ce salariu are o româncă, șofer de autobuz în Londra: „Știam că am nevoie de un loc de muncă bine plătit”. Tânăra a dezvăluit cum face față unei meserii “rezervată bărbaților”
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță cea mai ciudată iarnă din ultimii ani. Cum va fi vremea în București
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Europa a dat lege. România, obligată să respecte ordinele UE. A intrat în vigoare din 17 octombrie
StirileBZI
Guvernul anunță plafonări de prețuri! Este vorba despre zeci de mii de produse alimentare
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Tesla investigată în SUA pentru accidente mortale legate de sistemul de conducere autonomă
MediaFlux
Dobrogea a fost ȚINTA unui ATAC AERIAN! Au intervenit avioanele de luptă!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Depresia nu mai este boala secolului. Care e afecțiunea ce lovește tot mai puternic