FOTO Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. Cum arată acum blondina: „Înainte aveam crenvurști. Vreau să fiu altfel”

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. După 15 ani în care și-a obișnuit fanii cu buzele mari și voluptoase, blondina a decis să facă o schimbare radicală, astfel a apelat la o procedură care a ajutat-o să-și topească tot acidul pe care și l-a injectat în ultimii ani.
Alina Costache
09 feb. 2022, 20:26
FOTO Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. Cum arată acum blondina:

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze. Pentru că nu se mai simțea bine cu aspectul pe care buzele ei îl căpătase, fosta soţie a lui Victor Slav a decis să renunțe la tot acidul injectat în ultimii ani, însă nu definitiv.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look. Vedeta are părul scurt şi nu mai este blondă FOTO

Bianca Drăguşanu şi-a scos acidul din buze

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru o intervenție la nivelul buzelor.

Doctorul i-a topit acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze, după ce blondina s-a arătat mulțumită de modul în care arătau. Acum, buzele blondinei au un aspect mult mai natural.

Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel.

O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Aceasta nu este singura procedură la care a apelat Bianca în această perioadă, aceasta și-a făcut și o intervenție la ochi, mai exact, și-a ridicat ochii cu ajutorul unor fire.

Am pus niște fire ca să îmi ridice ochii. Creează un efect ușor de lifting. Poți apela la mai multe fire, dar nu ține loc de blefaroplastie”, a completat ea.

Totodată, aceasta a mărturisit că, în trecut, și-a făcut o mărire de posterior cu ajutorul unui implant fesier. Această intervenție costă, în general, circa 5.000 de euro.

A fost provocată să se demachieze în direct

Bursucu a provocat-o să se demachieze în direct. Bianca Drăgușanu l-a refuzat însă, justificându-și alegerea. Totodată, ea a făcut și o glumă, spunând că dacă îi vor fi virați în cont 150.000 de euro ar accepta să se demachieze.

Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum ca să fac asta”, i-a spus Bianca Drăgușanu colegului lui Teo Trandafir.

Tot în emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a spus că nu intenționează să se oprească din a-și face diferite intervenții estetice: „Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Serialul de pe Netflix adorat de întreaga planetă revine cu un nou sezon. Data de la care abonații vor putea vedea producția care i-a fascinat
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
25.000 de lei de la stat GRATIS pentru români! Anunțul Guvernului
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Mărturii înfiorătoare despre Alfred Bulai: Am vomat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Andrei Cornea și Marian Enache câștigă aurul la dublu vâsle masculin la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?